Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ο Καντάφι κι Εγώ.



 Φαντάζομαι όλοι έχετε διαβάσει για τα φοβερά γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη Λιβυή. Σιγά σιγά, ο κόσμος του θεάματος, σοκαρισμένος από τα φοβερά εγκλήματα του καθεστώτος Καντάφι, προσπαθεί να κόψει κάθε δεσμό μαζί του. Ήδη η Nelly Furtado αποκάλυψε πως πληρώθηκε 1 εκατ. δολάρια για μια ιδιωτική συναυλία 45 λεπτών για το συγκεκριμένο δικτάτορα και επειδή τώρα οι τύψεις τη μαστίζουν ανακοίνωσε πως θα τα δωρίσει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. (Περισσότερα εδώ)

Αυτό που δεν αποκάλυψε η Furtado (και σε ευχαριστώ γι' αυτό Nelly μου) είναι πως ήμουν κι εγώ παρών το συγκεκριμένο βράδυ και συμμετείχα  στο σόου ως στρίπερ για το ποσό των 500.000.000 διναρίων (το τοπικό νόμισμα). Το ποσό με είχε δελεάσει πολύ να γδυθώ για τον κ. Μουμάρ αλ Καντάφι και δυστυχώς πολύ μετά έμαθα πως αντιστοιχεί σε μόλις 16,33 ευρώ. Θέλω όμως κι εγώ να ανακοινώσω δημόσια πως από τότε με κυνηγούν οι Ερινύες που ερέθισα έναν παλιοδικτάτορα  με τον αισθησιακό χορό μου και τα λεφτά πλέον τα έβαλα σε λογαριασμό για την ανέγερση ενός σχολείου για εφήβους θύματα διακρίσεων λόγω έντονης πλατυποδίας.

Ο Μουαμάρ που γνώρισα ήταν πολύ διαφορετικός από την εικόνα που άδικα προβάλλουν τα ΜΜΕ στη Δύση. Ήταν πολύ χαμογελαστός και ευδιάθετος και με εντυπωσίασε που ήξερε όλους τους στίχους από το άλμπουμ Loose της Furtado και τραγουδούσε τόσο γλυκά και παθιασμένα μαζί με την αγαπημένη του τραγουδίστρια όταν εκείνη από σκηνής φώναζε "Yours!" ('Δικό σας!').Τσίριζε σα μικρό κοριτσάκι μόλις βγήκε η Nelly στη σκηνή και ανέμιζε παθιασμένα ένα χειροποίητο πανό  που έγραφε 'I'm Promiscuous too' όσο τραγουδούσε.

Ήμουν κάπως συνεσταλμένος πριν βγω και πραγματικά θα του είμαι πάντα ευγνώμων για το θάρρος που μου έδωσε με τα σφιρίγματα του και τα επαινετικά επιφωνήματα όσο του γδυνόμουν. Αλλά για μένα η πιο συγκινιτική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν μου ζήτησε ένα lap dance ενώ η Nelly τραγουδούσε ρομαντικά 'Flames to dust, lovers to friends, why do all good things come to an end?'. Εκεί ο σκληρός ηγέτης λύγισε και τον είδα να βουρκώνει, ίσως επειδή το χορευτικό μου του θύμιζε κάποια παλιά αγάπη. Κάποιον που τον πλήγωσε. Γιατί, μη γελιέστε, και οι δικτάτορες ερωτεύονται.

Με το Μουαμάρ ανταλλάξαμε κινητά και κρατήσαμε μια σχετική επαφή στέλνοντας ο ένας στον άλλο συχνά άτακτα MMS. Πολλά απογεύματα που βαριέμαι κοιτάζω τις φωτό του που μου στέλνει (με μαγιώ μπροστά από καθρέφτη κτλ) και αναπολώ τις λίγες στιγμές μας μαζί.

Απ' όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία του στέλνω καθημερινά γυμνές φωτό μου, με την ελπίδα η εικόνα των γυμνών μου γλουτών να μιλήσει στη ψυχούλα του και να σταματήσει επιτέλους αυτή η τραγωδία εναντίον του λαού της Λιβυής.

