Δευτέρα 13 Αυγούστου 2007

Το αυνανίζειν εστί φιλοσοφείν.





Από όλες τις ανθρώπινες εφευρέσεις που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας δύο νομίζω ξεπροβάλλουν εύκολα ως οι σημαντικότερες. Πρώτον ο τροχός, που επέτρεψε στον άνθρωπο να εισέλθει στην εποχή της τεχνολογίας και , δεύτερον, οι τσόντες. Αν και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για την ύπαρξη της ρόδας θα επικεντρωθώ στο σημερινό post στον μαγευτικό κόσμο της πορνογραφίας.

Από τις μεγαλύτερες παρεξηγήσεις που μαστίζουν τη σημερινή κοινωνία είναι ότι οι ταινίες ενηλίκων απευθύνονται στα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου ουσιαστικά ξεφτιλίζοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Όχι φίλοι μου! Με μία πιο προσεκτική ματιά ανακαλύπτει κανείς πως ακόμα και η φθηνότερη των τσοντών κρύβει συχνά μέσα της έναν μοναδικό πνευματικό πλούτο. Φυσικά αναφέρομαι στη gay τσόντα καθώς η στρέητ φαίνεται να θέτει ως μόνο φιλοσοφικό ερώτημα το πόσο μεγάλα τέλος πάντων μπορούν να γίνουν τα στήθη μιας γυναίκας χωρίς αυτή να μπατάρει από το βάρος ( αν και νέα τεχνική τοποθέτησης ειδικών βαριδιών σε στρατηγικά σημεία στη πλάτη ώστε να εξισορροπείται η κατάσταση φαίνεται να έχει θετικά αποτελέσματα σε χαμστεράκια που το δοκίμασαν άντρες επιστήμονες.)

Η gay τσόντα λοιπόν, ο μόνος ερωτικός σύντροφος του παρθένου in the closet άντρα, αποτελεί όχι απλά μια διαφυγή από τη πεζή καθημερινότητα αλλά ταυτόχρονα κατευθυντήριος οδηγός για το ευ ζην. Ας μιλήσουμε όμως με παραδείγματα.

‘Η καύλωση της πόλης’

Στο έργο αυτό, Ο ηρωικός πρωταγωνιστής προκειμένου να προφυλάξει την αγνότητα της αρραβωνιαστικιάς του από τους θερμόαιμους Τούρκους αφού πέφτει η Βασιλεύουσα στα χέρια τους, αποφασίζει να καθίσει ο ίδιος στους 350 άντρες ενός Τουρκικού λόχου. Αλήθεια ποιό άλλο παράδειγμα τέτοιας τρανής αυτοθυσίας μπορείτε να σκεφθείτε στη σημερινή υλιστική κοινωνία; Οι επιρροές από τα Ηθικά του Αριστοτέλη είναι προφανείς και ιδιαίτερα στο σημείο που ο πρωταγωνιστής κραυγάζει «Fuck me harder you dirty Turk» διαφαίνεται καθαρά η ανδρεία που τόσο εξήρε ο Αθηναίος φιλόσοφος ως κορυφαία των αρετών.

'Προμηθέας Ξεφωνημένη'
Το έργο αυτό αποτελεί ουσιαστικά ένα φόρο τιμής στη Νιτσεϊκή θεωρία που ελευθερώνει τον άνθρωπο από την υποδούλωσή του στο Θεό. Σε παραλλαγή του γνωστού μύθου, ο Προμηθέας κλέβει το gay σεξ από τους θεούς και τους τη σπάει άγρια. Οι άνθρωποι για να τον ευχαριστήσουν και επειδή ο Προμηθέας γούσταρε άγρια τις bondage φάσεις τον δένουν σε ένα βράχο και κάθε μέρα ένα παλικάρι τον επισκέπτεται και του παίρνει μία πίπα. Μέχρι που στο τέλος λύνει τα δεσμά του ο Ηρακλής και οι δύο τους φεύγουν μαζί αγκαλιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα ενώ οι άνθρωποι επιδίδονται σε ένα άνευ προηγουμένου όργιο. Εκείνη τη στιγμή οι θεοί για να τους εκδικηθούν που τόσο απερίσκεπτα καταπατούν τις εντολές τους εφευρίσκουν την ομοφοβία.




