Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

Σκυλίσιες Μέρες



Ενώ ξεφύλλιζα το χριστιανικό περιοδικό ‘Πατροκοσμάς’, τη προσοχή μου τράβηξε ένα άρθρο στο οποίο ο υπογράφων καθηγητής πανεπιστημίου ανέλυε τις απόψεις του για το γάμο των ομοφυλοφίλων. Από τα πολλά εξαιρετικά ενδιαφέροντα του άρθρου τη προσοχή μου τράβηξε το εξής: «Το αφύσικο δε της υπόθεσης βεβαιεί και αυτή η ίδια η φύση, καθότι η ομοφυλοφιλία είναι "προνόμιο" μόνο των ανθρώπων, και πουθενά δεν την συναντάμε στο ζωικό βασίλειο. (Σ.Σ. Εκτός εάν οι διεστραμμένοι άνθρωποι "εκπαιδεύουν" ή δημιουργούν με τα σύγχρονα μέσα τέτοιου είδους ζώα)»


Δεν είχα ξανακούσει ποτέ για εκπαιδευτές που κάνουν τα ζώα gay αλλά μετά από μια σύντομη έρευνα στο ίντερνετ ανακάλυψα μια εταιρία που υπόσχεται ακριβώς αυτό. Με την επωνυμία ‘Ροζ Γαβ’, η εταιρία υποσχόταν πως μπορεί να κάνει κάθε σκύλο gay σε διάστημα μιας εβδομάδας, και πρόσφατα είχε αναπτύξει παρόμοια πακέτα για άλλα κατοικίδια, κυρίως καναρίνια και χρυσόψαρα. Η ευκαιρία που μου προσφερόταν ήταν μοναδική. Αν όλα πήγαιναν καλά, θα έπαυα να είμαι το μόνο gay μέλος της οικογένειάς μου!

Η σκυλίτσα μας η Ρόζι πριν δύο χρόνια μας χάρισε αρκετά κουταβάκια από τα οποία κρατήσαμε δύο αρσενικά. Επειδή της Ρόζι δε νομίζω πως θα της πήγαινε η φάση Σαπφώ, αποφάσισα να υποβάλω στη διαδικασία γκεϊσμού το μεγαλύτερο από τα δύο αρσενικά, το Τζακ ο οποίος ήταν και η αδυναμία μου.


Στα γραφεία της εταιρίας αφού πήρα το ενημερωτικό φυλλάδιο («Θέλετε ένα σκύλο ευαίσθητο, με καλλιτεχνικές ανησυχίες και απαράμιλλο γούστο; Το Ροζ Γαβ είναι εδώ για σας!»), άφησα το Τζακ στα χέρια των ειδικών γεμάτος ελπίδες πως επιτέλους κάποιος από την οικογένεια θα καταλάβαινε τι σημαίνει να ζεις στο κοινωνικό περιθώριο χωρίς να φταις σε τίποτα.


Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά! Αν αυτός ο σκύλος δεν ήταν αδερφή τότε ποιός είναι; Το αντρίκειο γαύγισμά του που τρόμαζε τους περαστικούς, είχε μετατραπεί σε ένα τσαχπίνικο νιαούρισμα και ο Τζακ από εκεί που λάτρευε κυνηγάει μπάλες, φρίσμπι κτλ, άρχισε να ασχολείται με τη περιποίηση των νυχιών του. Είχα εκστασιαστεί! Από όσο έμαθα, οι άνθρωποι της εταιρίας, είχαν δείξει στο Τζακ άπειρα βίντεο με γυμνές άσκημες σκύλες (σκύλες με έντονο πρόβλημα κυτταρίτιδας που έκαναν αποτρίχωση μια στις τόσες) με μουσική υπόκρουση Diana Ross and the Supremes. Έτσι ο Τζακ έγινε ομοφυλόφιλος! Δε μπορούσα να το πιστέψω!


Η επιστροφή στο σπίτι δεν ήταν εύκολη. Τα άλλα σκυλάκια μυρίστηκαν πως κάτι είχε αλλάξει και κορόιδευαν το Τζακ για το θηλυπρεπές του περπάτημα, ενώ εκείνος κλεινόταν όλο και περισσότερο στον εαυτό του. Όλη αυτή η κατάσταση μας έφερε πολύ κοντά βέβαια και μοιραζόμασταν ο ένας τα προβλήματα του άλλου όπως μόνο δύο closet gay μπορούν.


