Κυριακή 19 Αυγούστου 2007

Gay is a super hero!!



Κυρίες και κύριοι, είναι μεγάλη μου τιμή να σας παραδώσω το συγκλονιστικό σεξοέπος διά χειρός gay super hero αυτούσιο όπως αναρτήθηκε στα σχόλια του "Αυνανίζειν εστί φιλοσοφείν". Ας είναι λαμπρό παράδειγμα και για τους υπολοίπους να επινοήσουν παρόμοια αριστουργήματα. Και ποιός ξέρει, μπορεί κάποια μέρα να τα γυρίσουμε κιόλας. Απολαύστε!

"ΟΜΗΡΟΥ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑΔΑ


Ο Αχιλλέας επιστρέφοντας από ένα πάρτι με ούζα με τη συμμετοχή ημίθεων αλλά και απλών φαντάρων, επιστρέφει τύφλα στη σκηνή του και ανακαλύπτει ότι ο Αγαμέμνων ασελγεί στο φιδίσιο κορμί της Βρησηίδας. Αηδιασμένος που και οι Αχαιοί ξεσήκωσαν τα βίτσια των βαρβάρων και τό 'χουν ρίξει στις γυναίκες, ο Αχιλλέας κηρύττει σεξουαλική απεργία και βγάζει το τεραστίων διαστάσεων όργανό του εκτός κυκλοφορίας.



Η είδηση προκαλεί πανικό και κατάθλιψη στα στρατεύματα των Αχαιών για τους οποίους το σπέρμα του Αχιλλέα λειτουργούσε όπως στους Γαλάτες ο μαγικός ζωμός του Πανοραμίξ (έχουμε μπλέξει λίγο τα έπη, αλλά τέλος πάντων). Χωρίς το μαγικό ζωμό, οι Τρώες παίρνουν φαλάγγι τους Αχαιούς και απαγάγουν τον Πάτροκλο, ένα άτριχο, κατάξανθο τεκνό με κοιλιακούς τρίλιζα για τον οποίο ο Αχιλλέας τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία. Για να πάρει πίσω το κολασμένο κορμί του Πάτροκλου ο Αχιλλέας καλεί σε μονομαχία τον 'Εκτορα, νούμερο ένα επιβήτορα των Τρώων. Αντί όμως να σφαχτούνε το ρίχνουν στο μπρα-ντε-φερ και την ερωτική πάλη ενώ οι έλληνες στρατιώτες και η βασιλική οικογένεια της Τροίας παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.



Τελικά ο Αχιλλέας ρουφάει τον Έκτορα μέχρι θανάτου και στη συνέχεια το ρίχνει στη νεκροφιλία ασελγώντας στο άψυχο κορμί του. Προκειμένου να μπει ένα τέρμα στην παράλογη σφαγή που στερεί από την ελληνική μυθολογία τους πιο πύρκαυλους ήρωές της, ο πολυμήχανος Οδυσσέας (που από μυαλό ξυράφι, αλλά στο γυμναστήριο ούτε που πάταγε) φτιάχνει ένα τεράστιο ξύλινο Καγκουρό και κρύβει μέσα τα ελληνικά στρατεύματα. Λόγω και της έλλειψης χώρου, τα στρατεύματα επιδίδονται σε ακατανόμαστα όργια εντός του Καγκουρού, ενώ οι Τρώες που δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο ζώο το βάζουν μέσα στα τείχη και ετοιμάζουν μια ξενέρωτη δεξίωση για να το γιορτάσουν.



Αναζωογονημένοι καθώς είναι οι Αχαιοί που όλη νυχτα τρυγούσαν το μαγικό ζωμό του Αχιλλέα, την πέφτουν στους συντηρητικούς και θρησκόληπτους Τρώες που ξέρουν μόνο από ιεραποστολικό σεξ και αγνοούν άλλες στάσεις και συνδυασμούς. Η Τροία πέφτει και παραδίδεται στις φλόγες. Μία ακόμα ένδοξη σελίδα του ελληνικού πολιτισμού έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα. "

6 σχόλια:

gay super hero είπε...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, χαίρομαι που σου άρεσε :-)

Υ.Γ. Βάζεις παραγράφους please? Φαίνεται πολύ μονοκόμματο.

Ανώνυμος είπε...

Haha
Μακαρι να υπηρχε σε dvd αυτο. Με voice-over αφηγηση ομως.

Keen On Boys είπε...

και ο narrator να ηταν ο Κωστάλας!!
hehehe :P

gay super hero είπε...

Ο Κωστάλας; Τρελός είσαι; Θα μιλάει πάνω σε όλες τις σκηνές του οργασμού!

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα !
εισαι ΦΟΒΕΡΟΣ!
συνεχισε και με αλλα οπως επος του Διγενη Ακριτα , Ηρακλης , Ζηνα και πολλους αλλους!

Ναυτίλος είπε...

Εξαιρετικό!!! Πότε αρχίζουν τα γυρίσματα;!