Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007

Εγχειρίδιο αντιμετώπισης ομοφοβικών (Part I)



Πόσο συχνά φίλοι μου μας έχει συμβεί στη καθημερινότητά μας, να ερχόμαστε αντιμέτωποι με κακεντρεχή σχόλια διάφορων τύπων που αφορούν στην ομοφυλιφιλία; Οι περισσότεροι το αφήνουμε να περάσει διότι βαριόμαστε να πιάσουμε συζήτηση, φοβόμαστε μη μας κράξουν κτλ. Όχι άλλο όμως! Με αυτό τον απλό οδηγό ο καθένας πια μπορεί να αποστομώσει το κάθε κακόβουλο μαλακοπίτουρα!



Το να αναγνωρίσεις έναν ομοφοβικό δεν είναι και τόσο δύσκολο πράγμα. Οι περισσότεροι θέλουν να το παίξουν πολύ προοδευτικοί και πριν πετάξουν το ομοφοβικό μαργαριτάρι, ξεκινάνε με εκφράσεις του τύπου «εγώ δεν είμαι ομοφοβικός, αλλά…», «ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει αλλά…», «ο ξάδερφος/ συμπέθερος/ κουνιάδος μου είναι gay, αλλά…». Αν έχετε τη τύχη όμως ο ομοφοβικός να είναι μέλος κάποιας αντροπαρέας και ταυτόχρονα να θέλει να το παίξει και πολύ άντρας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τον αρπάξετε πριν τελειώσει την ομοφοβική φράση του και να του ρίξετε ένα γλωσσόφιλο απ' αυτά που βλέπουμε στις ταινίες. Εγγυημένα τον έχετε αφήσει άναυδο (καλό είναι πάντως να έχετε οργανώσει εκ των προτέρων τρόπο γρήγορης διαφυγής-κάποιος φίλος που σας περιμένει με αναμμένη μηχανή- για να εξασφαλίσετε τη σωματική ακεραιότητά σας).



Να ορισμένα παραδείγματα σε στυλ ερωταποκρίσεως.


1) Ο παππούλης στο μοναστήρι είπε πως η ομοφυλοφιλία είναι από τις μεγαλύτερες αμαρτίες και οι gay δε θα κληρονομήσουν τη βασιλεία των ουρανών.

Ok. Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις όλων είναι σεβαστές. Μη ξεχνάς όμως πως ο κάθε μοναχός Θεόκλαστος που τη βγάζει στο μοναστήρι της Παναγιάς της Τσαχπινογαργαλιάρας βγάζει κι από ένα βιβλίο το χρόνο με τίτλους όπως «Το Άγιο Πνεύμα κι εγώ», κι εκθέτει το μακρύ του και το κοντό του. Συνήθως οι ‘άγιοι’ αυτοί άνθρωποι ως μόνη επαφή με τον έξω κόσμο έχουν τις ψείρες που κουρνιάζουν νωχελικά στα πυκνά τους γένια κι έτσι πρέπει να τους συγχωρεθεί ότι είναι κάπως πίσω στις εξελίξεις. Μήπως θα ήταν καλύτερα αν θες να ενημερωθείς για την ομοφυλοφιλία να διαβάσεις κάποιο επιστημονικό άρθρο ή να ρωτήσεις κάποιον που είναι gay και το παραδέχεται;


2) Είστε gay επειδή οι μάνες σας ήταν υπερπροστατευτικές και δε σας άφησαν να γίνετε ισχυρές προσωπικότητες.

Φίλε, αν υποθέσουμε ότι ισχύει αυτό που λες τότε όλοι, μα όλοι, οι Έλληνες άντρες θα ήταν gay του κερατά. Αθάνατη Ελληνίδα Μάνα…


3) Κάθε φορά που σκέφτομαι δύο άντρες να το κάνουν αηδιάζω.

Χμ. Εσύ. Σκέφτεσαι. 2 άντρες . ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Χμ.


4) Το να είσαι gay είναι επιλογή. Είναι στο χέρι σου να αλλάξεις.
Χαίρεται! Είμαι πρώην gay! Να παντρευτώ τη κόρη σου;


5) Αν ανοίξεις τη τηλεόραση βλέπεις παντού στα μεσημεριανά gay στυλίστες και άλλες κραγμένες να πλακώνονται.
Εφόσον αυτό σε ενοχλεί μπορείς να βάλεις ειδήσεις των 8 να δεις άντρακλες να πλακώνονται (π.χ. Άδωνις Γεωργιάδης με Ψωμιάδη) ή και πιο αργά βάλε εκείνο τον straight τύπο που λατρεύει τον Ολυμπιακό και φωνάζει σε όλους 'Άντε γεια, ρε'. Ναι, δεν είναι ιδιαίτερα πολιτισμένοι αλλά τουλάχιστον δεν είναι gay στυλίστες.

