Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

The Real Bloggers (II)

Μέρος Β των απίστευτων αποκαλύψεων για τα πραγματικά πρόσωπα των αγαπημένων σας Bloggers.


Επειδή πέρα από πανέμορφος, είμαι και δίκαιος άνθρωπος, στο τέλος παραθέτω και αποκαλύψεις για την αφεντιά μου.


1) Apsoy: Γιος αφροαμερικάνων ακροβατών πέρασε τα παιδικά του χρόνια γυρίζοντας το κόσμο με το τσίρκο. Οι γονείς του συνταξιοδοτήθηκαν νωρίς και η οικογένεια μετακόμισε στην Ελλάδα. Ζούσαν σε ένα δυάρι στα Πατήσια μαζί με 5 λιοντάρια, 3 ουρακοτάγκους και έναν ελέφαντα που τους έδωσε ο ιδιοκτήτης του τσίρκου αντί για εφάπαξ. Η ζωή του άλλαξε ριζικά στα 15 του χρόνια, όταν ο πατέρας του μπήκε στο δωμάτιό του χωρίς να χτυπήσει πρώτα τη πόρτα και ανακάλυψε πως ο γιος του ήταν λευκός. Οι σχέσεις τους από τότε παραμένουν τεταμένες. Σύντομα ο apsoy θα πάει στρατό, όπου θα υπηρετήσει με τη μειωμένη θητεία που προβλέπει ο νόμος για τους πρωτότοκους λευκούς γιους μαύρων γονέων.



2) X-oyranoy: Εξαιρετικά έξυπνο παιδί που διακρίνεται για την εφευρετικότητά του και την αγάπη του για την επιστήμη. Σε ηλικία 5 ετών ενώ καθόταν κάτω από μια μουριά, έπεσε ένα μούρο στο κεφάλι του και ο μικρός x-oyranoy αφού έμεινε σιωπηλός για λίγα λεπτά διατύπωσε το νόμο της βαρύτητας. Όταν έμαθε πως η βαρύτητα είχε ήδη ανακαλυφθεί με παρόμοιο τρόπο από κάποιον Νεύτωνα απογοητεύτηκε πολύ και κλείστηκε στον εαυτό του. Από τότε περιμένει το επόμενο επουράνιο σημάδι που θα του αποκαλύψει κάποιο κρυφό νόμο της φυσικής. Μέχρι να συμβεί αυτό τη πέφτει σε ανυποψίαστους σερβιτόρους.



3) Equilibrium: Ποιός θα πίστευε πως πίσω από αυτό το υπέροχο blog βρίσκεται ο μεγάλος Έλλην μουσικοσυνθέτης και χορογράφος Γιάννης Φλωρινιώτης; Από το βήμα αυτό του δίνεται η ευκαιρία να εκφράσει μια πλευρά του που το ευρύ κοινό αγνοεί, και να περάσει δημιουργικά το χρόνο του όταν κάνει διάλειμμα ανάμεσα στα τραγούδια του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.



4) Sikia: Πρόκειται για μοναχό της Μονής Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, που ως στόχο έχει να διαφθείρει με τη μοναδική ανωμαλία του όλη την αθωνική πολιτεία. Καθότι η Μονή δεν επιτρέπει τη χρήση υπολογιστών για τους μοναχούς αναγκάζεται να κρύβει το laptop του μέσα στα γένια του, κάτι που του προκαλεί έντονους πονοκεφάλους στο τέλος της μέρας. Επηρεασμένος από τον επίσης καλόγερο και γενετιστή Mendel, προσπαθεί να δημιουργήσει το πρώτο gay μοσχομπίζελο, ενώ το βιβλίο του 'Τα γαϊδουράγκαθα είναι αδερφές' προκάλεσε έντονες συζητήσεις και διαμαρτυρίες καθώς στην επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς τους Ρωμαίους αναφέρεται ρητά πως το σεξ μεταξύ γαϊδουράγκαθων του ιδίου φύλου είναι ανήθικο.



5) Revqueer: Σεσημασμένος επιδειξίας που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές αρχές με τις πράξεις του. Προτιμά να επιδεικνύεται σε μαύρους που πουλάνε πειρατικά cd, οι οποίοι και ξεκωλώνονται στα γέλια κάθε φορά. Δηλώνει ένα θύμα του που προτιμά να κρατήσει την ανωνυμία του "Ας είναι καλά. Μας έχει χαρίσει τόσο γέλιο όλα αυτά τα χρόνια. Κάνει τη πραγματικότητά μας πιο ευχάριστη. Εξαιτίας του ξεχνάμε τα προβλήματά μας. Ας είναι καλά."


(Next time: Υπάρχουν μόνο πονηρά μυαλά...)

10 σχόλια:

omerta είπε...

Sikia ότι καλύτερο έχει γραφτεί για τον φίλο τον ξενητεμένο χαχα

Equilibrium είπε...

Είδες ρεβάκο? Αυτά πας κι ανακαλύπτεις κι εγω για αυτο παω και κλεινω το ιστολογιο μου!

Χμμ σου κρατω μουτρα που με αποκαλυψες. Παω να ριξω κανα χορευτικό με τα βλασταρια μου. Μιας και η γυναικα μου δεν σκοπευει να επιστρεψει αποτι το κοβω.....

Γιαννης :P

Είδωλο είπε...

Και πολυ επιεικη σε βρηκα...
Επισης να τονισω οτι το χρονο που σοκαριστηκε το ειναι μου να σημειωθει οτι εγκατελειψα για 4 ετη τα εγκωσμια και αποσυρθηκα στην Μονη Εσφιγμεννου
Στην οποια φτιαχναμε χειροποιητες σακοραφες για παρθενοραφες
Στο τελος της εκπαιδευσης πηρα και αριστειο.
Βοηθεια μας.

sikia είπε...

revqueer μου γλυκέ, δε σκέφτηκες όμως ότι μου δημιουργείς πρόβλημα στη Μονή τώρα που αποκάλυψες τα τζούσι ντιτέιλς.... Και θα μου πάρουν το λαπτοπ που τόσο καιρό κρύβω επιδέξια κάτω από τα ράσα (όχι τα μούσια, δεν έχω μούσια, γιατί ναι μεν μοναχός, αλλά πάντα smooth face).

Strahd είπε...

lool ρε...

Τρομερές ανακαλύψεις. Κοίτα να δεις τι κόσμος υπάρχει γύρω σου και δεν το ξέρεις... :P Thanx που μας ανοίγεις τα μάτια. :)

Neverlandean είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Οφείλω να ομολογήσω ότι το part II μπορεί να ήταν και καλύτερο.

g for george είπε...

Συμφωνώ με never, το δεύτερο μέρος ήταν σαφώς καλύτερο! Ξεράθηκα στα γέλια με το που διάβασα για Apsoy!!!

Και με τα υπόλοιπα, εννοείται. Πού στο καλό τα σκέφτηκες όλα αυτά!!!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Όσο πας τα κέφια σου μεγαλώνουν και φτίαχνεις και τα δικά μας

Ανώνυμος είπε...

κορυφαίο όλων το συκιά part, αχαχαχα να σαι καλά

APSOY είπε...

ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Τέλειο - τέλειο - τέλειο!

Να σου πω όμως?
Λευκός-λευκός αλλά κάτι κληρονόμησα από τον αφρικανό πατέρα!!!
χαχαχαχαχαχαχα