Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Coming Out Of The Sarcophagus (by Anuqueer)




Κατά τη τελευταία επίσκεψή μου στον ζωολογικό κήπο Αθηνών μου έπιασε τη κουβέντα ένα τσακάλι.

Του είχα γυρισμένη τη πλάτη γιατί κοιτούσα τα γουρούνια στο απέναντι κλουβί (αλήθεια, υπάρχει πιο ερωτικό ζώο;) όταν άκουσα κάποια "Ψιτ" από πίσω μου. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, αλλά όταν ένιωσα ένα πετραδάκι να με χτυπά στο σβέρκο κατάλαβα πως μάλλον απευθυνόταν σε μένα και γύρισα.

"Ευλόγησέ με, σε παρακαλώ. Πώς να αντέξω άλλο φυλακισμένος;" είπε το τσακάλι.
Το κοίταξα αδιάφορα καθώς ήμουν σίγουρος πως ήταν αποκύημα της φαντασίας μου. Δε θα ήταν κι η πρώτη φορά άλλωστε. Προ τριετίας ήμουν πεπεισμένος πως με κυνηγάνε 2 μούμιες και πέρυσι είχα ορμήσει γρυλίζοντας σ' ένα καθηγητή στη σχολή επειδή όταν του απάντησα ολόσωστα σε δύσκολη ερώτηση σχολίασε "Καλά, είσαι πολύ τσακάλι!"

Αυτή η απροσδόκητη συνάντηση με έβαλε σε σκέψεις, και όπως σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής μου, απευθύνθηκα άμεσα στη καλή μου φίλη Λίτσα Πατέρα. Το Λιτσάκι το αγαπώ πολύ και αν εξαιρέσει κανείς τη περίοδο που πλακωθήκαμε επειδή δεν ακολούθησε τη Μενεγάκη στον Alpha , υπήρξε πάντα για μένα στήριγμα. Στη συνεδρία που είχαμε, ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, την είδα ξαφνικά να βγάζει μια υστερική κραυγή και να σχίζει σε χίλια κομμάτια τον αστρολογικό χάρτη που είχε μπροστά της. "Ρεβάκο" μου είπε με τρεμάμενη φωνή "πιστεύεις σε προηγούμενες ζωές;"

Σύμφωνα με τα αδιάσειστα στοιχεία της, είχα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια ζωδιακά χαρακτηριστικά και τις ίδιες πλανητικές συμμετρίες με τον Αιγυπτιακό θεό Anubis και η μόνη λογική εξήγηση ήταν πως αποτελούσα μετεμψύχωσή του. Μου εξήγησε πως για να μου συμβαίνουν όλα αυτά, ο Anubis προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μου και καλά θα κάνω αν θέλω να τον ξεφορτωθώ να έρθω σε επαφή με το Αιγυπτιακό τσακάλι που κρύβω μέσα μου για να μάθω τι με θέλει.

Επειδή δεν έχω ποτέ μου παραβεί εντολή του Λιτσακίου έτρεξα στο κοντινότερο μαγαζί με αμφιέσεις. Καθ' ότι η σεζόν είχε περάσει δεν είχε μείνει τίποτα της προκοπής, και το μόνο που υπήρχε σε αιγυπτιακό ήταν η λεγόμενη 'αιγυπτιακή στολή στρίπερ', η οποία δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία, ειδικά όταν επέλεξα να περπατάω στα τέσσερα μιμούμενος το τσακάλι.

Η έκθεση Αιγυπτιακών αρχαιοτήτων που εφιλοξενείτο προσωρινά στο Αρχαιολογικό Μουσείο ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Μπήκα μέσα και κατευθύνθηκα προς το άγαλμα του Anubis. Εκ πρώτης όψεως, δεν υπήρχε κάποια ομοιότητα μεταξύ μας. Έπεσα στα πόδια του και αφού έβγαλα μερικά 'ΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ" σταύρωσα τα χέρια και είπα "Ανουβάκο μου. Ήρθα. Πες μου τι χρειάζεσαι από μένα. Πώς μπορώ να σε εξυπηρετήσω;"

Πριν προλάβει να απαντήσει με κατέλαβε μια ακατανόητη σεξουαλική επιθυμία και πέντε λεπτά αργότερα με πετούσαν με κλωτσιές από το μουσείο επειδή με έπιασαν να ασελγώ πάνω στο άγαλμα. Όσες φορές και να τους εξηγούσα πως ο Anubis είμαι ΕΓΩ και άρα ασελγώντας στο άγαλμα ουσιαστικά αυνανιζόμουν, δεν έδειχναν να καταλαβαίνουν.