Μετά από λίγες μέρες όμως τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωί, είδα τη Ρόζι πολύ ταραγμένη και με μάτια που μαρτυρούσαν πως είχε μείνει ξάγρυπνη όλη νύχτα κλαίγοντας. ‘Έχει γούστο…’ σκέφτηκα. Σε λίγο όμως οι χειρότεροι φόβοι μου έγιναν πραγματικότητα. Ο Τζακ ήταν πλέον out. Δεν άργησε να αρχίσει να φέρνει και γκόμενους στο σπίτι (οι οποίοι ήταν και πολύ τεκνάκια) και χωρίς ντροπές να ζει ανοιχτά τη ζωή του απαιτώντας να φοράει μόνο το κολάρο-ουράνιο τόξο. Δεν άργησα να ανακαλύψω πως είχε και δική του σελίδα στο gaydar που μάλιστα είχε πάνω από 10000 hits.


Αυτή η εσχάτη προδοσία δε θα πέρναγε έτσι. Δε θα έμενα εγώ μόνος στο closet. Ο Τζακ έπρεπε να πληρώσει. Ειδικά όταν άρχισε να μου ρίχνει κάτι υφάκια σα να μου λέει ‘Εσύ πότε θα το πεις στους δικούς σου;’ το ποτήρι ξεχείλισε. Στο Ροζ Γαβ αρνήθηκαν να με βοηθήσουν και έτσι στράφηκα στη μόνη λύση που μου απέμενε.


‘Πάτερ, ο σκύλος μου είναι τοιούτος!’. Ο παπα-Αντώνης με κοίταξε γεμάτος κατανόηση. ‘Πώς άφησες να γίνει αυτό παιδί μου;’. ‘Δε φταίω εγώ , πάτερ. Ο Τζακ δεν είχε ποτέ ένα καλό πατρικό πρότυπο. Ο πατέρας του τον εγκατέλειψε νωρίς βλέπετε, και τώρα κοπροσκυλιάζει με διάφορες σκύλες. Και πάλι καλά να λέμε!’


Ο εξορκισμός είχε τα αποτελέσματα που περίμενα. Ο Τζακ έγινε όπως πριν και το σπίτι μας δεν ήταν πλέον το πιο in gay στέκι σκύλων της Αθήνας. Τώρα θα μου πείτε πως αυτό που έκανα είναι άνανδρο και φρικτό και σίγουρα νομίζετε πως μισώ τα ζώα. Αυτό δεν ισχύει. Τα αγαπώ όλα εκτός από εκείνα που έχουν περισσότερες ερωτικές εμπειρίες από εμένα. Και τέλος πάντων, ό,τι και να λέτε, εγώ πάντα θα σκέφτομαι και θα αγαπάω εκείνο το λιονταράκι που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και όταν μεγαλώσει ονειρεύεται να γίνει η Βασίλισσα των ζώων.
(Next time Chris-τε μου!)
revqueer@yahoo.com

14 σχόλια:

gay super hero είπε...

Συγγνώμη μην τρελαθούμε "θεολόγος-καθηγητής" υπογράφει στο άρθρο, όχι καθηγητής πανεπιστημίου! Μην αναβαθμίζεις τον κάθε γελοίο!

Ώστε ο εν λόγω κύριος φαντάζεται ότι δεν υπάρχει ομοφυλοφιλία στο ζωϊκό βασίλειο; Περίεργο μου φαίνεται, δεν έχει δει ποτέ ένα αρσενικό αδέσποτο να καβαλάει έναν άλλο; Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η ομοφυλοφιλία υπάρχει σε όλα τα είδη του ζωϊκού βασιλείου, έχει παρατηρηθεί ακόμα και στα χταπόδια. Είναι δε ιδιαίτερα διαδεδομένη στα πιο εξελιγμένα είδη, όπως τα δελφίνια και οι χιμπατζήδες.

Ανώνυμος είπε...

και σιγά μην δώσουμε σημασία στον κάθε τυχάρπαστο αδαή σαπιοκοιλιά. αι σιχτίρ δηλαδής.
Επίσης αγαπημένε μου την επόμενη φορά να πάρεις γάτα, είναι πιο gay friendly

gay super hero είπε...

Συμφωνώ για τις γάτες. Να αγιάσει το στόμα του ethan!

Ανώνυμος είπε...

Φυσικὰ καὶ ὑπάρχουν ὁμοφυλόφιλα ζῶα! Ἡ ὁμοφυλοφιλία συναντᾶται παντοῦ στὴ φύση καὶ ὅποιοι δὲν τὸ παραδέχονται εἶναι ψεῦτες! Ἀλλὰ τί νὰ περιμένεις ἀπὸ Χριστιανολόγο (καὶ ὄχι θεολόγο)...