Αυτά για αρχή. Stay tuned for more!
(Next time: Mantropolis)
revqueer@yahoo.com

Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

Chris-τέ μου!

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο μαζευτήκαμε με τα ξαδερφάκια μου ηλικίας από 12 έως 16 ετών με σκοπό να δούμε μαζί μια ταινία σε dvd. Ενώ εγώ θεώρησα αυτή τη συνάντηση καλή ευκαιρία να τα εισάγω σε εκείνα τα συγκλονιστικά που έχει να προσφέρει η έβδομη τέχνη ( Κουροσάβα, Μπέργκμαν, Φελίνι), καταλήξαμε να βλέπουμε το πρώτο American pie.

Για όσους δε το έχετε δει, το American Pie είναι από εκείνες τις ταινίες που θα έκανε κάθε σκεπτόμενο θεατή να ξεριζώσει τα μάτια του και να αρχίσει απεργία πείνας μέχρι να βεβαιωθεί πως κάθε κόπια αυτού του τερατουργήματος βρίσκεται στο βυθό του βαθύτερου ωκεανού. Ενώ σκεφτόμουν πειστικούς τρόπους να αποχωρήσω από τη προβολή ένιωσα ένα δροσερό αεράκι να μπαίνει στο δωμάτιο. Κοίταξα παραξενεμένος την οθόνη και τότε εμφανίστηκε αυτός, ο ένας. Άγγελοι άρχισαν να σαλπίζουν, μαγευτικές χορωδίες τραγουδούσαν το ωσαννά και ξαφνικά -ναι είναι αλήθεια- τα χρώματα φαίνονταν πιο έντονα ενώ εκατομμύρια κόκκοι χρυσόσκονης κάλυψαν τα πάντα γύρω μου. Ταυτόχρονα εκατοντάδες βρώμικες σκέψεις πλημμύρισαν το μυαλό μου: Αυτός ήταν ο υδραυλικός κι εγώ το παιδί με το χαλασμένο πλυντήριο, εκείνος ο δάσκαλος κι εγώ ο άτακτος μαθητής, αυτός ο σουλτάνος κι εγώ η πιστή χανούμισσα.

Το όνομα του είναι Chris Klein. Πώς μπόρεσε να μου συμβεί αυτό; Εγώ που ονειρεύομαι το τέλειο σύντροφο ως ένα κουλτουριάρη- διανοούμενο - αληταρά, πώς την έχω δαγκώσει με ένα χαζό αμερικανάκι; Περιττό να πω πως έκτοτε έχω εντρυφήσει σε όλη τη φιλμογραφία του και ναι, εγώ ο σνομπ, καταδέχτηκα να ζητήσω από το βίντεοκλάμπ το American pie 2 (μέσα σε μαύρη σακουλίτσα φυσικά). Τη ντροπή Θεέ μου! Πόσο ξέπεσα!

Επειδή το ένστικτό μου σπάνια πέφτει έξω έκανα μια μικρή έρευνα όντας σίγουρος πως θα ανακαλύψω πως αυτό το φαινομενικά μαλακισμένο παιδί είναι στη πραγματικότητα ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης που απλά βρέθηκε σε μια άτυχη στιγμή. Σε μια συνέντευξη του στα έξτρα του dvd o Chris έλεγε πως βρήκε τη ταινία πολύ cool (ναι, για το American Pie μιλούσε), τα άλλα παιδιά ήταν όλα πολύ cool, και γενικά τα περάσανε great αφού όλοι ήταν τόσο, μα τόσο cool. Χμ...

Εντάξει το ομολογώ. Το παιδί είναι κάπως γκάου. Αλλά ποιος ξέρει, μπορεί μετά από κάνα δυο χρονάκια σκληρής δουλειάς, να καθόμαστε αγκαλιά συζητώντας τον ουμανισμό στο έργο του Kierkegaard και ταΐζοντας ο ένας τον άλλο φράουλες βουτηγμένες σε σαντιγί. Βέβαια θα πρέπει πρώτα α) να τον γνωρίσω, β) να τον κάνω gay, και γ) να τον αποπλανήσω με κάποιο μυστηριώδη τρόπο καθότι στη παρούσα φάση το σώμα και η προσωπικότητα μου προκαλούν αντιδράσεις στους άντρες όμοιες με εκείνες που προκαλεί ο Μπους στους φανατικούς Ισλαμιστές.