Είναι το δικό μου λιθαράκι για ένα καλύτερο αύριο.

revqueer@yahoo.com


18 σχόλια:

tovenito είπε...

ο ρεβκουίρ που όλοι αγαπήσαμε!
wellcum back! (ελπίζω δλδ)

g for george είπε...

Όχι, ρε γμτ και ήθελα να είμαι πρώτος στα σχόλια μετά από τόσον καιρό! Damn you, Tov!

Gay in Evia είπε...

Απολαυστικός για άλλη μία φορά!
ΥΓ: Check your mail!

aizen999 είπε...

αχουτο μωρε...μα δεν ειναι ενας κουκλος με το ψαρο μαυρο μαλλι?
στειλε το κινητο του να του στειλω κι εγω γυμνες φωτο! ;)

Αιθεροβάμων είπε...

Revqueer is back! About freakin' time... Και δουλεύεις undercover για το καλό της ανθρωπότητας...Αχ πολύ με συγκίνησες μέρες που 'ναι. :p

Hfaistiwnas είπε...

Αγαπητέ μου μας έλλειψες!!!
Ώστε έτσι ο Μουαμάρ - Μουλάρ .. κοίτα νζ δεις.. γιατί μήπως ο Χιτλεράκος δεν είχε ψυχή; Μια χαρά ερωτεύτηκε την κοπελιά, δεν θυμάμαι και πως τη λένε..
Μπράβο πάντως! Συνέχισε με τα λιθαράκια σου!!!

TheCurlySue είπε...

xaxaxaxaxa
ti megaleio psuxhs!

gay super hero είπε...

Είσαι σίγουρος ότι έτσι δεν τον ερεθίζεις περισσότερο; Και επειδή δεν σε έχει πρόχειρο ξεσπάει στο λαό του; :-Ρ

Kος Μηδενικός είπε...

Δηλαδή όταν είδα στο reader νέο Feed από Rev έπαθα την πλάκα μου. Και σιγά μην σε έβγαζα από το Reader...in Rev we trust...in Rev we believe!

Στα σοβαρά τώρα. Το μεγαλείο ψυχής σου είναι τρισμέγιστο αγαπητέ μου. Αυτό είναι το νόημα της πραγματικής φιλανθρωπίας...και του πραγματικού ιδεαλιστικού έρωτα βεβαίως-βεβαίως! Αυτά να βλέπει η Μαριάννα (η Βαρδινογιάννη καλέ!) να σκάει από το κακό της!!

SK είπε...

Καλώς επέστρεψες!
Την Nelly Furtado τη συμπαθώ ιδιαιτέρως, γιατί μια σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο (στην Washington, DC) που της έμοιαζε καταπληκτικά μας κέρασε ποτά, μας έβαλε δωρεάν σε ένα κλάμπ, και μας περιποιήθηκε όσο δεν φαντάζεσαι. Είδες οι συνειρμοί τι σου κάνουν!

ΜaRioNaSTRo είπε...

respect... εισαι φοβερος!

Keen On Boys είπε...

:*
to latrepsa to post

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Δεν το πιστεύω!!!
Αγόρι καλώς μας ήρθες!!

Ανώνυμος είπε...

ολοι ειστε πουστηδες;

Kος Μηδενικός είπε...

Αγαπητέ μου Ανώνυμε...όχι περισσότερο από σένα που περιδιαβαίνεις τα blogs ως άλλος περήφανος "straight" (λέμε τώρα και καμιά μαλακία να περάσεις η ώρα)! Στο υπογράφω αυτό...

ΜaRioNaSTRo είπε...

Μη μου πεις ότι είσαι ο ανώνυμος του δικού μου blog; Καλά, δεν είπαμε να γράφεις κακίες μόνο στο δικό μου για να γελάω εγώ κατ' αποκλειστικότητα;
Α, και κάτι άλλο!
Ναι, όλοι αυτοί είναι πούστηδες και επειδή εγώ είμαι θηλυκό είμαι πούστρα!
Οκ;

Tanila είπε...

όχι, ο ρεβ είναι τσούλα. και μάλιστα μεγάλη

Vespa είπε...

η μεγάλη επιστροφή! έστω και με 5 μήνες καθυστέρηση, το πήραμε πρέφα! εύγε, νέε μου!