Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Η Γκομενίτσα Μου


Αντιμετωπίζοντας διάφορες οικονομικές δυσκολίες, πήρα την απόφαση να γίνω ναυτικός για να συμπληρώσω το εισόδημά μου.

Με προσέλαβαν δοκιμαστικά στο εμπορικό πλοίο «Σουζάννα» κι όπως ετοίμαζα τις βαλίτσες μου ανυπομονούσα να γνωρίζω τις θάλασσες του κόσμου. Με φανταζόμουν στις Ινδίες να φορτώνω κάρυ, να ψαρεύω ανέμελα στις ακτές της Μαδαγασκάρης, να πέφτουμε σε τρικυμία στη μέση του Ατλαντικού κι εκεί που είμαστε σίγουροι πως θα βυθιστούμε να αρπάζω το τιμόνι απ' τα χέρια του πανικόβλητου καπετάνιου και με πρωτοφανή μαεστρία να μας οδηγώ στη σωτηρία κερδίζοντας την ευγνωμοσύνη και το θαυμασμό των συντρόφων μου.

Φτάνοντας στο λιμάνι ανακάλυψα πως το «Σουζάννα» κάνει καθημερινά τη διαδρομή Πειραιάς- Αίγινα μεταφέροντας εφημερίδες και φιστίκια και οι συνθήκες πάνω στο πλοίο ήταν πολύ διαφορετικές απ' αυτές που είχα φανταστεί. Ο καπετάνιος ΔΕΝ ήταν γλυκούλης γεράκος με άσπρη γενειάδα και πίπα, αλλά ένας σαραντάρης που μύριζε σα χαλασμένη τσιπούρα κι έχω να πω πως από τη πρώτη στιγμή δε με συμπάθησε καθώς πέταξε 6 απ' τις 7 βαλίτσες μου στη θάλασσα πριν καν μπω στο πλοίο.

Η δουλειά ήταν σκληρή και το περιβάλλον αφιλόξενο. Οι σύντροφοι στο πλοίο ήταν εξαιρετικά αθυρόστομοι και εξαπέλυαν για τη πλάκα τους ύβρεις που καθόλου δε ταίριαζαν με την ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία μου. Σε λίγο άρχισαν να μιλάνε για γυναίκες κι εγώ διακριτικά απομακρύνθηκα τάχα μου να βρω κρεμάστρες να κρεμάσω τα ρούχα μου απ' τη βαλίτσα. Δυστυχώς δεν υπήρχε αρκετά ευρύχωρη ντουλάπα on board κι έτσι βρέθηκα στη μέση της παρέας να ακούω μπίχλες ναυτικούς να περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τις πρόσφατες σεξουαλικές τους επαφές. Από μένα καθ' ότι νεότερος, περίμεναν να ακούσουν τα πλέον χειρότερα κι όταν ήρθε η σειρά μου κόμπιασα, αλλά για να μη τους απογοητεύσω είπα με στόμφο «Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες», κάτι που φάνηκε να τους ικανοποιεί προς το παρόν.

Όπως όμως οι μέρες περνούσαν, οι σύντροφοι γινόταν όλο και πιο πιεστικοί. Όλο απέφευγα να απαντήσω ευθέως για τις ερωτικές μου κατακτήσεις, αλλά έβλεπα στα μάτια τους πως αν δεν έλεγα κάτι και σύντομα θα με πετούσαν στους καρχαρίες που σίγουρα περιτριγυρίζουν την Αίγινα αναζητώντας νεανική ομοφυλόφιλη σάρκα να κορέσουν τη πείνα τους.

Έτσι κατασκεύασα την Ισμήνη.



Η Ισμήνη ήταν 22 ετών, ξανθιά και γαλανομάτα και είχαμε ήδη κλείσει ένα χρόνο σχέσης. Σπούδαζε στα Τ.Ε.Ι. διοίκηση επιχειρήσεων, ο πατέρας της ήταν κατασκευαστής πινακίδων οδικής κυκλοφορίας, είχε δύο μικρότερα αδέρφια, το Σταμάτη και το Γρηγόρη, και χόρευε εξαιρετικά σάμπα. Η Ισμήνη με λάτρευε κι εγώ το ίδιο, αλλά παράλληλα της είχα εξηγήσει πως είμαι πολύ άντρας και είχα ορμές και με κάποιο δισταγμό είχε συμφωνήσει πως πού και πού είχα το δικαίωμα κι εγώ σαν άντρακλας να τσιλημπουρδίσω λίγο.

