Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Η Aγάπη Άργησε Μια Era Part 2

Dream Date

Μετά το παθιασμένο μου φιλί με το Johnny επιστρέψαμε και οι δύο στο γύρισμα σα να μη συνέβαινε τίποτα.

Ενώ ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα έκανε τα πάντα να πλησιάσει ξανά το αντικείμενο του πόθου του, εγώ ντρεπόμουν να είμαι γύρω του και τον απέφευγα συστηματικά. Ερχόταν να τα πούμε κι εγώ το έπαιζα απασχολημένος ή υποκρινόμουν πως έχω φαρυγγίτιδα και δε μπορώ να μιλήσω βγάζοντας τρομακτικούς ψιθύρους όποτε άνοιγα το στόμα μου.

Οι επόμενες μέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες καθώς οι σκηνές που γυρίζαμε ήταν άκρως απαιτητικές και οι ώρες που δούλευα ολοένα και αυξάνονταν. Σα να μη έφταναν όλα αυτά, όπως τ' αγόρια γύριζαν μια εξαιρετικά σημαντική σκηνή σε απόμερη παραλία, στην οποία ο πρωταγωνιστής ανακαλύπτει μια μυστηριώδη πύλη σ' ένα βράχο που οδηγεί στην αρχαία Ελλάδα, η ζέστη με χτύπησε κατακέφαλα και λιποθύμησα πέφτοντας μ' ένα ηχηρό γδούπο πάνω στη καυτή άμμο. Αυτό είχε σαν επακόλουθο να σηκωθεί πολλή σκόνη και να μη μπορούν να εστιάσουν οι κάμερες.

Όταν συνήλθα, με είχαν περιτριγυρίσει οι πορνοστάρ και όπως τους είδα να χασκογελάνε αποφάσισα πως η ζωή είναι υπερβολικά πολύτιμη για να τη περνάμε βουτηγμένοι στη δειλία. Έτσι αποφάσισα να μιλήσω με το Johnny και να επιτρέψω στον εαυτό μου το αυτονόητο. Να με αγαπήσουν και ν' αγαπήσω.

Ο Johnny εκείνη τη στιγμή ήταν απασχολημένος επειδή γύριζε μια σκηνή με το δεύτερο συνεργείο όπου προσπαθούσε χρησιμοποιώντας τον αμφορέα να αποπλανήσει το τρελό του νησιού, ο οποίος παρά τη τρέλα του, φαινόταν πως αφιέρωνε πάνω από τρεις ώρες καθημερινά στο γυμναστήριο. Επειδή ήξερα πως αν πέρναγε η ώρα θα έχανα το θάρρος μου, στάθηκα απέναντί του πίσω απ' τις κάμερες κι αρχίσαμε να επικοινωνούμε με τα βλέμματά μας.
Τον κοίταξα σα να του έλεγα «Συγγνώμη που σε απέφευγα, απλά δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο» κι εκείνος ανταποκρίθηκε μ' ένα βλέμμα που έλεγε «Δε πειράζει. Καταλαβαίνω.»
«Θες να πάμε για ένα ποτό μετά;» είπε το βλέμμα μου και το δικό του απάντησε «Αμέ! Θα ήταν τιμή μου!»
«Τι ώρα να πούμε; 8 σε βολεύει;»
Με κοίταξε με νόημα σα να λέει «9 θα με βόλευε καλύτερα» και με το βλέμμα μου του έδειξα πως «Οκ, 9 θα τα πούμε κάτω απ' το μεγάλο ρολόι στη πλατεία.»

8:55 είχα ήδη φτάσει. Σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε κι αυτός και ένα μικρό ρυάκι σάλιου ξέφυγε απ' το στόμα μου και κύλισε στο πηγούνι μου. Ήταν υπέροχος. Τι κορμοστασιά! Τι λεβέντης! Ο άνθρωπος που είχα απολαύσει τόσες φορές στο Buttman Returns έβγαινε ραντεβού μαζί μου!

Καθίσαμε σ' ένα παραθαλάσσιο μπαράκι κι αρχίσαμε να τα πίνουμε.

