Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

The Real Bloggers


Αγαπητοί μου φίλοι bloggers,

Από την αρχή της blogερικής μου καριέρας, με κατέτρωγε η απορία για το ποιοί κρύβονται πίσω από τα αγαπημένα μου blog. Η όλη φάση 'ψευδώνυμο' μας αφήνει να λέμε ό,τι κατεβάσει η κούτρα μας ενώ παράλληλα γίνεται ενός είδους alter ego, επιτρέποντάς μας να ζούμε σε μια παράλληλη πραγματικότητα όπου όλοι οι φόβοι, τα ταμπού μας και οτιδήποτε άλλο μας κρατάει πίσω έχει εξαφανιστεί.

Επειδή όμως είμαι εκ γενετής άνθρωπος περίεργος αποφάσισα να μάθω τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά τα χαριτωμένα ψευδώνυμα και να αποκαλύψω εδώ -αποκλειστικά- το πραγματικό σας πρόσωπο. Mετά από μήνες εντατικών ερευνών, με τη χρήση κατασκόπων, σπιούνων και μέσων ηλεκτρονικής παρακολούθησης, έμαθα κάθε κρυφό σας μυστικό.

Διαβάστε με δική σας ευθύνη, τα ευρήματα είναι συγκλονιστικά.

1)G For George : Το πραγματικό του όνομα είναι Χαρίλαος και είναι νόθος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, καρπός του φημολογούμενου έρωτά του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο Χαρίλαος μόλις πρόσφατα έμαθε για τη γαλαζοαίματη καταγωγή του και από τότε ηγείται του φιλοπρόοδου συλλόγου "Ο Βασιλιάς κι Εγώ". Όνειρο του η επιστροφή της Βασιλευομένης Δημοκρατίας και η τοποθέτηση του στη θέση που του αξίζει δικαιωματικά. Έως τότε δουλεύει στα μπετά.

2) The Wrong Guy: Από μικρός είχε κλίση στη ποίηση και είχε κερδίσει μεγάλο αριθμό επάθλων σε διάφορους μαθητικούς διαγωνισμούς. H φήμη του άρχισε να ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ξένων κριτικών. Ο φέρελπις νέος γνώρισε μεγάλη απογοήτευση όταν η εταιρία Sony BMG στο Αμέρικα του αρνήθηκε συμβόλαιο αποκλειστικού στιχουργού της Mariah, όταν μια υπάλληλος ελληνίδα τον άκουσε να μιλάει στο τηλέφωνο με Ελλάδα και να αποκαλεί την εξαίρετη τραγουδίστρια "αυτή η βυζαρού". 'Εκτοτε δεν κρύβει το μένος του για το συγκεκριμένο πλάσμα και κάθε βράδυ κάνει βουντού σε ένα κουκλάκι με υπερμεγέθες στήθος.

3) Ethan: Με μεγάλη έκπληξη ανακάλυψα πως πίσω από αυτό το blog κρύβεται μια 45άρα παπαδιά γνωστή στους εκκλησιαστικούς κύκλους για την εξαίσια σπανακόπιτά της που χαλάει κόσμο. Οι περισσότεροι δε ξέρουν πως ζει διπλή ζωή, καθώς είναι μέλος σπείρας που απαγάγει όμορφα αγόρια, τα αποτριχώνει και τα φωτογραφίζει με την απειλή όπλου, φωτογραφίες που κοσμούν το blog της και κάνει όλους τους αναγνώστες να αναρωτιούνται
'μα πού τους βρίσκει;'.

4) GaySuperHero: Πέρασε τα πρώτα παιδικά του χρόνια σε ένα μεγάλο αγρόκτημα όπου ξεχώριζε για τις ικανότητές του στο άρμεγμα και στο μάζεμα καπνού. Στην ηλικία των 10 ετών τον τσίμπησε μια μεταλλαγμένη σαρανταποδαρούσα που ήταν τραβεστί και έκτοτε έγινε ο GaySuperHero. Το alter ego του , ο Μπάμπης, είναι ένας φιλήσυχος εστιάτορας, ενώ όταν η ανάγκη τον καλεί μετατρέπεται σε μασκοφόρο εκδικητή που καταπολεμάει την ομοφοβία.


5) Neverlandean : Ανέκαθεν λάτρευε τη καλή μουσική και με μεγάλη αγάπη έφτιαξε ένα blog που προωθεί ακούσματα που αυτός αγαπάει. Μετά τη τεράστια επιτυχία του blog του, τον προσέγγισε δισκογραφική εταιρία και του έδωσε 1 εκατομμύριο μαυρομάτικα φασόλια με μόνο αντάλλαγμα να γράψει ένα post για τους Α Teens. Αν και δέχθηκε, από τότε τον κατατρέχουν οι τύψεις που προώθησε αυτό το τερατούργημα που τολμά να αυτοαποκαλείται band, χάρισε τα φασόλια στους φτωχούς και προσπαθεί να εξιλεωθεί ακούγοντας συνεχώς Cesaria Evora.


TO BE CONTINUED....


(Next time: Ονειροκρίτης)

17 σχόλια:

Equilibrium είπε...

Απίστευτο... εσύ πρέπει να 'χεις ξεσκεπάσει την 17 Νοέ. κι όχι ο Μπασ. Περιμένουμε και τις επόμενες αποκαλύψεις να το ξέρεις...! φλκ

oni είπε...

Έτσι εξηγείται το κόλλημα (κώλυμα!) του Wrong Guy με τη "Μαράγια"! Όπως επίσης και το ότι η καριέρα της είχε σκαμπανεβάσματα. Έφταιγε το βουντού.

