Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

TAE-KWON-REV


Θα ήταν μεγάλο ψέμα αν σας έλεγα πως είμαι άνθρωπος γενναίος και δυνατός. Από μικρό παιδί απέφευγα σα τη πανούκλα κάθε είδους φυσικής εξάσκησης αφιερώνοντας το χρόνο μου στην εκγύμναση των νοητικών μου ικανοτήτων. Στα 16 μου ήξερα να αναλύω με μεγάλη ευκολία τα κρυμμένα νοήματα στο έργο του Κίρκεγκαρντ κάτι που όμως δε σε προστατεύει από τις σφιγμένες γροθιές των υπόλοιπων παιδιών. Έτσι αναγκάστηκα από νεαρή ηλικία να αναπτύξω το δικό μου τρόπο αυτοάμυνας που θα με έβγαζε ασπροπρόσωπο σε περίπτωση επίθεσης. Ύστερα από πολλά χρόνια εξαντλητικής προπόνησης στο δωμάτιό μου κι όταν ένιωσα πλέον έτοιμος, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου σε κίνδυνο, όντας σίγουρος πως η μέθοδος που είχα αναπτύξει θα με προστάτευε από οποιαδήποτε πρόκληση.

Φορώντας κατακόκκινα ρούχα και το σχετικό κασκόλ, έκανα θριαμβευτικά την είσοδό μου σε γνωστό στέκι φιλάθλων Παναθηναϊκού. Με υποδέχθηκαν άγριες φάτσες που μάλλον έδειχναν να μη πιστεύουν πως ένας Ολυμπιακός είχε περάσει αλώβητος στα άδυτα των αδύτων τους. Οι ομιλίες σταμάτησαν και όλοι γύρισαν να κοιτάξουν το κοντοστούπικο αγόρι που στεκόταν περήφανο μπροστά τους.

Πρώτος στόχος να τους εξοργίσω αρκετά.

'Τι νέα ρε κακομοίρηδες; Με λένε ^$@#@ και ήρθα να σας πω δυο λογάκια σταράτα. Κωλοβαζέλια.'

Εν συνεχεία παράθεσα σωρεία ύβρεων που θα έκαναν το Τσουκαλά να κοκκινίσει από ντροπή, φροντίζοντας να συμπεριλάβω στις κατάρες μου όλο το οικογενειακό τους δέντρο, δίνοντας ίσως λίγο παραπάνω έμφαση στις μητέρες και τις αδερφές τους. Επίσης υποσχέθηκα πως μέσα στην επόμενη ώρα δεν θα έφευγα από το στέκι αν δε χάραζα με τα ίδια μου τα νύχια το 'Θύρα 7' στα κωλομέρια τους. Τέλος, σα κερασάκι στη τούρτα αποκάλυψα όλη την αλήθεια για το σεξουαλικό μου προσανατολισμό και τους μετέφερα τις υποψίες μου πως αρκετοί από τους παρευρισκόμενους το 'μαδούσαν το τριφύλλι' if u know what I mean.

Η σιωπή που απλώθηκε στο χώρο ήταν τέτοια που θα άκουγες και μυρμήγκι να κλάνει, ενώ ένα εύσωμο παχύδερμο που είχε έρθει κατευθείαν από τη παλαιολιθική εποχή (υποπτεύομαι πως μόλις εκείνο το πρωί αποφάσισε να σταματήσει να περπατάει στα 4) σηκώθηκε, και αφού σφάλισε τη πόρτα στάθηκε μπροστά της σβήνοντας κάθε ελπίδα διαφυγής μου. Σιγά σιγά οι βάζελοι άρχισαν να σηκώνονται από τις θέσεις τους, με περικύκλωσαν, και άρχισαν να προχωρούν προς το μέρος μου.

Ώρα για δράση!

Έκλεισα τα μάτια μου και άδειασα το μυαλό μου από οποιαδήποτε σκέψη που θα εμπόδιζε την αυτοσυγκέντρωσή μου. Σχεδόν ανεπαίσθητα άρχισα να χτυπάω ρυθμικά το πόδι μου. Αυτόματα ένα ρίγος διαπέρασε όλο μου το κορμί και γοφοί μου (που δε ψεύδονται ποτέ) άρχισαν να κινούνται πέρα δώθε. Τα χέρια μου χαλάρωσαν και πριν το καταλάβω ήταν πάνω από το κεφάλι μου σχηματίζοντας ημικύκλιο ενώ ο λαιμός μου εκινείτο μιμούμενος στρουθοκάμηλο. Ο τρελός χορός που τόσα χρόνια πρόβαρα με είχε παρασύρει. Ένας συνδυασμός χορού της κοιλιάς, salsa, mambo και πεντοζάλι - με είχε μετατρέψει σε μαχητή Νουρέγιεφ. Ανοίγοντας το ένα μου μάτι είδα πως οι έως τότε εχθροί μου είχαν μείνει υπνωτισμένοι και σαν άβουλα άψυχα ανθρωπάρια με κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό. Λίγο ακόμα και θα γίνονταν πειθήνιοι υπηρέτες μου.