Απογοητευμένος γύριζα στους δρόμους της Αθήνας ως τσακάλι ελπίζοντας σε κάποιο τόσο δα σημάδι. Μα όσο και να μύριζα τους περαστικούς, όσο και να έκανα πιπί μου απλά σηκώνοντας το αριστερό πόδι στα παρτέρια, ακόμα και όταν έφαγα το μεσημεριανό μου γεύμα απευθείας απ' το πεζοδρόμιο, ο θεός Anubis παρέμενε σιωπηλός και αινιγματικός.

Στο τέλος τα πήρα και γύρισα σπίτι μου. Όπως όμως έβγαζα τη στολή μπροστά απ' το καθρέφτη το είδωλο μου αλλοιώθηκε και εμφανίστηκε μπροστά μου ο τσακαλο - θεός Anubis σε όλο του το μεγαλείο, ενώ πίσω του έβλεπα την αχανή έρημο και πυραμίδες.

"Ανούβη, Εσείς;"
"Ναι, εγώ!"
Γονάτισα ταπεινά.
"Ρεβάκο" μου είπε, "το ξέρεις πως είμαι γκέι;"
Είχα μείνει άναυδος
"Ναι ρεβάκο, είμαι κι εγώ in the closet. Φαντάζεσαι να το μάθουν οι γονείς μου; Ειδικά ο Seth θα πάθει ντουβρουτζά. Και ολόκληρο το Βασίλειο θα γελά μαζί μου. Μιλάμε για τρελή ξεφτίλα. Είναι δύσκολα τα πράγματα εδώ... Κρυβόμαστε..."
"Πόσο σας καταλαβαίνω... κι εδώ μια απ' τα ίδια..."
"Ας τα.. Κι όλο αυτό το άγχος έχει επιπτώσεις στη ζωή μας, δε βρίσκεις; Βέβαια υπάρχει το ευκαιριακό σεξ που άλλοι ζηλεύουν. Αυτό ναι. Εμείς το έχουμε. Αλήθεια, κάνεις κι εσύ πολύ ευκαιριακό σεξ ρεβάκο;"
"Πώς θα μπορούσα να σας εξυπηρετήσω θεέ Anubis;"
"Θέλω οι μελλοντικές γενιές να μάθουν για μένα. Μπορεί τη παρούσα ζωή να τη περάσω με το άγχος πως θα με πιάσουν κάθε φορά που κάνω ένα στα γρήγορα με τον Hapi, αλλά στις επόμενες ζωές μου θέλω να είμαι out. Είσαι η μόνη μετεμψύχωσή μου που γεννήθηκε τον 20ό αιώνα και ζει έτσι. Μήπως πρέπει σιγά σιγά ν' αρχίσεις να το ανακοινώνεις;"
"Γεννηθήτω το θέλημά σου" απάντησα, χωρίς το φτωχικό μου μυαλό να μπορεί να φανταστεί αυτά που θα επακολουθούσαν.

Επειδή όταν είναι κάνω κάτι το κάνω σωστά και ολοκληρωμένα, αποφάσισα να κάνω ένα θεαματικό coming out που θα έμενε στην ιστορία.

Το προσωπικό του Star ήταν πολύ ευγενικό μαζί μου κι αφού μέ καλωδίωσαν με ειδικό μικροφωνάκι με κάθισαν δίπλα το πατέρα Μάξιμο (ο οποίος έχω να καταγγείλω πως κατά τα διαλείμματα της εκπομπής ξεκινούσε μακροσκελείς συζητήσεις με δυο ψείρες στα γένια του) και με σύστησαν στην πολυαγαπημένη μου Άννα Δρούζα. Η εκπομπή ξεκίνησε κι εγώ πήρα βαθιά ανάσα γνωρίζοντας πως σε λίγη ώρα θα άφηνα διαπαντός πίσω μου τη ζωή στη ντουλάπα.






