Τετάρτη 8 Αυγούστου 2007

Big Ben









Τα νέα σκάνε σα βόμβα! Θα έρθει φέτος στο χωριό ο Ben! Πάλι κατάφεραμε εν μέσω διακοπών να γίνουμε άνω κάτω!




Ο Ben είναι ο μικρότερος γιος της θείας Νίτσας η οποία εγκατέλειψε σε νεαρή ηλικία τα πάτρια εδάφη για την Αμερική. Εκεί γνώρισε έναν λεφτά εβραίο γιατρό, έκανε τρία παιδιά και τώρα έχει αφιερωθεί στο αγαπημένο της χόμπι, το λίφτινγκ.




Ο Ben λοιπόν θα μας επισκεφθεί για λίγες μέρες για να δει και τη γιαγιά ( η οποία υποπτεύομαι πως ούτε θα καταλάβει ποιός είναι καθώς με τη συμβολή της γεροντικής άνοιας είναι πεπεισμένη πως είναι η Μάτα Χάρι) και απ'ότι μαθαίνω θα μοιραστούμε για 3 μέρες το δωμάτιό μου. Αυτός θα κοιμάται στο κρεβάτι μου- ας όψεται ο Ξένιος Δίας- κι εγώ θα τη βγάλω στο ράντζο του συγχωρεμένου παππού, ένα ράντζο που στη παραμικρή υποψία κίνησης βγάζει ένα ήχο που θυμίζει έντονα στρεσαρισμένη γάτα.



Ο Ben απείχε πολύ από το χαμπουργκεροθρεμμένο αμερικλανοειδές που περίμενα και τολμώ να πω πως είχε κάτι το αριστοκρατικό πάνω του που σε συνδυασμό με τους κοιλιακούς φέτες και τα μπράτσα αρσιβαρίστα δημιουργούσε ένα εκρηκτικό σύνολο ικανό να κάνει κάθε χωριατοπούλα να ξεσκονίζει τα προικιά της. Βέβαια τέτοιοι τύποι εμένα μου φέρνουν αναγούλα αλλά όπως είναι φυσικό οι γονείς μου τον λάτρεψαν αμέσως. Όταν δε η μητέρα μου έμαθε πως στα 30 του είχε ήδη μια εξαιρετικά επιτυχημένη επιχείρηση και σε λίγους μήνες θα παντρευόταν άρχισε να μου ρίχνει βλέμματα σα να ήθελε να πει "Βλέπεις το Ben που κάνει τους γονείς του ευτυχισμένους; ΕΤΣΙ θέλω να γίνεις κι εσύ!". Μας έδειξε και φωτογραφία της πανέμορφης αρραβωνιαστικιάς του, μια ξανθιά που μόλις την έβλεπες καταλάβαινες πως έχει ΤΟΣΟ καλούς τρόπους που βάζει το χέρι μπροστά όχι μόνο όταν βήχει αλλά και όταν κλάνει.



Το βράδυ που πήγαμε για ύπνο μετά από εκείνα τα μαραθώνια ελληνικά οικογενειακά δείπνα που τρώμε όσο φαγητό τρώνε όλοι οι κάτοικοι της Αιθιοπίας σε διάστημα ενός έτους, ο Ben μου άρχισε την ανάκριση για το αν έχω γκόμενα και πόσες γκόμενες είχα μέχρι τώρα και αν έχω κάποια sweetheart και κάτι τέτοια. Συνέχισε μετά να μου λέει πόσο σημαντικό είναι γι'αυτόν που έχει μια τόσο μεγάλη οικογένεια και πόσο αγαπάει τη κοπελιά του που είναι όμορφη ΚΑΙ έξυπνη κτλ κτλ κτλ.