Ώρα να σοβαρέψουμε. Με αποφασιστικότητα ξεκίνησα ένα παρανοϊκό τσιφτετέλι, ένα χορό που χορεύω τόσο αισθησιακά, που θα έκανα και το πιο σκληροτράχηλο ετεροφυλόφιλο να αναθεωρήσει έστω και για λίγο το σεξουαλικό του προσανατολισμό. Άνοιξα το αριστερό μου μάτι και όντως πήγαινα καλά. Οι άναυδοι εχθροί μου τώρα χτυπούσαν παλαμάκια και τους έτρεχαν τα σάλια κοιτάζοντας τις απίθανες κινήσεις που έκανε το λυγερό κορμί μου. Μόνο το μαμούθ στη πόρτα φαινόταν να αντιστέκεται στα θέλγητρα μου αλλά μια περίτεχνη κίνηση των γοφών μου (που, επαναλαμβάνω, δε ψεύδονται ποτέ) τον έριξε στα γόνατα. Αρχίζοντας να φωνάζω 'Όπα Όπα Όπα' άρχισα να κινούμαι σιγά σιγά προς την έξοδο μη παραλείποντας πού και πού να τινάζω με ένταση τα λιγοστά μαλλιά μου.

Άνοιξα τη πόρτα και ελεύθερος πια προχώρησα στο δρόμο. Επιτέλους ήμουν άντρας.

(Next time: Μπόνγκο και Μπίνγκο: Μια ερωτική ιστορία.)
revqueer@yahoo.com


22 σχόλια:

g for george είπε...

Α χαχαχαχα!!!

Δείξε μου πώς να το κάνω κι εγώ αυτό!!
Ή μήπως είναι έμφυτο;;

ΚΑΙ ΝΑΙ, ΠΡΩΤΟΣ!

Soula είπε...

Άλλαξες template;;
Μπερδεύτηκα έτσι που το είδα ξαφνικά.Νόμιζα οτι μπήκα σε λάθος blog αλλά όταν διάβασα το κουλό post ήμουν σίγουρη οτι μπήκα σωστά.
Αυτό με το παρανοϊκο τσιφτετέλι είναι σίγουρο οτι πιάνει;;Έχω κάτι καλά κομμάτια που θέλω να αποπλανήσω και ψάχνω τον τρόπο..
(πες μου μόνο πόσο χρεώνεις το μάθημα-αν παραδίδεις- και σε πόσο καιρό μπορώ να βγώ στη "μάχη")

Dante είπε...

Εγώ μπορώ να έχω το παιδί της φωτογραφίας...; :P

By the way, κι εγώ μπερδεύτηκα με το νέο template, το οποίο επίσης δε μ' άρεσε καθόλου. (μηδενισμός - dante: σημειώσατε 1)

Οτι με κούφανες πάλι πάντως, με κούφανες. Χρόνια πολλά σου είπα; Δε σου είπα... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ...!!! :-)

Equilibrium είπε...

χαχαχα

άφησες το καλύτερο για το τέλος?...

Με υγεία, τρέλα και δημιουργία το 08!

Ανώνυμος είπε...

πάντα μου άρεσαν τα μπούτια που δεν λένε ψέμματα! Καλή χρονιά!

PaNoS είπε...

XEXEXE η κλασσική καλή γραφή απο τον revqueer!!! ΩΡΑΙΟ το νεο background!! Εύχομαι να έχεις καλή χρονιά πάντα με υγεία και να συνεχισείς να έχεις φαντασία για να γράφεις τόσο καλά!! GO GO GO GO!!!

Είδωλο είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχα

Πλακα πλακα, οταν απειλεις του str8 με την σεξουαλικοτητα σου ειναι η καλυτερη αφοπλιση.
Ενα τσιφτετελι κι ολα γινονται σταχτη και μπουρμπερη

g for george είπε...

Από σχόλιο Soulas:

"Άλλαξες template? Νόμιζα οτι μπήκα σε λάθος blog αλλά όταν διάβασα το κουλό post ήμουν σίγουρη οτι μπήκα σωστά".

Χαχαχαχαχα!!! Soula έγραψες, έριξα το απίστευτο γέλιο!!!!!

Ναυτίλος είπε...

« [...] Θα ήταν μεγάλο ψέμα αν σας έλεγα πως είμαι άνθρωπος γενναίος και δυνατός. Από μικρό παιδί απέφευγα σα τη πανούκλα κάθε είδους φυσικής εξάσκησης αφιερώνοντας το χρόνο μου στην εκγύμναση των νοητικών μου ικανοτήτων. Στα 16 μου ήξερα να αναλύω με μεγάλη ευκολία τα κρυμμένα νοήματα στο έργο του Κίρκεγκαρντ κάτι που όμως δε σε προστατεύει από τις σφιγμένες γροθιές των υπόλοιπων παιδιών. [...]»