Μόλις μπήκε η Ισμήνη στη ζωή μου, η εκτίμηση που είχαν οι υπόλοιποι στο πλοίο για μένα αυξήθηκε κατακόρυφα. Τα πειράγματα έδιναν κι έπαιρναν, και ειδικά αφού τους έδειξα φωτογραφία της (απόκομμα απ' το marie claire) έγινα ο Mr. Popular της «Σουζάννας» και μου συγχωρούσαν όλα τα λάθη, ακόμα και όταν τραβώντας ένα μοχλό για να δω τι κάνει έστειλα δύο τόνους αιγινίτικο φιστίκι στο πάτο της θάλασσας.

Τότε ήταν που ένας καινούριος μαλάκας ήρθε στο πλοίο. Απ' την αρχή με ανταγωνιζόταν και φαινόταν πως δε θα τα πηγαίναμε καλά. Με φώναζε περιπαιχτικά «το φασολάκι», «ο μαντάμ» κι «ο φιρφιρίνος». Εγώ νιώθοντας τη λεπτή ισορροπία που είχα κατασκευάσει ν' απειλείται του έδειξα φωτογραφία της γλυκιάς Ισμήνης μήπως το βουλώσει κι αυτός αμέσως αναγνώρισε πως ήταν η Κάτια Ζυγούλη και αμφισβήτησε ευθέως την ειλικρίνεια των λεγομένων μου. Εγώ τσατισμένος και σε κατάσταση πανικού του είπα πως θα του τη γνώριζα μόλις δέναμε στο Πειραιά και θα τον αποστόμωνα μια και καλή.

Όπως μπαίναμε στο λιμάνι, ήξερα πως η ώρα της αλήθειας είχε φτάσει. Κατεβαίνοντας πρώτος απ' το πλοίο ένιωθα τα βλέμματα των συντρόφων μου καρφωμένα πάνω μου. Όντως είχαν σχεδόν κρεμαστεί απ' τη κουπαστή και με κοίταζαν με αγωνία. Τελικά άρπαξα τη πρώτη ξανθιά που βρήκα μπροστά μου, της έβαλα με τρόπο ένα εικοσάευρω στο σουτιέν ανάμεσα στα στήθη για να την αποζημιώσω για τη συμμετοχή της στο 'κόλπο' μου και τη φίλησα παθιασμένα με αποτέλεσμα να υποστώ απ' το γκόμενό της που εμφανίστηκε απ' το πουθενά κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που απέτρεψαν τη συνέχιση της τόσο ελπιδοφόρας καριέρας μου στο χώρο της ναυσιπλοΐας.




revqueer@yahoo.com

30 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

το διαβάζει το μάρι κλερ και ο καινούργιος μλκς. ύποπτον!
:) καλό βράδυ!!

tovenito είπε...

ΦΙΡΦΙΡΙΝΟΣ; απίστευτη λέξη! που την βρήκες; θέλω τα πνευματικά δικαιώματα!

Hfaistiwnas είπε...

Λοιπόν, τι λέγαμε; Ίσως αν δεν κρυβόσουν να πέρναγες καλύτερα παιδί μου! Ε μα δεν το σκέφτηκες νωρίτερα... και δαρμένος πάει πολύ!
Καληνύχτα!

sikia είπε...

Αχ τι τράβηξες με τους αγροίκους!!!

Dr_MAD είπε...

το εικοσάευρο πρόλαβες να το πάρεις πίσω τελικά?

Μα την ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ?! Κάτι σε πιο δευτεραντζα δεν είχες πρόχειρο? Μεγαλοπιάστηκες, γι'αυτό την πάτησες...

g for george είπε...

και σύντομα θα με πετούσαν στους καρχαρίες που σίγουρα περιτριγυρίζουν την Αίγινα αναζητώντας νεανική ομοφυλόφιλη σάρκα να κορέσουν τη πείνα τους.

XAXAXAXAXXA!!!!!!!!!!

Είδωλο είπε...

Φυστικι την εκανες.

musicbug είπε...

Ma ti kompleksikos o gkomenos pou se xtypise, alla ki esy dose ligo parapanw apo ena 20euro toulaxiston na ta dosoun gia mia vradia sto 3X Hotel:-) Alitheia giati sou petaksan tis valitses sti thalassa? Pswnises tipota periergo apo to Athens Erotica??:-)

turigr είπε...

Ήθελα να ήξερα, υπάρχει κατηγορία επαγγελμάτων που να τα πηγαίνεις καλά; Όλο την πατάς. Είσαι πολύ άτυχο παιδί. Κρίμα!

fallen angel είπε...

Αυτά είναι τα άσχημα της ανεργίας!

cobden είπε...

Ωραίο ναυτικό ανάγνωσμα!Ο Καββαδίας θα ήταν περήφανος για σένα!

Aviator είπε...

Φιρφιρίνος! Τέλειο..

jg είπε...

sou petakse tis valitses? egw 8a ton eixa gdarei me ta nyxia. i mean it.

Ιδομενέας είπε...