Το επόμενο βράδυ οι γονείς μου επέβαλαν να βγω με το ξάδερφο για να του δείξω το όμορφο χωριό του. Περπατώντας δίπλα δίπλα φαντάζομαι ήμασταν κάτι το ξεχωριστό. Από τη μία αυτός, ένας super επιτυχημένος αμερικάνος με ένα κορμί που σίγουρα έχει οδηγήσει πολύ κόσμο στην αμαρτία και από την άλλη εγώ, με εμφάνιση που αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι ο άνθρωπος προέρχεται από το πίθηκο. Εκείνος φυσικά έχει όρεξη να το ξενυχτίσουμε αλλά εγώ φυσικά κατά τα μεσάνυχτα τον αφήσα με κάτι συγχωριανές που τον περιτριγύριζαν σαν όρνεα και πήγα κατευθείαν για ύπνο.






Κατά τις 4 το πρωί ο Ben με σκουντάει στον ώμο. Ξυπνάω και διαπιστώνω ότι στο δωμάτιό μου εκτός απ'αυτόν βρίσκεται και μια κοπελιά που χασκογελάει σαν ηλίθια. "Can I have some privacy man?" με ρωτάει ψιθυριστά.



Το επόμενο πρωινό με βρίσκει στο καναπέ του σαλονιού. Η κοπελιά την οποία πρέπει να φυγαδεύσουμε πριν τη πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι, εκτός από λίγο αναμαλλιασμένη λόγω του ύπνου, ανακαλύπτω πως είναι και ολίγον τι 16χρονη. 'Οταν ξυπνάνε και οι υπόλοιποι ο Ben φέρεται τελείως φυσικά και όταν η μητέρα μου με ρωτάει γιατί το μαξιλάρι μου είναι στο σαλόνι εκείνος σπέυδει να απαντήσει πως επειδή ροχαλίζει μάλλον με ενοχλούσε και μου ζητά συγγνώμη. "Αχ, τι ευγενικό παιδί" λέει συγκινημένη η μάνα μου και αφού με τραβάει σε μια γωνιά μου λέει αυστηρά "γιατί το έκανες να νιώσει άσχημα το παιδί;"




(Next time: Το αυνανίζειν εστί φιλοσοφείν)


revqueer@yahoo.com














9 σχόλια:

Keen On Boys είπε...

εκτος απο Ben, είναι και Βig? ahahaha :P

κουράγιο με το συγγενολοϊ, και υπομονή 3 μέρες είναι...
Εγω είχα εναν ξάδερφο κολλιτσίδα για 2 βδομάδες κάθε χρόνο... (φρίκη)

darkenlight είπε...

Akrivws to idio erotima eixe... an telika einai big... olo kai kati tha akouges na vrontofonazei h 16xronh korasida....
Eprepe na vgaleis photo na tin steileis stin kopela tou tin imera tou gamou...

RaZzMaTaZz είπε...

lol!!! lol όμως!!! τέτοια συγγενολόγια πρέπει να τα τρομάζεις από νωρίς για να τους κόβεις τη φόρα :p

Ανώνυμος είπε...

εγω θα το ειχα πνιξει με το μαξιλαρι παντως.........
λολ!

alienlover είπε...

ποσο πολύ την αγαπάει την κοπέλα του... αχ... συγκινήθηκα...

gay super hero είπε...

καλά άπαιχτη η μάνα!!!!!!!

"πίθηκος"; μήπως γίνεσαι too hard on yourself?;-)

Ρεμπεσκές είπε...

Thanatos sto USA!!!!Na mou to thimitheis...aytos exei gkomena ekei pisw...kanei drugs..k psifise k Bush lol

Κώστας είπε...

Τι να πεις.. Σχεδόν πάντα πίσω από τους κοιλιακούς, τα μπράτσα και την επιτυχία υπάρχει κάτι σάπιο...

Ναυτίλος είπε...

Αχ, ευτυχισμένη αρραβωνιαστικιά εκεί back στο Αμέρικα· που θα παντρευτεί τον πιστό και καλό παιδόφιλο Ben!