Τίποτα δεν αποκλείω. Άλλωστε λένε πως όταν θέλουμε κάτι πάαααααααρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσουμε. Εγώ βέβαια αμφιβάλλω αν το σύμπαν ξέρει τι του γίνεται (εδώ έστειλε άντρα στη Κουτσίκου...μπλιαχ!) αλλά στη σημερινή σκληρή πραγματικότητα το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να ελπίζει. Ίσως βοηθάει που και που να σηκώνεσαι από το καναπέ και να κάνεις κάτι μόνος σου, αλλά μέχρι να αποδειχθεί στα σίγουρα δε λέω να το ρισκάρω.

(Next time: Εγχειρίδιο αντιμετώπισης ομοφοβικών)
revqueer@yahoo.com


Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

Σκυλίσιες Μέρες



Ενώ ξεφύλλιζα το χριστιανικό περιοδικό ‘Πατροκοσμάς’, τη προσοχή μου τράβηξε ένα άρθρο στο οποίο ο υπογράφων καθηγητής πανεπιστημίου ανέλυε τις απόψεις του για το γάμο των ομοφυλοφίλων. Από τα πολλά εξαιρετικά ενδιαφέροντα του άρθρου τη προσοχή μου τράβηξε το εξής: «Το αφύσικο δε της υπόθεσης βεβαιεί και αυτή η ίδια η φύση, καθότι η ομοφυλοφιλία είναι "προνόμιο" μόνο των ανθρώπων, και πουθενά δεν την συναντάμε στο ζωικό βασίλειο. (Σ.Σ. Εκτός εάν οι διεστραμμένοι άνθρωποι "εκπαιδεύουν" ή δημιουργούν με τα σύγχρονα μέσα τέτοιου είδους ζώα)»


Δεν είχα ξανακούσει ποτέ για εκπαιδευτές που κάνουν τα ζώα gay αλλά μετά από μια σύντομη έρευνα στο ίντερνετ ανακάλυψα μια εταιρία που υπόσχεται ακριβώς αυτό. Με την επωνυμία ‘Ροζ Γαβ’, η εταιρία υποσχόταν πως μπορεί να κάνει κάθε σκύλο gay σε διάστημα μιας εβδομάδας, και πρόσφατα είχε αναπτύξει παρόμοια πακέτα για άλλα κατοικίδια, κυρίως καναρίνια και χρυσόψαρα. Η ευκαιρία που μου προσφερόταν ήταν μοναδική. Αν όλα πήγαιναν καλά, θα έπαυα να είμαι το μόνο gay μέλος της οικογένειάς μου!

Η σκυλίτσα μας η Ρόζι πριν δύο χρόνια μας χάρισε αρκετά κουταβάκια από τα οποία κρατήσαμε δύο αρσενικά. Επειδή της Ρόζι δε νομίζω πως θα της πήγαινε η φάση Σαπφώ, αποφάσισα να υποβάλω στη διαδικασία γκεϊσμού το μεγαλύτερο από τα δύο αρσενικά, το Τζακ ο οποίος ήταν και η αδυναμία μου.


Στα γραφεία της εταιρίας αφού πήρα το ενημερωτικό φυλλάδιο («Θέλετε ένα σκύλο ευαίσθητο, με καλλιτεχνικές ανησυχίες και απαράμιλλο γούστο; Το Ροζ Γαβ είναι εδώ για σας!»), άφησα το Τζακ στα χέρια των ειδικών γεμάτος ελπίδες πως επιτέλους κάποιος από την οικογένεια θα καταλάβαινε τι σημαίνει να ζεις στο κοινωνικό περιθώριο χωρίς να φταις σε τίποτα.


Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά! Αν αυτός ο σκύλος δεν ήταν αδερφή τότε ποιός είναι; Το αντρίκειο γαύγισμά του που τρόμαζε τους περαστικούς, είχε μετατραπεί σε ένα τσαχπίνικο νιαούρισμα και ο Τζακ από εκεί που λάτρευε κυνηγάει μπάλες, φρίσμπι κτλ, άρχισε να ασχολείται με τη περιποίηση των νυχιών του. Είχα εκστασιαστεί! Από όσο έμαθα, οι άνθρωποι της εταιρίας, είχαν δείξει στο Τζακ άπειρα βίντεο με γυμνές άσκημες σκύλες (σκύλες με έντονο πρόβλημα κυτταρίτιδας που έκαναν αποτρίχωση μια στις τόσες) με μουσική υπόκρουση Diana Ross and the Supremes. Έτσι ο Τζακ έγινε ομοφυλόφιλος! Δε μπορούσα να το πιστέψω!


Η επιστροφή στο σπίτι δεν ήταν εύκολη. Τα άλλα σκυλάκια μυρίστηκαν πως κάτι είχε αλλάξει και κορόιδευαν το Τζακ για το θηλυπρεπές του περπάτημα, ενώ εκείνος κλεινόταν όλο και περισσότερο στον εαυτό του. Όλη αυτή η κατάσταση μας έφερε πολύ κοντά βέβαια και μοιραζόμασταν ο ένας τα προβλήματα του άλλου όπως μόνο δύο closet gay μπορούν.


Μετά από λίγες μέρες όμως τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωί, είδα τη Ρόζι πολύ ταραγμένη και με μάτια που μαρτυρούσαν πως είχε μείνει ξάγρυπνη όλη νύχτα κλαίγοντας. ‘Έχει γούστο…’ σκέφτηκα. Σε λίγο όμως οι χειρότεροι φόβοι μου έγιναν πραγματικότητα. Ο Τζακ ήταν πλέον out. Δεν άργησε να αρχίσει να φέρνει και γκόμενους στο σπίτι (οι οποίοι ήταν και πολύ τεκνάκια) και χωρίς ντροπές να ζει ανοιχτά τη ζωή του απαιτώντας να φοράει μόνο το κολάρο-ουράνιο τόξο. Δεν άργησα να ανακαλύψω πως είχε και δική του σελίδα στο gaydar που μάλιστα είχε πάνω από 10000 hits.


Αυτή η εσχάτη προδοσία δε θα πέρναγε έτσι. Δε θα έμενα εγώ μόνος στο closet. Ο Τζακ έπρεπε να πληρώσει. Ειδικά όταν άρχισε να μου ρίχνει κάτι υφάκια σα να μου λέει ‘Εσύ πότε θα το πεις στους δικούς σου;’ το ποτήρι ξεχείλισε. Στο Ροζ Γαβ αρνήθηκαν να με βοηθήσουν και έτσι στράφηκα στη μόνη λύση που μου απέμενε.


‘Πάτερ, ο σκύλος μου είναι τοιούτος!’. Ο παπα-Αντώνης με κοίταξε γεμάτος κατανόηση. ‘Πώς άφησες να γίνει αυτό παιδί μου;’. ‘Δε φταίω εγώ , πάτερ. Ο Τζακ δεν είχε ποτέ ένα καλό πατρικό πρότυπο. Ο πατέρας του τον εγκατέλειψε νωρίς βλέπετε, και τώρα κοπροσκυλιάζει με διάφορες σκύλες. Και πάλι καλά να λέμε!’


Ο εξορκισμός είχε τα αποτελέσματα που περίμενα. Ο Τζακ έγινε όπως πριν και το σπίτι μας δεν ήταν πλέον το πιο in gay στέκι σκύλων της Αθήνας. Τώρα θα μου πείτε πως αυτό που έκανα είναι άνανδρο και φρικτό και σίγουρα νομίζετε πως μισώ τα ζώα. Αυτό δεν ισχύει. Τα αγαπώ όλα εκτός από εκείνα που έχουν περισσότερες ερωτικές εμπειρίες από εμένα. Και τέλος πάντων, ό,τι και να λέτε, εγώ πάντα θα σκέφτομαι και θα αγαπάω εκείνο το λιονταράκι που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και όταν μεγαλώσει ονειρεύεται να γίνει η Βασίλισσα των ζώων.
(Next time Chris-τε μου!)
revqueer@yahoo.com

Κυριακή 19 Αυγούστου 2007

Gay is a super hero!!



Κυρίες και κύριοι, είναι μεγάλη μου τιμή να σας παραδώσω το συγκλονιστικό σεξοέπος διά χειρός gay super hero αυτούσιο όπως αναρτήθηκε στα σχόλια του "Αυνανίζειν εστί φιλοσοφείν". Ας είναι λαμπρό παράδειγμα και για τους υπολοίπους να επινοήσουν παρόμοια αριστουργήματα. Και ποιός ξέρει, μπορεί κάποια μέρα να τα γυρίσουμε κιόλας. Απολαύστε!