Όσο για τον Ήθαν και τον Νεβερ, φώναζε από μακριά αλλά πού να το χωρέσει ο νους μου!

Είδωλο είπε...

xaxaxaxa
καταρχας εγω διαβαζω μονο 3/5

Ethan - να συμπληρωσω οτι ειναι μια κουτσομπολα παπαδια τυπου Κολοκοτρωνιτσι/ναι μεν η σπανακοπιτα χαλαει κοσμο αλλα δεν λεει σε καμια οτι το μυστικο ειναι να μαρανει σε νερο το σπανακι
χαχαχαχαχαχαχαα

NeverLandean - Ακομα κι εσενα RevQueer φροντισε να σε αποπροσανατολισει αλλα θα στο πω εγω, και το ξερει και ο ιδιος η προσωπικη του λυτρωση ειναι τα καλα κρυμμενα cd της καλομοιρας και των milli vanilli που τα εχει απο την εφηβεια του
χαχαχαχαχα

Οσο για τον G δεν θα μπορουσα να το θεεσω καλυτερα
χαχαχαχαχαχ
Μονο μη με πιασεις στο στομα σου
χαχαχαχαχαχα
Ωχ...
Too latE?

Strahd είπε...

Πάει... Αρχίσαν να βγαίνουν όλα στην φόρα. Τhe end is nigh... :P

Wrong Guy είπε...

Συγνώμη,εσύ που τα έμαθες αυτά;

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ?

Μόνο θέλω να διορθώσω κάτι. Την απεκάλεσα ξεχειλωμένη βυζαρού, αλλά η γραμματέας δεν ήξερε πως να το μεταφράσει.

Φιλιά και ευχαριστώ για το αφιέρωμα!

g for george είπε...

Καταρχάς θα ήθελα να πω ότι θα βάλω τον πατέρα μου να αγοράσει τον blogger μόνο και μόνο για να σου κλείσει το μπλογκ σου.

Και ξέρεις πολύ καλά πως ο μπαμπάς δεν αστειεύεται.

Α, και πού 'σαι; Prince g 4 george it is, for you.

Γίναμε όλοι ίσα κ' όμοια εδώ μέσα.

revqueer είπε...

equilibrium: Τα λεγα εγώ στον Πολύδωρα να με βάλει αρχηγό αντιτρομοκρατικής αλλά...

oni: Εσύ απλά το υποπτευόσουν, εγώ το απέδειξα!

x-oyranoy: Γιατί, τι έχεις να κρύψεις; ε; ε; ΕΕΕΕ;

strahd: It is my friend, it is.

wrong guy: Που τα έμαθα αυτά; ΕΙΜΑΙ Η ΜΑRIAH!!!

g for george: As you please your Highness.

gay super hero είπε...

M' αρέσει που μ'έκανες και εστιάτορα. Είπαμε είμαι πολύπλευρο ταλέντο, αλλά αυτά που μαγειρεύω δεν θα τα κέρναγα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου :-)

Neverlandean είπε...

A*Teens rule!! Δεν αισθάνομαι καμία τύψη, μάλλον οίκτο για τους non-fans μουχαχα

Η δισκογαφική το πολύ πολύ να μου προσέφερε καμιά μηνυσάρα ξεγυρισμένη. Άσε και βρήκα στο statcounter ότι μπαίνουν στο μπλογκ μου από ISP "Δημοσιογραφικός οργανισμός Λαμπράκη" και έχω θορυβθεί.
I don't want to go to jail. :(

Ανώνυμος είπε...

λοοοοοοοοολ καταγγέλω τον συγγραφέα για διαστρέβλωση της πραγματικότητας και ασύστολα ψεύδη, από που κι ως που εγώ θρήσκος? Ντροπή σου θα σε κάψει ο θεός :-P

Dante είπε...

Ηθικό δίδαγμα: Πρέπει να παντρευτώ τον George, να πάρω για μάνατζερ τον Neverlandean, να πιάσω φιλίες με τον Wrong Guy και να τον στείλω να γράφει στίχους για τους ανταγωνιστές μου, να προσλάβω για βόδιγκαρντ τον gay super hero και να βάλω τον Ethan να αναλάβει τις φωτογραφίες του πρώτου μου cd... Simple. :-)
Καριέρα here I come...!!!

ΥΓ: A*teens είναι αυτά τα σαφρακιασμένα που τα άκουσα μια φορά και έψαχνα σαν το παλαβό να βρω original ABBA να ρθω στα ίσα μου...;

g for george είπε...

Φτου ήθελα να πω κάτι άλλο και το ξέχασα. θα επανέλθω.

Α, το θυμήθηκα. Δεν θα σου κλείσουμε το μπλογκ τελικά. Ο μπαμπάς δέχεται δημοκρατική κριτική, λέει.

Θα είσαι όμως ο μόνος που θα του βάλουμε συνδρομή για το μπλογκ του.
Ετοιμάσου να ξηλωθείς.

APSOY είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Κουρφαίο!!!!!!!!!!!!!!!
Απλά!
χαχαχαχαχα - μου έφτιαξες τη διάθεση! :D

sikia είπε...

Α πα πα, απομυθοποίησες τα είδωλα μας!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

This is the end ... χαχαχα
Ελπίζω να σεβαστείς ότι είμαστε πατριώτες χαχαχα

If...ιγένεια είπε...

χαχαχαχ.. πολύ καλό λέμε.

Keen On Boys είπε...

Περιμένω με αγωνία το επόμενο part :)