Η συζήτηση ήταν πολύ ευχάριστη. Μ' εντυπωσίασε με την ευφράδεια λόγου του και το πόσο ανοιχτός ήταν μαζί μου. Μου είπε πως ανακάλυψε πως ήταν ομοφυλόφιλος στα 12 του ένα απόγευμα Παρασκευής, όταν κατάλαβε πως είχε ερωτευτεί τον κολλητό του αδερφού του αλλά φυσικά δε μπορούσε να μιλήσει σε κανέναν γιατί ντρεπόταν. Κράτησε την ομοφυλοφιλία του επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τη Δευτέρα όταν το βάρος του να ζει διπλή ζωή τον έκανε να λυγίσει και το είπε στους γονείς του. Το τριήμερο που πέρασε in the closet ήταν το χειρότερο της ζωής του και γενικά δε θέλει να το θυμάται.


Όσο προχωρούσε η βραδιά φαινόταν πως υπήρχε χημεία μεταξύ μας και άρχισε να με παρασέρνει η ανυπομονησία να φιστικωθούμε. Η προσμονή μου όμως μετατράπηκε σε πανικό όταν μου εξήγησε πως πρέπει να έχει κάνει σεξ με περίπου 2000 άντρες "give or take a few hundred" όπως είπε. Πώς θα μπορούσα εγώ να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών του; Τι απαιτήσεις θα είχε αυτός κι εγώ πώς θα μπορούσα ν' ανταποκριθώ; Αλήθεια, πώς ικανοποιείς σεξουαλικά ένα πορνοστάρ; Ειδικά όταν οι εμπειρίες σου περιορίζονται σε ένα μόλις σύντροφο που έμοιαζε καταπληκτικά στη Σωτηρία Μπέλλου;

Όπως φτάσαμε έξω απ' το ξενοδοχείο στο οποίο μέναμε, ένιωθα ένα κόμπο στο στομάχι και ήμουν αμίλητος και σκεπτικός. Ο Jοhnny με πλησίασε, μου έδωσε ένα άγριο φιλί και μου πρότεινε ν' ανέβω στο δωμάτιό του.

Too Bee Continued




revqueer@yahoo.com

28 σχόλια:

Soula είπε...

Πότε πρόλαβε καλέ και το ανέβασες;;;
Με το που ξύπνησες;;;

Σύντροφος που έμοιαζε με τη Σωτηρία Μπέλλου;;Μιλάμε για τρελή βαρβατίλα λοιπόν.
Είχε και μουστάκι όπως εκείνη;;;

Καλημέρα!!

chaos_onion είπε...

Τώρα εγώ τι να πρωτοσχολιάσω; Τον γυμνασμένο τρελό; Τον πλούσιο διάλογο που κάνατε με τα μάτια; (στοίχημα ότι σε κάποιες φάσεις αλληθώρησες, ε;) Το φριχτό closeted τριήμερο του 12χρονου Johnny;

Ρε συυυ, θα'θελα να ζω μες στο κεφάλι σου αλλά δε νομίζω να υπάρχει χώρος...

Elementstv είπε...

Ξερεις να μας κρατας σε αγωνια...

Strahd είπε...

Καλά το δεύτερο μέρος το βρήκα απλά μεγαλούργημα... :P Βuttman Returns... AXAXAXAXAXAXA!!

Hfaistiwnas είπε...

Έπεσε λέει με γδούπο στην άμμο; Γίνεται αυτό;
Καλά ε, φαντάζομαι την συννενόηση με τα βλέμματα! όλα τα λεφτά!!!!!
χαχαχαχαχα!!!!! τριήμερο λέει in the closet! Είδες τι μπορεί να σου κάνουν τρείς μέρες!!!
Αλήθεια ρε, είναι καλή απορία αυτό... πως ικανοποιείς ένα πορνοστάρ;; Έλα ντε...
Ευτυχώς θα το μάθουμε στη συνέχεια λολ!
Καλημέρα rev μου!
ΥΓ και το τραγούδι ίου!!!

g for george είπε...

Μόλις ξύπνησα (αδειούχος είμαι, ξυπνάω όποτε θέλω) και έχω πεθάνει στα γέλια....

Τελικά το να ξυπνάει ο άνθρωπος πρωί-πρωί (11:00 πμ) είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να του συμβεί!

Η συζήτηση με τα μάτια με πέθανε!!!!!!!

g for george είπε...

Νννναι.... το να ξυπνάει ο άνθρωπος πρωί-πρωί και να γράφει μισά αυτά που θέλει να πει, μάλλον δείχνει ότι δεν ξύπνησε εντελώς!