"ΟΜΗΡΟΥ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑΔΑ


Ο Αχιλλέας επιστρέφοντας από ένα πάρτι με ούζα με τη συμμετοχή ημίθεων αλλά και απλών φαντάρων, επιστρέφει τύφλα στη σκηνή του και ανακαλύπτει ότι ο Αγαμέμνων ασελγεί στο φιδίσιο κορμί της Βρησηίδας. Αηδιασμένος που και οι Αχαιοί ξεσήκωσαν τα βίτσια των βαρβάρων και τό 'χουν ρίξει στις γυναίκες, ο Αχιλλέας κηρύττει σεξουαλική απεργία και βγάζει το τεραστίων διαστάσεων όργανό του εκτός κυκλοφορίας.



Η είδηση προκαλεί πανικό και κατάθλιψη στα στρατεύματα των Αχαιών για τους οποίους το σπέρμα του Αχιλλέα λειτουργούσε όπως στους Γαλάτες ο μαγικός ζωμός του Πανοραμίξ (έχουμε μπλέξει λίγο τα έπη, αλλά τέλος πάντων). Χωρίς το μαγικό ζωμό, οι Τρώες παίρνουν φαλάγγι τους Αχαιούς και απαγάγουν τον Πάτροκλο, ένα άτριχο, κατάξανθο τεκνό με κοιλιακούς τρίλιζα για τον οποίο ο Αχιλλέας τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία. Για να πάρει πίσω το κολασμένο κορμί του Πάτροκλου ο Αχιλλέας καλεί σε μονομαχία τον 'Εκτορα, νούμερο ένα επιβήτορα των Τρώων. Αντί όμως να σφαχτούνε το ρίχνουν στο μπρα-ντε-φερ και την ερωτική πάλη ενώ οι έλληνες στρατιώτες και η βασιλική οικογένεια της Τροίας παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.



Τελικά ο Αχιλλέας ρουφάει τον Έκτορα μέχρι θανάτου και στη συνέχεια το ρίχνει στη νεκροφιλία ασελγώντας στο άψυχο κορμί του. Προκειμένου να μπει ένα τέρμα στην παράλογη σφαγή που στερεί από την ελληνική μυθολογία τους πιο πύρκαυλους ήρωές της, ο πολυμήχανος Οδυσσέας (που από μυαλό ξυράφι, αλλά στο γυμναστήριο ούτε που πάταγε) φτιάχνει ένα τεράστιο ξύλινο Καγκουρό και κρύβει μέσα τα ελληνικά στρατεύματα. Λόγω και της έλλειψης χώρου, τα στρατεύματα επιδίδονται σε ακατανόμαστα όργια εντός του Καγκουρού, ενώ οι Τρώες που δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο ζώο το βάζουν μέσα στα τείχη και ετοιμάζουν μια ξενέρωτη δεξίωση για να το γιορτάσουν.



Αναζωογονημένοι καθώς είναι οι Αχαιοί που όλη νυχτα τρυγούσαν το μαγικό ζωμό του Αχιλλέα, την πέφτουν στους συντηρητικούς και θρησκόληπτους Τρώες που ξέρουν μόνο από ιεραποστολικό σεξ και αγνοούν άλλες στάσεις και συνδυασμούς. Η Τροία πέφτει και παραδίδεται στις φλόγες. Μία ακόμα ένδοξη σελίδα του ελληνικού πολιτισμού έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα. "

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2007

!ADICKTED!


Εχθές ήταν μια από εκείνες τις απαίσιες νύχτες που ενώ ο ύπνος με περιτριγύριζε, εγώ κατακλυζόμουν από εκατομμύρια σκέψεις που με οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στην άμεση αυτοκτονία... Τι άθλιος που είναι ο κόσμος γύρω μας, σκέφτηκα, γεμάτος ψέμα και υποκρισία και φιναλίστ ριάλιτι που κάνουν καριέρα στο τραγούδι. Βέβαια, φταίω κι εγώ. Αντί να υψώσω τη φωνή μου με εκείνους που προσπαθούν να ξεφύγουν από τη μάζα, περνάω το χρόνο μου παίζοντας το καλό παιδί, ένα ρόλο που μου πηγαίνει τόσο όσο στη Ντενίση η Μήδεια. Γιατί δε παραδέχομαι επιτέλους ότι είμαι τόσο ανώμαλος όσο και όλοι άλλοι;

