Δευτέρα 16 Ιουλίου 2007

Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ροζουλί..





Αλήθεια, έχω παρατηρήσει το τελευταίο καιρό, ότι το πιο συχνό αίσθημα που με κατακλύζει είναι εκείνο της απόλυτης βαρεμάρας. Σκέφτηκα λοιπόν, να φτιάξω μια λίστα με τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που μου έχουν συμβεί έως τώρα, αναμνήσεις που σίγουρα θα με κάνουν να αγαπήσω ξανά τη ζωή και να δω με θετικό μάτι τα υπόλοιπα εξηντατόσα χρόνια που μου αναλογούν (αν όλα πάνε καλά).




Από τις συγκλονιστικότερες στιγμές της κατά τα άλλα ταραγμένης παιδικής μου ηλικίας, ήταν η απρόσμενη σύναντηση μου με έναν εξωγήινο. Προειδοποιώ εξ'αρχής ότι πολλοί μπορεί να αμφισβητήσετε την αλήθεια όσων ακολουθήσουν και να πείτε ότι αποτελούν αποκύημα ενός ελαφρώς καθυστερημένου μυαλού αλλά σας εγγυώμαι ότι παρά το γεγονός ότι η φαντασία μου πολλές φορές θυμίζει εκείνη μανιώδους χρήστη LSD, θα παραθέσω τα γεγονότα ως έχουν, so help me GOD!




Ήμουν περίπου 11 ετών, καθόμουν στο δωμάτιό μου και προσπαθούσα να δω πόσες τσιχλες μπορούσα να χώσω στο στόμα μου χωρίς να πνιγώ. Ενώ ήμουν καθ'όλα συγκεντρωμένος στο έργο μου, πράσινοι καπνοί άρχισαν να γεμίζουν το δωμάτιο και εμφανίστηκε μπροστά μου ένα ανθρωπάκι κοντό όσο εγώ, αλλά με ένα σώμα όπως αυτά που τόσα χρόνια τώρα μπαίνουν στις φαντασιώσεις μου όταν προσπαθώ να κοιμηθώ.




"Όνομα;", με ρώτησε αυστηρά ο σωματαράς επισκέπτης κι εγώ αποσβολωμένος απάντησα "Ρ.Σ.".




-Έτος Γέννησης;




-1984




-Α, χά, άρα είσαι αρκετά μεγάλος να μάθεις για τη πραγματική σου ταυτότητα. Εσύ Ρ., δεν είσαι γήινος.




-Τι;;;




-Είσαι ένας από τους εκλεκτούς απεσταλμένους μας στη γη, και σκοπός της ζωής σου είναι να παρατηρείς και να καταγράφεις τα ανθώπινα όντα που σε περιτριγυρίζουν. Φυσικά δε πρόκειται να τους καταλάβεις ποτέ και ούτε εκείνοι εσένα αλλά εσύ πρέπει να εκπληρώσεις την αποστολή σου. Εσύ είσαι υπεύθυνος για τη περιοχή που ονομάζεται Ελλάδα, μια πραγματικά παράξενη χώρα που οι άνθρωποι ψηφίζουν τους κυβερνώντες με κριτήρια όπως, πόσα περιστέρια προσγειώθηκαν στο κεφάλι τους και ποιός θα καταφέρει να σκύψει περισσότερο μπροστά σε ένα κύριο ντυμένο στα μαύρα με ένα αστείο καπέλο.




-Μάλιστα.




-Επιπλέον εσύ θα είσαι αυτό που οι ντόπιοι αποκαλούν πούστης/αδερφή/πισωγλέντης, και άλλα τέτοια πετυχημένα, και θα περάσεις ένα μεγάλο διάστημα της ζωής σου χεσμένος από το φόβο, διάστημα κατά το οποίο όλοι θα σε θεωρούν μεγάλο μαλάκα.




-Όλοι;




-Ναι. Όλοι.



- Και εγώ τι κερδίζω απ' όλα αυτά;



-Εσύ Ρ. όταν τελειώσει η εδώ αποστολή σου, θα μεταφερθείς σε κλάσματα δευτερολέπτου στη πραγματική σου πατρίδα.



-Δηλαδή δεν είμαι Έλληνας;



-Φυσικά και όχι!!! Εσύ είσαι ένας από εμάς. Πίσω από αυτό το ομολογουμένως αηδιαστικό παρουσιαστικό που τώρα έχεις κρύβεται ένας καυτός σωματαράς. Στη πραγματική σου χώρα είμαστε όλοι έτσι και ζούμε σε μια μόνιμη κατάσταση που οι γήινοι ονομάζουν οργασμό καθώς επιδιδόμαστε σ' αυτό που εδώ αποκαλείται endless shagging.



Πριν προλάβω να ρωτήσω περισσότερα, ο πράσινος καπνός έκανε πάλι την εμφάνισή του, παίρνοντας για πάντα μαζί του και το καβλιάρη εξωγήινο.

(Next time: Your witch is my command!)

revqueer@yahoo.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλήν όμως σε (μας) έφτιαξαν και με χιούμορ, ευαισθησίες, ανθρωπιά, ανεκτικότητα, γλυκό χαμόγελο, συναισθηματικούς κι άλλα πολλά παρόμοια ...ελαττώματα.
Καταραμένοι εξωγήινοι! Μια μέρα θα βρώ το δρόμο για τον πλανήτη σας!

APSOY είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
Δηλάδή είσαι εξωγήινος?
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ?
...
Έχω πάθει πλάκα τώρα!!!
ΓΟΥ-Ο-ΟΥ!!!
;)

(ναι, καλά κατάλαβες, διάβασα και το πρώτο και το δεύτερο και συνεχίζω...:Ρ)