Αυτά φυσικά είναι δύο τυχαία παραδείγματα από μυριάδες γι' αυτό μη παραλείψετε κι εσείς να μου αναφέρετε εκείνες τις τσόντες που σας συγκλόνισαν με τη δύναμη του μηνύματός τους.

(Next time: Adickted!)

revqueer@yahoo.com

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μετά λέτε οι αδερφές πως θέλετε δικαιώματα. Αν κοροϊδεύεις κάθε ιερό και όσιο τι δικαιώματα θες; Εξαιτίας κάτι πούστηδων σα κι εσένα χάσαμε τη Πόλη. Ένα γερό χέρι ξύλο θέλετε όλοι σας και να δούμε αν θα κάνατε εξυπνακίστικα σχόλια μετά. Άντε πήγαινε σε κάνα μπουρδέλο να φας λίγο μουνί μπας και ηρεμήσεις! Και να θυμάσαι της πατρίδας σου η σημαία έχει χρώμα ΓΑΛΑΝΟ και όχι ροζουλί.

revqueer είπε...

Φίλε εδώ κάνουμε τη πλάκα μας, χαλάρωσε λίγο...

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο
Το οτι όλοι στην αρχαία Ελλάδα πέρνονταν μεταξύ τους, εσένα μαλλον δε σου λέει κάτι

Μιλάω για την ίδια Ελλάδα για την οποία εσύ μοιρολατρείς, την Ελλάδα του Μ. Αλέξανδρου, του Καβάφη, του Χατζηδάκι και άλλων, που τυγχάνει να ήταν μεταξύ άλλων και αδερφές...

Μάκης Βορίδης, Γιώργος Καρατζαφέρης, Ελλαδάρα και ξερό ψωμί... τί να άλλο να πώ... φτού μη μας ματιάξω για έθνος...

Άρπα κι εσύ τώρα μια ανωνυμία, να δείς τι ωραία που είναι :P

Ανώνυμος είπε...

revqueer eisai theos :)
synexise na grafeis, einai san na milaei to keflai mou

g for george είπε...

Ρε συ, δεν τα είχα σκεφτεί όλα αυτά!
Κοίτα τι σου κάνει (μάνα μου) μια διαφορετική οπτική!

Ρεμπεσκές είπε...

Cat fight????Tha pesei ksylo???
Oxi....pali kala...min gemisei to blog aimata
*Lack of humor sucks!*

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Ερώτηση, ο κύριος που εμφανώς πάει στα χαμετυπία (που την θυμίθηκα τώρα) και τρώει αιδοία καπαμά, ή και ότι άλλο ορέγεται τι έκανε την πήρε τελικά την Πόλη? Ή σαν ανώνυμος και άνευ διαβατηρίου δεν έχει δικαίωμα να πάει ούτε ως τουρίστας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ΑΝΤΡΑΣ 100% δεν έχει να δώσει δικαίωμα σε κανένα που πάει σε μπουρδέλα να φάει λίγο μουνί. Αυτό είναι αξιπρέπεια. Το να λες ότι σου αρέσουν οι άντρες είναι ξεφτίλα...
Αν ήταν τόσο άντρας όσο θέλει να δείχνει στο σχόλιό του θα έβαζε και ένα ονοματάκι έστω.
Revqueer πολύ καλό το χιουμοράκι σου! Κάθε φορά γελάω σαν ηλίθιος στο γραφείο και με κοιτάζουν οι πελάτες λες και ήρθα από τον Άρη... (τον πλάνήτη πάντα!).
Να σαι καλά... μου φτιαξες το κέφι πάλι.... Παλιόπαιδο!!! (στυλ παλιά ελληνική ταινία)

revqueer είπε...

darkenlight, με συγκινείς...

gay super hero είπε...