Την ώρα όμως που άνοιξα το στόμα μου, άρχισαν να ακούγονται ακατάληπτοι ήχοι. Έντρομος ανακάλυψα πως μιλούσε από μέσα μου ο Anubis, μάλλον σε αιγυπτιακά, τα οποία διέκοπταν απόκοσμα γρυλίσματα και μουγκρητά. Ο Μάξιμος πετάχτηκε όρθιος τσιρίζοντας "Είχε δίκιο ο Άνθιμος! Τα βλέπετε; Είναι ζώα!" και άρχισε να μου πετάει αγιασμό. Η Δρούζα άρχισε να ουρλιάζει "Είναι δαιμονισμένος, είναι δαιμονισμένος!" ενώ ψιθυρίζοντας μου πρότεινε να κοιτάξω αν μπορώ στη κάμερα 3. Καθότι πλέον ο π. Μάξιμος με κυνηγούσε σε όλο το στούντιο κρύφτηκα πίσω απ' το Λάλα μπας και σωθώ, αλλά δυστυχώς εκείνος αφού φώναξε "FAQ U" μου έδωσε μια μπουνιά στό δόξα πατρί και φωτογραφήθηκε μαζί μου.

Δεν θυμάμαι παρακάτω. Μόνο ότι ξύπνησα στο ντιβάνι της φίλης μου της Λίτσας, η οποία ντυμένη σαν φαραώ μου έφερνε να πιω ένα ζεστό ρόφημα.
"Μπράβο αγόρι μου, κατάφερες να ελευθερωθείς" είπε η σοφή γριά αστρολόγος
"Αλήθεια, τ τ τώρα θα είμαι καλά;" ψέλλισα αδύναμος
"Μη φοβάσαι όλα θα πάνε καλά, και εγώ είχα παρόμοια εμπειρία όταν ανακάλυψα ότι ήμουν η μετεμψύχωση του Ραμσή του Β -μην κοιτάς τη μπουγατσομύτη, μου τη διόρθωσε ο Φουστάνος- και η Μενεγάκη ήταν ο Μωυσής και έπρεπε να την αφήσω να φύγει για να μην έρθουν οι 10 πληγές στον Πρωινό Καφέ"
"Έτσι εξηγούνται όλα Λίτσα μου!" αναφώνησα ανακουφισμένος "Τώρα όμως θέλω να κοιμηθώ". Γρύλισα γεμάτος ικανοποίηση. Τα είχα καταφέρει!

Anubis + Revqueer

37 σχόλια:

Anubis είπε...

τι μίξη! τι συνδυασμός!
η δρούζα άλιεν έχει ταλαιπωρήσει κόσμο και λαό.. σα μύγα πετά πάνω από το Σεβασμιώτατο. Lol
ρησπέκτ revako

τις ευλογίες μου
Anubis

Marvin είπε...

μαρεσουν τα κολαμπορεϊσιονς. Ευγε!

xipasmenos είπε...

Αμα βλέπω στο ύπνο μου την Δρούζα Άλιεν και δε μπορώ να κοιμηθώ θα σας εκδικηθώ!!

g for george είπε...

Από 'σένα θα έπρεπε να το περιμένω πως θα ασελγούσες ακόμα και σε άγαλμα!

Patrick είπε...

Οι δήθεν συνεργασίες είναι ένας τρόπος να αποπλανείς γκομενάκια?

Anubis είπε...

@πατρικ, ντροπή σου και σ΄είχα για σοβαρό εχινόδερμο!

@xipasmenos: φαντάσου τον πατέρα μάξιμο predator, εκεί είναι που δε θα κοιμηθείς με τίποτα!

τις ευλογίες μου
Anubis

Dr_MAD είπε...

Απαπα! Είπες τη Λίτσα γριά! ΑΙΣΧΟΣ

χαχαχα

μπράβο σύμπραξη!

[στόκος: ήταν παραβολικό το κείμενο ή εγώ βλέπω φαντάσματα?]

Aviator είπε...

Πολύ πετυχημένη "μίξη" ελπίζω μόνο "διαδικτυακή" Φιλιά! :PPP

tovenito είπε...