Και πήγαιναν όλα τόσο καλά! :)

hourglass είπε...

Το όνομα Ισμήνη και το ξανθό μαλλί τα εμπνεύστηκες από την Ισμήνη Καλέση? :)

PaNoS είπε...

Αλήθεια , γιατί φασολάκι? :-s
Πολλα φιλιά στην Ισμηνη!!:_)

comingThrough είπε...

ego eixa tin efi:P

Elerran είπε...

Μπατζανάκη, τι σχέση η ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία με τις ύβρεις; Κι εγώ νομίζω πως την έχω ευαίσθητη (την ιδιοσυγκρασία), αλλά εξαπολύω ύβρεις όπως ο Δίας τους κεραυνούς. Ίσως είναι θέμα ορισμού...
Προφανώς το πρόβλημα σου ήταν ότι πολύς κόσμος γνωρίζει τη Ζυγούλη. Σου πουλάω φωτό ξαδέρφης, ξανθιάς και γαλανομάτας, πανελληνίως άγνωστης, για να κάνεις τη σουλειά σου!

Elerran είπε...

χμμμ.
...δουλειά σου.
πάλι ξεφτίλα γίναμε...

Ανώνυμος είπε...

Εγω ειχα τον κουκι. Αμε.
Δεν θυμαμαι πως τα χαλασαμε, αλλα ειμαι σιγουρη οτι κατι εκανα εγω η πουτανα και τον πληγωσα. Τεσπα, αυτα εχει η ζωη.
Το "φιρφιρικος" ειναι genial λεξη, να μη σου πω οτι θα μετονομασω τον γατο μου. Αν και δεν ξερω τι ειναι πιο γκει, να βγαινω στο μπαλκονι να φωναζω "Τιτιιιιιι ελα στη μανουλααααα" ή "Φιρφιρικο ελα στη μανουλαααα"
Χμμ.

Tanila είπε...

:D
Σου πουλάω αισθησιακή φωτό μου προς 50 €, για κάθε χρήση.
θα έχεις τρελό σουξέ αν μάθει ο κόσμος οτι πηδάς ΚΑΙ μια 30άρα.

revqueer είπε...

basnia: Βρε λες;

Tovene: It's yours! Use it wisely!

Hfaistiwnas: Αχ αυτό το closet...

Sikia: Ας τα! Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις!

Mad: Μεγαλοπιάστηκα; How dare you!

G4George: Γελάς με την αγωνία μου αλήτη?

x-oyranoy: Exactly!

Musicbug: Ναι, είχα φέρει όλα τα dildos μου μαζί!

turigr: Θα με φάει η ανεργία φοβάμαι...

Fallen Angel: Έτσι!

revqueer είπε...

cobden: Έχω επηρεαστεί πολύ απ' το έργο του!

Aviator: ;-)

Povofag: Αυτή η εικόνα, εσύ να γδέρνεις καπετάνιο, με συγκλονίζει!

Ιδομενέας: Είδες ε;

hourglass: Μπορεί...

P@n0s: Έλα μου ντε!!

Comingthrough: Ελπίζω να μη την έχεις ακόμη!

Elerran: Μπατζανάκη μα μου κάνεις καλή τιμή γιατί όπως βλέπεις παρακάτω έχω κι άλλες παρόμοιες προτάσεις.

Poontangdee: Σαφώς το βου!

Τανίλα: 50 ευρώ είναι πολύ λίγα για μια τέτοια φωτογραφία! Είσαι πολύ γενναιόδωρη!

comingThrough είπε...

basika tin efi tin legane lazaro kai pleon den tin/ton exo!

ekkremes είπε...

Τι γυρευες εσυ παιδι μου με τους γυφτους στα πλοια?!

ethanandthecity είπε...

αυτό το βιβλίο το έχω διαβάσει κι εγώ. μου άλλαξε τη ζωή

revqueer είπε...

ComingThrough: Κατάλαβα... :))

Εκκρεμές: Η φτώχια φίλε μου...

Ethan: Κι εμένα το ίδιο!

nikisot είπε...

mia filh mou eixe polla xronia kata fantasia fantaro gkomeno
prepei na grapsoume story mazi :P:P

Ανώνυμος είπε...

'Αντε καλέ, υπερβολές. Άκου τι πήγε και σκέφτηκε!!'

Στα ποστ σου πλέον δεν ξέρω αν πρέπει κανείς να γελάσει η να κλάψει...

Mailo® είπε...

Καλά όντως πέρασες όλα αυτά;!;!;!
Απορώ πως άντεξες πάνω από μία μέρα.
Το... ΦΙΡΦΙΡΙΝΟΣ μήπως είναι είδος... ψαριού όπως ο λούτσος ???
ΛΟΛ!

Απίστευτη ιστορία!
Να' σαι καλά!