ΟΜΗΡΟΥ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑΔΑ

Ο Αχιλλέας επιστρέφοντας από ένα πάρτι με ούζα με τη συμμετοχή ημίθεων αλλά και απλών φαντάρων, επιστρέφει τύφλα στη σκηνή του και ανακαλύπτει ότι ο Αγαμέμνων ασελγεί στο φιδίσιο κορμί της Βρησηίδας. Αηδιασμένος που και οι Αχαιοί ξεσήκωσαν τα βίτσια των βαρβάρων και τό 'χουν ρίξει στις γυναίκες, ο Αχιλλέας κηρύττει σεξουαλική απεργία και βγάζει το τεραστίων διαστάσεων όργανό του εκτός κυκλοφορίας. Η είδηση προκαλεί πανικό και κατάθλιψη στα στρατεύματα των Αχαιών για τους οποίους το σπέρμα του Αχιλλέα λειτουργούσε όπως στους Γαλάτες ο μαγικός ζωμός του Πανοραμίξ (έχουμε μπλέξει λίγο τα έπη, αλλά τέλος πάντων). Χωρίς το μαγικό ζωμό, οι Τρώες παίρνουν φαλάγγι τους Αχαιούς και απαγάγουν τον Πάτροκλο, ένα άτριχο, κατάξανθο τεκνό με κοιλιακούς τρίλιζα για τον οποίο ο Αχιλλέας τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία. Για να πάρει πίσω το κολασμένο κορμί του Πάτροκλου ο Αχιλλέας καλεί σε μονομαχία τον 'Εκτορα, νούμερο ένα επιβήτορα των Τρώων. Αντί όμως να σφαχτούνε το ρίχνουν στο μπρα-ντε-φερ και την ερωτική πάλη ενώ οι έλληνες στρατιώτες και η βασιλική οικογένεια της Τροίας παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα. Τελικά ο Αχιλλέας ρουφάει τον Έκτορα μέχρι θανάτου και στη συνέχεια το ρίχνει στη νεκροφιλία ασελγώντας στο άψυχο κορμί του. Προκειμένου να μπει ένα τέρμα στην παράλογη σφαγή που στερεί από την ελληνική μυθολογία τους πιο πύρκαυλους ήρωές της, ο πολυμήχανος Οδυσσέας (που από μυαλό ξυράφι, αλλά στο γυμναστήριο ούτε που πάταγε) φτιάχνει ένα τεράστιο ξύλινο Καγκουρό και κρύβει μέσα τα ελληνικά στρατεύματα. Λόγω και της έλλειψης χώρου, τα στρατεύματα επιδίδονται σε ακατανόμαστα όργια εντός του Καγκουρού, ενώ οι Τρώες που δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο ζώο το βάζουν μέσα στα τείχη και ετοιμάζουν μια ξενέρωτη δεξίωση για να το γιορτάσουν. Αναζωογονημένοι καθώς είναι οι Αχαιοί που όλη νυχτα τρυγούσαν το μαγικό ζωμό του Αχιλλέα, την πέφτουν στους συντηρητικούς και θρησκόληπτους Τρώες που ξέρουν μόνο από ιεραποστολικό σεξ και αγνοούν άλλες στάσεις και συνδυασμούς. Η Τροία πέφτει και παραδίδεται στις φλόγες. Μία ακόμα ένδοξη σελίδα του ελληνικού πολιτισμού έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα.

Ανώνυμος είπε...

Γαμᾶτο !!

gay super hero είπε...

REV, άμα θες βάλτο σε ένα ποστ σου. Θα χαρώ πολυ ;-)

Ανώνυμος είπε...

να ναι καλα ο ανωνυμος !
γελασαμε παλι!
παντως ωραιο αρθρο!
και αλλο και αλλο!
we want more!
WE WANT MOOOOOOORE!

Ππουστόπαιδο είπε...

pragmatika ta erga? gia na ksero na psakso? [an kai distixos fantazomai pos oxi...]

Κώστας είπε...

Τέλειο!

Υγ: Γράψε στα @@ σου τους ανώνυμους που βρίζουν.

Stergios Sigma είπε...

ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ!!!

Stergios Sigma είπε...

ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ!!!

ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑΣ είπε...

