Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007

Εγχειρίδιο Αντιμετώπισης Ομοφοβικών (Περίπτωση 6)






Αγαπητοί φίλοι,

Συνεχίζοντας το μακρύ και γεμάτο εκπλήξεις ταξίδι μας στο μαγική χώρα της Ομοφοβίας ας δούμε τη περίπτωση ομοφοβικής συμπεριφοράς νούμερο 6.

6) Βρίσκεστε με το έτερον ήμισυ του ιδίου φύλου σε ένα εστιατόριο/μπαρ/whatever και αποφασίζετε να του/της σκάσετε ένα φιλάκι. Ενώ εσείς χαίρεστε τον έρωτά σας, σας πλησιάζει υπεύθυνος/μπαρμαν/whatever και σας ζητάει με διόλου ευγενικό τρόπο να τη κάνετε το συντομότερο γιατί είναι οικογενειακό το μαγαζί και οι υπόλοιποι πελάτες βλέποντάς σας μπορεί και να ξεράσουν από την αηδία.





Φίλοι μου. Αν και στη περίπτωση αυτή ο θυμός εκ μέρους σας θα ήταν εύλογος, μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε μια ανταλλαγή ύβρεων που κερδισμένο δε θα βγάλει κανένα. Αντιθέτως προτείνουμε ενθέρμως τη μέθοδο 'με έκανες εσύ ρεζίλι μία; θα σε κάνω εγώ 10!' η οποία μετά από μακροχρόνιες έρευνες αποδείχθηκε ως η πλέον αποτελεσματική σε παρόμοιες καταστάσεις. 'Εχουμε και λέμε:



Μετά το σχόλιο του επίδοξου διώκτη σας μείνετε σιωπηλοί στη θέση σας κοιτώντας τον στα μάτια. Μετρήστε μέχρι το πέντε. Εν συνεχεία του λέτε με τόνο φωνής ώστε να ακούγεστε άνετα και από τον τελευταίο πελάτη του καταστήματος και γιατί όχι και από τους περαστικούς.



Απευθύνεστε στον ομοφοβικό: ' Μπάμπη; Μπάμπη;;; Εσύ είσαι ρε μπαγάσα; Πού χάθηκες βρε ψυχή; Μη μου πεις πως δε με θυμάσαι; Ο Χ είμαι, από το gaydar! Που σε πήδαγα της προάλλες; Kι εσύ φώναζες δώσε μου κι άλλο κύρη μου και καραβοκύρη μου; (Προς τους υπόλοιπους θαμώνες του μαγαζιού) Παιδιά τον ξέρετε το Μπάμπη; Το καλύτερο τσιμπούκι των Βορείων προαστείων! ( Στο σημείο αυτό προτείνουμε αν στέκεται κοντά σας να του τσιμπήσετε το κώλο) Έλα ρε Μπάμπη, άσε τις ντροπές! Τρόμαξα να σε γνωρίσω! Χωρίς τη ξανθιά περούκα είσαι άλλος άνθρωπος!'



Αυτό φυσικά είναι ένα μικρό δείγμα. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να δημιουργήσει τις πλέον βρώμικες ατάκες έτσι ώστε ο Μπάμπης, και ο κάθε Μπάμπης, να κάνουν μια μικρή βόλτα in your shoes.


(Νext time: Giovanni's Room)

revqueer@yahoo.com





13 σχόλια:

Keen On Boys είπε...

Αχαχαχα epic epic
αν και πιστεύω οτι αν σκάσει υπευθυνος μαγαζιού να στο πεί αυτό, όλη η ντροπή δική του είναι!
Και περισσότερο ξεφτύλα γίνεται ο ίδιος...

Επ'ουδενί δε θα την έκανα απο το μαγαζί, θα έκανα σκηνή και θα περίμενα τους μπάτσους :P hehehe!
Μηνύσεις και τα σχετικά

gay super hero είπε...

Σατάνικ!! Να δω ποιος θα έχει τα αρχίδια να το κάνει ;-)

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Χαχαχαχα μου θύμισες κάτι που είχε συμβεί την δεκαετία του 80 στην Μυτιλήνη. Χορεύω με φίλη κουρεμένη αλα Annie Lenox, κοντό ξυρισμένο. Σε ντίσκο εποχής και χορεύουμε μπλουζ. Έρχεται σερβιτόρος και λέει παρακαλώ καθήστε δεν κάνει. Απάντηση μα κοπέλα είναι. Φαντάσου τι έγινε στο μαγαζί

Ρεμπεσκές είπε...