Αλήθεια, πόσο πιο εύκολα θα ήταν τα πράγματα αν κάθε βρώμικη σκέψη που πέρναγε από το κεφάλι μας εμφανιζόταν κατευθείαν στο κούτελό μας υπό τη μορφή φωτισμένης νέον πινακίδας; Έτσι ο ένας θα έβλεπε τι γουστάρει ο άλλος και θα ήμασταν όλοι ανώμαλοι και άρα όλοι φυσιολογικοί. Βέβαια θα υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν βρώμικες σκέψεις, όπως υπάρχουν και άνθρωποι με δεκαπέντε πόδια και εικοσιοκτώ κεφάλια, αλλά αυτοί από ντροπή θα έφτιαχναν από μόνοι τους πινακίδες για να μη ξεχωρίζουν.

Όχι, σκεφτείτε το! Ο σαδιστής θα έβρισκε κατευθείαν το μαζοχιστή που έψαχνε, θα ξέραμε αυτομάτως ποιος είναι στρ8 και ποιος λατρεύει τη Streisand, και από το πρώτο ραντεβού θα ξέραμε αν ταιριάζουμε με τον άλλον ή όχι, χωρίς να γεμίζουμε ελπίδες μέχρι να ανακαλύψουμε πως το επίδοξο έτερό μας ήμισυ τη βρίσκει διαβάζοντας περιοδικά με συνταγές της Βέφας.


Βέβαια θα υπήρχαν και προβλήματα. Σκεφτείτε πώς θα ένιωθε ο μέσος καθολικός όταν κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου λόγου του Πάπα, κάτω από τη κακόγουστη κωνική καπελαδούρα, εμφανιζόταν η ένδειξη ‘Ναι, είμαι ποδολάγνος’. Ή πόσο θα με αγριοκοίταζαν οι γυμναζόμενοι αν έμπαινα σε ένα γυμναστήριο (μιλάμε ΤΕΛΕΙΩΣ υποθετικά τώρα) και αναβόσβηνε στο κεφάλι μου το σύνθημα ‘I’m adickted, σας θέλω όλους τώρα’. Βέβαια , αν ο γυμναστής με τη σειρά του γλυκοκοίταζε το σκυλάκι που έχει πάντα μαζί του όπου πάει, μάλλον θα τραβούσε περισσότερο τη προσοχή.

Έτσι, την επόμενη φορά που κάποιος μας τη πει που πουστοφέρνουμε, ας απαντήσουμε με στεντόρεια φωνή "Φάε σκατά, κοπρολάγνε!" Κατά 90% μέσα θα έχουμε πέσει.

(Νext time : Ας υποθέσουμε πως η Σαπφώ ήταν λεσβία…)
revqueer@yahoo.com

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2007

Το αυνανίζειν εστί φιλοσοφείν.





Από όλες τις ανθρώπινες εφευρέσεις που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας δύο νομίζω ξεπροβάλλουν εύκολα ως οι σημαντικότερες. Πρώτον ο τροχός, που επέτρεψε στον άνθρωπο να εισέλθει στην εποχή της τεχνολογίας και , δεύτερον, οι τσόντες. Αν και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για την ύπαρξη της ρόδας θα επικεντρωθώ στο σημερινό post στον μαγευτικό κόσμο της πορνογραφίας.

Από τις μεγαλύτερες παρεξηγήσεις που μαστίζουν τη σημερινή κοινωνία είναι ότι οι ταινίες ενηλίκων απευθύνονται στα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου ουσιαστικά ξεφτιλίζοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Όχι φίλοι μου! Με μία πιο προσεκτική ματιά ανακαλύπτει κανείς πως ακόμα και η φθηνότερη των τσοντών κρύβει συχνά μέσα της έναν μοναδικό πνευματικό πλούτο. Φυσικά αναφέρομαι στη gay τσόντα καθώς η στρέητ φαίνεται να θέτει ως μόνο φιλοσοφικό ερώτημα το πόσο μεγάλα τέλος πάντων μπορούν να γίνουν τα στήθη μιας γυναίκας χωρίς αυτή να μπατάρει από το βάρος ( αν και νέα τεχνική τοποθέτησης ειδικών βαριδιών σε στρατηγικά σημεία στη πλάτη ώστε να εξισορροπείται η κατάσταση φαίνεται να έχει θετικά αποτελέσματα σε χαμστεράκια που το δοκίμασαν άντρες επιστήμονες.)