Μιλάμε σ’ αυτήν την πρόταση περικλείεται ολόκληρη η ζωή μου!

Όσο για το κείμενο: Νά ’σαι καλά που μ’ έκανες και γέλασα παραμονιάτικα Πρωτοχρονιάς. Ομολογώ πως αυτό με το άσβεστο μίσος των δύο ομάδων το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ σε μια ιστορία μου. Περιγράφει τόσο όμορφα και γλαφυρά τον επικείμενο θάνατο ενός «αθώου» περαστικού, που δεν ξέρει να συνδυάζει τα χρώματα της γκαρνταρόμπας τους, με τις συνοικίες των Αθηνών.

Έξοχο!

Άντε, καλή χρονιά με υγεία, σε όλους!

Looser είπε...

με γεια το template και χαρουμενο το 08

lisa είπε...

kali xronia revqueer

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Πες του μου αυτό!!!

Kαλή Χρονιά με Χαρά!!!

APSOY είπε...

Γιατί κάτι μου λέει πως ο χορός αυτός έχει αφρικάνικες ρίζες???
;)
Ω, ναι...
Ω, ΝΑΙ...
Ω!!! ΝΑΙ!!!

Ενθουσιάστηκα!!! :DDDDDDDDDDD

Καλή Χρονιά ^$@#@ μας!!!
Πάντα να εμπιστεύεσαι τους γοφούς σου! :)))

oni είπε...

Aytos o saghneytikos xoros mhpws kanei k tous str8 na se erwteyontai? An nai 8elw na ton ma8w! De 8a xw malli na tinaksw k gw alla entaksei to kounhma twn gofwn ap' oti katalaba einai to must.

Kalh xronia k se sena revqueer mou :)

gay super hero είπε...

Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2008!!!

xipasmenos είπε...

Εγώ όταν σε είδα να το κάνεις νόμιζα ήταν ο χορός ζευγαρώματος, και όχι προστασίας.....
Εσύ και η Σακίρα πάντως τέτοιο κούνημα στους γοφούς...

revqueer είπε...

G4George: Φυσικά και δεν είναι έμφυτο!

Soula: Αν ενδιαφέρεστε με το george, διδάσκω απογεύματα Δευτέρας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές για κάτοχους blog. Σε 3 χρονάκια θα είστε κι εσείς έτοιμοι!

Dante: Η αυτοπεποίθησή μου μόλις αυτοκτόνησε! Καλή Χρονιά Dante!

Equilibrium: Επίσης!

Ethan: Κι εμένα!

P@nos: :-))

x-oyranoy: έτσι δεν είναι;

G4George: Κι εγώ έτσι αντέδρασα!!

Ναυτίλος: Χρόνια πολλά Ναυτίλε!! Το κείμενό σου το έψαξα, πού είναι;

Looser: Επίσης! Περιμένω το καινούριο blog!

Lisa: Ευχαριστώ lisa!! Εύχομαι οι μέρες να περάσουν υπερβολικά γρήγορα για σενα!!

Παύλος: Επίσης Παύλο!

Apsoy: Για να το λες κάτι θα ξέρεις...

Oni: ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Εννοείται! Καλή Χρονιά και σε σενα!!

gaysuperhero: Επίσης υπερήρωα!

xipaki: Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις... Είναι αλήθεια πάντως πως η Σακίρα έχει επηρεαστεί πολύ από τις κινήσεις μου.

cobden είπε...

:))
Βλέπω αρχίζεις με κέφια τη νέα χρονιά!
Μόνο,ελπίζω να μην είσαι πράγματι Ολυμπιακός!!
Καλή χρονιά!!

Roadartist είπε...

χαχαχα καλή χρονιά!! Οτι επιθυμείς για το νέο έτος!! :)

Dr_MAD είπε...

Μπορείς να μου μάθεις κι εμένα αυτήν την τεχνική? Νομίζω διαθέτω τα απαραίτητα προσόντα (γοφοί που δεν διαψεύδονται ποτές). ε? ε? ε?

Καλή Χρονιά τρελάρα ;-)

Ανώνυμος είπε...

hahahahaha

Ρε τι παιδι εισαι συ

Δεν με προσκαλεσες και μενα να χορεψομεν ομπρος στα βαζελια!
Ξερεις τι ωραια Σακιρα που κανω;;
Γελανε μεχρι δακρυων οσοι με βλεπουνε

Ανώνυμος είπε...

Jesus, ti gelio!Tora to diavasa, kathos opos ksereis xtes vrady epestrepsa ;)

Panta tetoia kai stin kainourgia xronia :)