Cookie Basher είπε...

Από φαντασία βλέπω καλά πάμε :)
(διάβασα και τη διασκευή της Ιλιάδας μόλις!)
Keep it up!
Περιμένω το επόμενο: Chris-τε μου! (??)

revqueer είπε...

Καλά λες cookie! Γενικά δεν έχω καλή σχέση με τη πραγματικότητα! Πάντως, για τη διασκευή της Ιλιάδας τα εύσημα ανήκουν στο υπέροχα διεστραμμένο μυαλό του gay super hero.

Chameleon_Dark είπε...

Δεν υπάρχει ομοφυλοφυλία στο ζωικό βασίλειο??? Αχχχμμμμ...ναι,ιδίως αν το περιβάλλον σου είναι μια γυάλλα με πιράνχας (όπου καλό θα ήταν να βάλουν όλους τους ξερόλες καθηγητές αυτού του φυράματος!)

Ε,ρε, τι άλλο θ'ακούσουμε μέσα στη ζέστη...

APSOY είπε...

Χαχαχαχαχα...
Να δεις που και του Καρβέλα ο σκύλος στο γαβ Ροζ θα "υπηρέτησε"...


Πάντως, υπάρχουν ζώα που είναι γκέι, όπως και γκέι που είναι ζώα...
(και ενδέχεται στη δεύτερη κατηγορία να ανήκει και ο θεολόγος... - φαντάζεσαι???χαχαχαχαχα)

φιλιάαααααα
καλώς σε βρήκαααααα

Ανώνυμος είπε...

Εγω παλι κανω γκει τα ζωντανα μου χωρις εξωτερικη βοηθεια. Αμε.
Την σκυλα μου την εχω κανει προ πολλου λεσβια [ειναι 10 χρονονε, παρθενα και δαγκωνει αντρες που δεν ξερει και ερχονται σπιτι στο πιπι τους]
και τον γατη που εχω τωρα εδω που σπουδαζω μαζι μου, χωρις καμια δυσκολια τον εχω κανει "φουλα" οπως αρεσκεται να τον φωναζει η αδερφη μου υποτιμητικα και μου τη δινει. Τεσπα.

Α, του φοραω και ροζ αντιπαρασιτικο κολαρο. Ετς.

Ps. Cats are the lesbian's companion btw. :P

g for george είπε...

Δεν έχω διαβάσει μεγαλύτερες μαλακίες. Τις οποίες είναι τόσο εύκολο να τις λες όταν είσαι... στρέητ και ευσεβής.

Εύχομαι στον Θεό να τον κάνει γκέι για μια εβδομάδα μόνο, τίποτε άλλο.

Καλά, ΟΚ, άντε να κάνεις γκέι έναν σκύλο... (!) ένα χταπόδι όμως, πώς το κάνεις γκέι;;;;

Δηλαδή δεν θέλω να σκεφτώ τι θα έκαναν τύποι σαν κι αυτόν αν είχαν την εξουσία στα χέρια τους.

Haris είπε...

Εγώ νομίζω πως έμπλεξες τη ζωή του γκέι σκύλου σου με κάποιου ανθρώπου. Σωστά;

Dante είπε...

Ε, για σας παρακαλώ πολύ...
Ξεχάσατε τους πιγκουίνους, τις αντιλόπες και τα λιονταράκια.

(Αναφέρω μόνο αυτά, γιατί αυτά έχω δει και σε φωτογραφίες... Οι αντιλόπες ήταν έργο τέχνης)

Τα χταπόδια βέβαια τα έχω δει σε βίντεο... Strange, but kinky...

darkenlight είπε...

Ένα documentary στο ΣΚΑΙ τα λέει όλα και δεν αφήνει χώρο αμφισβήτησης για το αν τα ζώα έχουν ομοφυλοφιλικές τάσεις.

Αυτό το "πράγμα" που ξέρει να γράφει νομίζω ότι χρειάζεται επιτόπου ένα γκόμενο γιατί η αγαμία τον έχει κάνει να στραφεί ενάντια στη φύση του που (απ'ότι φένεται) είναι κατά βάση ροζ...

Queerdom είπε...

χαχαχα :)
μην ζηλεύεις τα άλλα ζωάκια, βγες εκεί έξω και μπορεί να έχεις μεγαλύτερο χιτ από τον τζακ! :)