Η gay τσόντα λοιπόν, ο μόνος ερωτικός σύντροφος του παρθένου in the closet άντρα, αποτελεί όχι απλά μια διαφυγή από τη πεζή καθημερινότητα αλλά ταυτόχρονα κατευθυντήριος οδηγός για το ευ ζην. Ας μιλήσουμε όμως με παραδείγματα.

‘Η καύλωση της πόλης’

Στο έργο αυτό, Ο ηρωικός πρωταγωνιστής προκειμένου να προφυλάξει την αγνότητα της αρραβωνιαστικιάς του από τους θερμόαιμους Τούρκους αφού πέφτει η Βασιλεύουσα στα χέρια τους, αποφασίζει να καθίσει ο ίδιος στους 350 άντρες ενός Τουρκικού λόχου. Αλήθεια ποιό άλλο παράδειγμα τέτοιας τρανής αυτοθυσίας μπορείτε να σκεφθείτε στη σημερινή υλιστική κοινωνία; Οι επιρροές από τα Ηθικά του Αριστοτέλη είναι προφανείς και ιδιαίτερα στο σημείο που ο πρωταγωνιστής κραυγάζει «Fuck me harder you dirty Turk» διαφαίνεται καθαρά η ανδρεία που τόσο εξήρε ο Αθηναίος φιλόσοφος ως κορυφαία των αρετών.

'Προμηθέας Ξεφωνημένη'
Το έργο αυτό αποτελεί ουσιαστικά ένα φόρο τιμής στη Νιτσεϊκή θεωρία που ελευθερώνει τον άνθρωπο από την υποδούλωσή του στο Θεό. Σε παραλλαγή του γνωστού μύθου, ο Προμηθέας κλέβει το gay σεξ από τους θεούς και τους τη σπάει άγρια. Οι άνθρωποι για να τον ευχαριστήσουν και επειδή ο Προμηθέας γούσταρε άγρια τις bondage φάσεις τον δένουν σε ένα βράχο και κάθε μέρα ένα παλικάρι τον επισκέπτεται και του παίρνει μία πίπα. Μέχρι που στο τέλος λύνει τα δεσμά του ο Ηρακλής και οι δύο τους φεύγουν μαζί αγκαλιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα ενώ οι άνθρωποι επιδίδονται σε ένα άνευ προηγουμένου όργιο. Εκείνη τη στιγμή οι θεοί για να τους εκδικηθούν που τόσο απερίσκεπτα καταπατούν τις εντολές τους εφευρίσκουν την ομοφοβία.




Αυτά φυσικά είναι δύο τυχαία παραδείγματα από μυριάδες γι' αυτό μη παραλείψετε κι εσείς να μου αναφέρετε εκείνες τις τσόντες που σας συγκλόνισαν με τη δύναμη του μηνύματός τους.

(Next time: Adickted!)

revqueer@yahoo.com

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2007

Big Ben









Τα νέα σκάνε σα βόμβα! Θα έρθει φέτος στο χωριό ο Ben! Πάλι κατάφεραμε εν μέσω διακοπών να γίνουμε άνω κάτω!




Ο Ben είναι ο μικρότερος γιος της θείας Νίτσας η οποία εγκατέλειψε σε νεαρή ηλικία τα πάτρια εδάφη για την Αμερική. Εκεί γνώρισε έναν λεφτά εβραίο γιατρό, έκανε τρία παιδιά και τώρα έχει αφιερωθεί στο αγαπημένο της χόμπι, το λίφτινγκ.




Ο Ben λοιπόν θα μας επισκεφθεί για λίγες μέρες για να δει και τη γιαγιά ( η οποία υποπτεύομαι πως ούτε θα καταλάβει ποιός είναι καθώς με τη συμβολή της γεροντικής άνοιας είναι πεπεισμένη πως είναι η Μάτα Χάρι) και απ'ότι μαθαίνω θα μοιραστούμε για 3 μέρες το δωμάτιό μου. Αυτός θα κοιμάται στο κρεβάτι μου- ας όψεται ο Ξένιος Δίας- κι εγώ θα τη βγάλω στο ράντζο του συγχωρεμένου παππού, ένα ράντζο που στη παραμικρή υποψία κίνησης βγάζει ένα ήχο που θυμίζει έντονα στρεσαρισμένη γάτα.