Το θεωρω ιδιαιτερα βλακεια το συγκεκριμενο σκηνικο...οχι να δωσεις και τετοια χαρα στο κοσμο.Το καλυτερο ειναι η αδιαφορια.σηκωνεσε και την κανεις.Δεν ειναι υποχωρηση.Ειναι αδιαφορια.

Keen On Boys είπε...

@h0m0sapiens
Όχι, δεν πιστεύω οτι είναι αδιαφορία, είναι υποχώρηση...
Δεν είπαμε να κάνεις σούργελο τον ανθρωπο και να δώσεις τροφη στο φιλοθεάμον κοινό... Αλλα μια αστυνομία και μια μύνηση γιατί όχι; (είμαστε νομικά κατοχυρωμένοι, hello!)

Aσε που θα τον πειράξει 1000 φορές το να έρθουν οι μπάτσοι στο μαγαζί και να του σκάσει η μηνυσούλα, απο το να πείς 5 μαλακίες για να "χαβαλεδιάσεις" την κατάσταση

revqueer είπε...

gaysuperhero: Εγώ πάντως δε τα έχω!

Pavlos: Αυτά που γράφω είναι από τη ζωή βγαλμένα!

revqueer είπε...

h0m0 and keen: Νομίζω πως είναι προφανές πως αυτά που γράφω είναι για πλάκα και σε καμία περίπτωση δε προτείνω να τα ακολουθήσετε (τουλάχιστον αν σας απασχολεί η σωματική σας ακεραιότητα!). Αν πάντως συνέβαινε σ'εμένα κάτι τέτοιο μάλλον θα αντιδρούσα όπως ο h0m0 αλλά από μέσα μου θα με έβριζα που δεν αντέδρασα όπως ο Keen. Στο ερώτημα αν είναι υποχώρηση το να σηκωθείς να φύγεις, δεν έχω απάντηση. Σημασία πάντως δεν έχει τι θα σκεφτόμαστε εμείς αλλά πως θα εκλάβει την αποχώρησή μας ο άλλος.

Ανώνυμος είπε...

LOOOOOOOOOOOOOOOL
revqueer - mpampis: 1-0

Wrong Guy είπε...

xaxaxaxa
theos!!
me fountoses toso,pou thelo na gini kati tetio gia na paixti i intrigka!
tha to prokaleso!

ps. i ataka me tin perouka tha tou stixisi poli pisteyo

g for george είπε...

Διαφωνώ κάθετα, σε καμμία περίπτωση δεν θα έφευγα. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σε διώξουν από το μαγαζί. Μήνυση και ό,τι άλλο παίρνει.

Βέβαια πρέπει να εξεταστεί και το άλλο θέμα, μήπως γενικά απαγορεύεται η τόση διαχυτικότητα σε δημόσιους χώρους, οπότε θα βρουν πάτημα εκεί.

Μα ούτε ένας δικηγόρος να μας ξεδιαλύνει τις απορίες;;

Πολύ καλό ποστ, γέλασα με την ψυχή μου! Εύγε!

Είδωλο είπε...

Mmmm, τι να πω δεν ξερω, δεν μου εχει τυχει να δω ποτε κατι τετοιο και φανταζομαι οτι δεν συμβαινει κιολας. Τα ηθη εχουνε χαλαρωσει τοσο που δεν νομιζω οτι θα τολμησει και κανεις να αντιδρασει εκτος πια κι αν ξωκυλεις κι εσυ, περαν τουτου, το ιδιο συμβαινει στα καλα μαγαζι και για τους str8
Θυμαμαι οταν δουλευα στην Γλυφαδα, τους διωχναμε κανονικα
αχαχαχαχαχα
Anyway, τι να λεει... Το πηγαμε πολυ μακρια ας βρω εγω καποιον να του σκασω το φιλακι και βλεπουμε

APSOY είπε...

χαχαχαχαχαχαχα...
πολύ καλό!
Αλλά να μείνω στο μαγαζί?
Δε σφάξανε...
Θα έφευγα...
(κάπως έτσι όμως...):

Σερβ: "Κύριοι παρακαλώ να φύγετε"
-παύση, βλέμμα παγωμένο-
Εγώ: (φωναχτά για να το ακούσουν όλοι)
"ΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ??? ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ? ...ΑΙΣΧΟΣ...ΑΙΣΧΟΣ...!!!
Ενώ ταυτόχρονα θα σηκωνόμουν και θα έφευγα...
:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

χεχε

Ρεμπεσκές είπε...

Καλα...βαρα τε τον κακομοιρο τον h0m0..εφοσον εχετε τα @@ να κανετε σκηνη καντε κ μυνηση λολ.Αλλα για αρχη πρεπει να κουτουπωσετε τον καλο σας...εκει σας θελω ¨λολ