όταν ένας αρχαίος θέος κι ένας σύγχρονος μύθος συναντιώνται..

Hfaistiwnas είπε...

Τα σχόλια στον συμπλοκούμενο!

toymaker είπε...

Αυτό είναι union...
Respect, respect και πάλι respect...

black kisses and dark wishes

Ανώνυμος είπε...

Παντα το ηξερα πως ειστε κατα βαθος Digimon και θα ερχοταν η ωρα που θα κανατε και fusion.Ω παντοδυναμα πλασματα...Χαριστε και σε εμας τα σουπερ μυστικα σας!Και δεν θα σχολιασω την υβρι εναντιον της Δρουζα...αλητοπαιδα...

Jimmy Rose είπε...

Φέρνω στο μυαλό μου την σκηνή στο στούντιο, με εσένα να βγάζεις ακατάληπτους ήχους κοιτάζοντας προς την κάμερα 3, τον π.Μάξιμο να πετάει αγιασμό, την Δρούζα να ουρλιάζει, την φωτογράφιση μαζί με τον Λάλα...
και χτυπιέμαι στα πατώματα από το γέλιο...
Δεν ξέρω ποιός από τους δύο είχε την έμπνευση, αλλά μοναδικό κείμενο.

Cookie Basher είπε...

η ισχύς εν τη ενώσει..και μιλάω για τη Δρούζα + Alien lol
Nice, you guys :)

Νάρκισσος είπε...

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!!

(υ.γ.: το ήξερα ότι είσαι θεός πουλάκι μου, αλλά αιγυπτιακός;)

χαχαχαχα

Ναυτίλος είπε...

Είσαι μιά πορνοσεξοδιεστραμένη καλακωλομουνότρυπα! Αυτό το διήγημα δείχνει πως έκανε level-up, μιάς και μας πηγαίνεις και στην ιστορική διήγηση. Εύγε!

Αυτό το: «[...] Όσες φορές και να τους εξηγούσα πως ο Anubis είμαι ΕΓΩ και άρα ασελγώντας στο άγαλμα ουσιαστικά αυνανιζόμουν, δεν έδειχναν να καταλαβαίνουν [...]» με σκώτοσε σου λέω! Με σκώτοσε!!!

:-D

gay super hero είπε...

Ώστε έχει δίκιο o Άνθιμος που μας λέει νεκρόφιλους!

Marvin αυτό δεν έιναι κολαμπορέισιον, είναι κολομπαρέισιον!

:-Ρ

Είδωλο είπε...

Εσενα στο εχω ξαναπει να προσεχεις, οι κακες συναναστροφες θα σε φανε.

Slourp!!! είπε...

Se fantazomai....me fantezi foustitsa skiptro faliko stema me aetoma anaparastasi orgiou kai pano se throno sximatismeno apo gimna ntavrantismena somata na dineis diatages sto lao tou Neilou....tsoutsourosa!!!

One Big DJ είπε...

Pwpw i synergasia g...ei kai dernei!

Strahd είπε...

OMG! The 2 have become 1!! God help us!!! :P


@γκαμάει
Τρελό lol!!

Ναυτίλος είπε...

Ο μαλάκας, εχθές δεν κατάλαβα πως ήταν collaboration με τον Anubis τον χρήστη. Νόμιζα πως έτσι απλώς το έγραψε ο Revqueer. Οφείλω να διορθώσω και να συγχαρώ ΚΑΙ τον ANUBIS για το κείμενο! Εύγε και στους δυό σας.

Unknown είπε...

HOMO-CORE!!
I LOVE HARDCORE BOYS - I LOVE BOYS HARDCORE!!!!

http://www.myspace.com/limpwrist

{.πavλος.} είπε...

V.E.R.Y...N.I.C.E :)

[όσο για το αφιέρωμα στην τζαζ ... θα γίνει - I hope - σύντομα ... I’m working on it!!!]

h.u.g.Z.z & k.i.s.s.e.s

b|a|s|n\i/a είπε...

για ποιον ζωολογικό κήπο μιλάμε;
εύγε! και στους δυο!

fallen angel είπε...