Ο Ben απείχε πολύ από το χαμπουργκεροθρεμμένο αμερικλανοειδές που περίμενα και τολμώ να πω πως είχε κάτι το αριστοκρατικό πάνω του που σε συνδυασμό με τους κοιλιακούς φέτες και τα μπράτσα αρσιβαρίστα δημιουργούσε ένα εκρηκτικό σύνολο ικανό να κάνει κάθε χωριατοπούλα να ξεσκονίζει τα προικιά της. Βέβαια τέτοιοι τύποι εμένα μου φέρνουν αναγούλα αλλά όπως είναι φυσικό οι γονείς μου τον λάτρεψαν αμέσως. Όταν δε η μητέρα μου έμαθε πως στα 30 του είχε ήδη μια εξαιρετικά επιτυχημένη επιχείρηση και σε λίγους μήνες θα παντρευόταν άρχισε να μου ρίχνει βλέμματα σα να ήθελε να πει "Βλέπεις το Ben που κάνει τους γονείς του ευτυχισμένους; ΕΤΣΙ θέλω να γίνεις κι εσύ!". Μας έδειξε και φωτογραφία της πανέμορφης αρραβωνιαστικιάς του, μια ξανθιά που μόλις την έβλεπες καταλάβαινες πως έχει ΤΟΣΟ καλούς τρόπους που βάζει το χέρι μπροστά όχι μόνο όταν βήχει αλλά και όταν κλάνει.



Το βράδυ που πήγαμε για ύπνο μετά από εκείνα τα μαραθώνια ελληνικά οικογενειακά δείπνα που τρώμε όσο φαγητό τρώνε όλοι οι κάτοικοι της Αιθιοπίας σε διάστημα ενός έτους, ο Ben μου άρχισε την ανάκριση για το αν έχω γκόμενα και πόσες γκόμενες είχα μέχρι τώρα και αν έχω κάποια sweetheart και κάτι τέτοια. Συνέχισε μετά να μου λέει πόσο σημαντικό είναι γι'αυτόν που έχει μια τόσο μεγάλη οικογένεια και πόσο αγαπάει τη κοπελιά του που είναι όμορφη ΚΑΙ έξυπνη κτλ κτλ κτλ.



Το επόμενο βράδυ οι γονείς μου επέβαλαν να βγω με το ξάδερφο για να του δείξω το όμορφο χωριό του. Περπατώντας δίπλα δίπλα φαντάζομαι ήμασταν κάτι το ξεχωριστό. Από τη μία αυτός, ένας super επιτυχημένος αμερικάνος με ένα κορμί που σίγουρα έχει οδηγήσει πολύ κόσμο στην αμαρτία και από την άλλη εγώ, με εμφάνιση που αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι ο άνθρωπος προέρχεται από το πίθηκο. Εκείνος φυσικά έχει όρεξη να το ξενυχτίσουμε αλλά εγώ φυσικά κατά τα μεσάνυχτα τον αφήσα με κάτι συγχωριανές που τον περιτριγύριζαν σαν όρνεα και πήγα κατευθείαν για ύπνο.






Κατά τις 4 το πρωί ο Ben με σκουντάει στον ώμο. Ξυπνάω και διαπιστώνω ότι στο δωμάτιό μου εκτός απ'αυτόν βρίσκεται και μια κοπελιά που χασκογελάει σαν ηλίθια. "Can I have some privacy man?" με ρωτάει ψιθυριστά.



Το επόμενο πρωινό με βρίσκει στο καναπέ του σαλονιού. Η κοπελιά την οποία πρέπει να φυγαδεύσουμε πριν τη πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι, εκτός από λίγο αναμαλλιασμένη λόγω του ύπνου, ανακαλύπτω πως είναι και ολίγον τι 16χρονη. 'Οταν ξυπνάνε και οι υπόλοιποι ο Ben φέρεται τελείως φυσικά και όταν η μητέρα μου με ρωτάει γιατί το μαξιλάρι μου είναι στο σαλόνι εκείνος σπέυδει να απαντήσει πως επειδή ροχαλίζει μάλλον με ενοχλούσε και μου ζητά συγγνώμη. "Αχ, τι ευγενικό παιδί" λέει συγκινημένη η μάνα μου και αφού με τραβάει σε μια γωνιά μου λέει αυστηρά "γιατί το έκανες να νιώσει άσχημα το παιδί;"




(Next time: Το αυνανίζειν εστί φιλοσοφείν)


revqueer@yahoo.com