Ξερετε ποιο ειναι το προβλημα σας?(προς ομοφυλοφιλους)Σας εχουν ποτισει το μυαλο με κιμα.Η σκατενια δηθενιστικη(δικος μου ορος) κοινωνια μας εχει επιβαλει στα μυαλα μας οτι εσεις ειστε μια μειονοτητα,ενα λαθος της φυσης,ενα αλλο σφαλμα που εκανε ειναι οτι συνδυασε την ανδρεια,τη τιμη και τη δοξα με τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος,ετσι σημερα στο 2011 αντιπροσωποι του Ελληνισμου ειναι κατι μιαροι τυποι σαν και τον πρωτο σχολιαστη του αρθρου που νομιζουν οι πλανημενοι οτι οι αρχαιοι μας προγονοι ηταν ανθρωποι ''προσκυνημενοι'' και στουρνοι,αλλα ευτηχως για μας συνεβαινε ακριβως το αντιθετο,ετσι λοιπον αφου αυτα τα κακομοιρικα ανθρωπακια που κατευθυνονται νοητικα απο καποιους παλι ''δηθεν'' αρχηγους σαν τον Καρατζαφερη η τον Πλευρη εχουν φτιαξει μια καινουργια πατριωτικη κατοικια του Ελληνισμου βαζωντας αυτοι τα σταθμα και τους κανονες για το ποιος θα μπει και ποιος οχι αγνοωντας πληρως την ιστορια μας.Η ομοφυλοφιλια αποκλειστικε κατευθιαν απο αυτο το ''παρεακι'',οπως αποκλειστηκε και η αντικειμενικη ιστορια.Συμφωνα λοιπον με την 40000 χρονων ιστορια μας η ομοφυλη αισθηση/ικανοτητα/συμπεριφορα ειναι εμφυτη σε καθε αντρα και γυναικα,ανθρωπο,φυτο η ζωο,και μαλιστα οι αρχαιοι μας προγονοι σεβοντουσαν τοσο πολυ την ομοφυλοφιλια που την ενταξαν μεχρι και στη πραγματικη Ελληνικη θεογονια(ΗΣΙΟΔΟΥ,ΘΕΟΓΟΝΙΑ).Ετσι λοιπον εσεις απο σεβαστοι και αρεστοι στο παρελθον μετατραπηκατε σε παραφυση και μειονοτητα στο παρον,και οταν νιωσατε μοναξια και ησασταν αβοηθητοι αντι καποιος να σας βοηθησει σαν γιουχαραν και σας εκρξαν αυτοι που αντιπροσωπευουν τους δηθεν Ελληνες σημερα,αυτα τα ανδρικελα που ανελυσα πιο πανω,και σεις τι κανατε???Θεωρησατε οτι αφου αυτοι καπηλευονται την ιστορια τοτε εχθρος σας ειναι και η ιστορια και καθεστε εδω μεσα και τη χλευαζετε και τη κοροιδευετε,οχι κυριε revqueer σε τετοια θεματα δε κανουμε πλακα,αν δεν ηταν καποιες οντοτητες οποως ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ τωρα στη καλυτερη περιπτωση θα ησουν πανω σε καποιο δεντρο και θα μαλωνες μαζι μου για μια μπανανα ουρλιαζωντας γτ αυτος θα ηταν ο τροπος επικοινωνιας μας.Αυτο που θελω να πω με ολα αυτα ειναι οτι ανοιξτε τους οριζοντες του μυαλου σας,για να το καταφερετε αυτο ενα πραγμα εχετε να κανετε,μελετη,συνεχης και αδιακοπη μελετη της ιστοριας μας,καταλαβετε πια οτι αυτη ειναι ο πραγματικος συμμαχος σας ,με αυτη θα αποδειξετε οτι εχετε δικαιωματα και με αυτη θα αντικρουσετε τη καθε μαριονετα που σας πολεμαει,μην εισχωρητε στις αριστερες παραταξεις που ''δηθεν'' παλι σας κανουν τους ανθρωπιστες και τους ειρηνιστες,το μονο που θελουν απο σας ειναι η ψηφος σας και μετα θα σας πεταξουν στο καδο με τα σκουπιδια και τελος μην συμμαχειται με οποιον αναφερεται σε σας σαν μειονοτητα....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛ-ΛΗΝ...