το φωτομοντάζ είναι όλα τα λεφτά! μ'έκανες και γέλασα.

revqueer είπε...

Anubis: Τα μεγάλα πνεύματα...

Marvin: Σας ευχαριστούμε!

Xipasmenos: Δες την εκπομπή της για υπνωτικό.

G4George: Η στέρηση Γιώργο μου...

Patrick: Και μόνο που τόλμησες και το ξεστόμισες αυτό... You're next!

Mad: Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες δεν αναλύουν ποτέ το έγο τους.

Aviator: Φιλιά μικρέ αεροπόρε!

Tovene: :-)

Ηφαιστίωνας: Το είδα!!

Toymaker: Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε!

Γ(κ)άμει: Το δηλώνω δημόσια. Θέλω να γράψω μαζί σου κείμενο.

Jimmy: Εγώ που το έζησα, τι να πω; Ευχαριστούμε!!!

revqueer είπε...

cookie: Καλά, αυτές θα ήταν όντως φοβερός συνδυασμός!

Νάρκισσος: Ε λοιπόν ΝΑΙ!!! Είμαι θεός εξ αιγύπτου!

P.S. Revqueer says no to drugs!

Ναυτίλος: Με κάθε μου ποστ περιμένω εναγωνίως τις προσφωνήσεις που θα μου αποδώσεις! Είσαι αστείρευτος!

gaysuperhero: XAXAXAXAXA!!!

x-oyranoy: Αυτό πηγαίνει σε μένα ή στον Anubis?

Slourp: Κι εγώ ακριβώς έτσι με φαντάζομαι!!

Dj: :-)

strahd: The end is near!

Ναυτίλος: :-)

Καταραμένο: ???

Παύλος: Ευχαριστώωωωωωωω!! Το περιμένω πώς και πώς!!

basnia: ερμ.... plot hole!!

Fallen Angel: όλη τη δουλειά την έκανε ο Ανούμπις! Τα εύσημα σ' αυτόν!

λολιτα είπε...

τι κακες παρεες κανεις πουλακι μου...

να προσεχεις

KitsosMitsos είπε...

Μ'αρέσει που απευθύνεσαι στους σωστούς ανθρώπους για τις δουλειές σου!
Καλησπέρες!

hourglass είπε...

Από τη Θρασκιά γιατί δεν πέρασες? Τη σνομπάρεις? :P

cereal killer είπε...

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ. Θέλω να γίνω η μητέρα των παιδιών σου. Please.

Donnie είπε...

Evlepa to post sou ston ypno mou kai nomiza oti sou eixa steilei KAI comment. ahahaha. gia onoma tou theou. Ayto tha pei ethismos. Telio post.

PaNoS είπε...

Μα καλά, είναι γριά η Λ.Πατέρα??? Απαπαπα....
Αλήθεια μια απορία: η Πατέρα παρουσιάζει την εκπομπή ή η Μελέτη? (Άσχετο)

Equilibrium είπε...

Η ισχύς εν τη ενώσει!...

Ρέππας-Παπαθανασίου ένα πράγμα ή Ρήγας-Αποστόλου?...

εύγε παιδιά μου! :) το καλύτερο γέλιο πριν την κάνω για σαλόνικα!

Unknown είπε...

ένα ακόμα υπέροχα αναπάντεχο σοκ με την μορφή κειμένου! γουέλ νταν σέξυ αγουόρι!

revqueer είπε...

Λολίτα: Θα έχω το νου μου...

KitsosMitsos: Ναι παιδί μου!! Ξέρω τι κάνω!!

hourglass: Ως άνθρωπος του πνεύματος επιλέγω πάντα Δρούζα.

Cereal killer: Παρακαλώ αφήστε τα στοιχεία σας στο κοντρόλ.

Donnie: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Μ' αρέσει να στοιχειώνω τα όνειρά σας!

P@n0s: Ήταν κάπως σκληρό αυτό, όντως. Να σου πω θα σε γελάσω... Όποτε τις βλέπω, η μία ξεκαρδίζεται με τις σάχλες της άλλης.

equilibrium: θέλω κι εγώ σαλόνικαααααα!

Ethan: (κοκκινίζει ντροπαλά) Ευχαριστούμε!