Εννοούσα το να ξυπνάει με γέλιο, σου φτιάχνει την διάθεση για το υπόλοιπο της μέρας!

One Big DJ είπε...

Buttman never left!!! Min skiazesai pou exete mia mikri diafora stous erwtikous syntrofous afou panw ap'ola metraei o anthrwpos...LOL

Dr_MAD είπε...

Κακομοίρη μου, έτσι και δεν κοιμήθηκες καθόλου και πήγες άυπνος στο μάθημα, θα σου ξεριζώσω τα μαλλάκια τρίχα τρίχα! ΑΚΟΥΣ? Πότε πρόλαβες και 2ο post? Ποιος σε πείραξε?

PS: Γαμάτη η συνέχεια! χιχιχι Και θα σου πω ένα μυστικό να τον ικανοποιήσεις. Παρακολούθησε όλες τις ταινίες του και δες πού τα δίνει όλα. Δες το σαν την κατασκοπεία που κάνουν οι ομάδες ποδοσφαίρου πριν παίξουν μεταξύ τους.

PS2: Τελικά 2 ή too b / be continued?

tovenito είπε...

μου έδωσες ιδέα για σούπερ καλλιτεχνικό βιντεάκι με ηχηρούς γδούπους και σκόνη που σηκώνεται και βλέμματα που μιλούν! picture it!

ProFyLaKtiKo είπε...

αχχχ τι ωραία. προχωράνε τα γυρίσματα. τελικά με τον τρελό τι έγινε δε μας είπες;

έλα και το Part3..

Ναυτίλος είπε...

Ευμεγεθές μου αγόρι:

Είπες: «[...] χρησιμοποιώντας τον αμφορέα να αποπλανήσει το τρελό του νησιού, ο οποίος παρά τη τρέλα του, φαινόταν πως αφιέρωνε πάνω από τρεις ώρες καθημερινά στο γυμναστήριο.»

Ε λοιπόν, είτε το πιστεύεις, είτε όχι, υπάρχει τέτοιος τρελός στην πόλη μου. Είναι τρελός με πατέντα και βγαίνει κάθε βράδυ ξημερώματα, περιδιαβαίνοντας τους δρόμους, σκυλοβρίζοντας τα θεία κι ό,τι άλλο βρει μπροστά του (ευτυχώς δεν δέρνει... νομίζω). Το θέμα είναι ότι περπατάει πάντα μονάχα με κοντό παντελόνι, γυμνός από την μέση και πάνω και μ’ ένα σακίδιο στην πλάτη... Αλλά... Άμα δεις τους κοιλιακούς-φέτες, τα στήθη-πέτρα και τα μπράτσα στα χέρια... Λες ότι «τον θέλω τον τρελό αυτό, τον θέλω κολασμένα!»

Επίσης, αυτό το κόλπο της οπτικής επικοινωνίας πως το κάνεις; Θέλω να μάθω!!! :-D

musicbug είπε...

Mou'xeis spasei ta nevra telika! Pali sto kalytero me ekopses! Niotho tetoia prosmoni opws i Donna pou epitelous ksepartheniastike apo ton David sto Beverly Hills:-)
Buttman Returns...KORYFEO!!!

Jimmy Rose είπε...

Τέλειο.
Απίστευτη η συνομιλία με τα μάτια.

υ.γ. στη φωτογραφία είναι το cast της ταινίας; ποιός είναι ο johnny?

Ανώνυμος είπε...

Βάζω στη συνέχεια της ιστορίας μισό αστεράκι λιγότερο (4,5/5 δηλαδή)! Πάντα το πρώτο μέρος είναι καλύτερο!

Άν η ιστορία σου ήταν ταινία θα ήταν Blockbuster! To 'χεις αγόρι μου... Χα χα! Έπαιζε ο Johnny στο "Buttman Returns"? Γιατί εγώ τον θυμάμαι μόνο στο "Batman in Robin"!

Ανώνυμος είπε...

Ώστε θα ακολουθήσει και part 3..
Για να δούμε..

ethanandthecity είπε...

Ax γιατί μας κόβεις πάνω στο καλύτερο, τόσες απορίες έχω. το ξενΑδοχείο ήταν ημιδιαμονής? Ο Johnny έχει προφάιλ στο gaydar? Όταν έχεις κριθαράκι στα μάτια μπορείς να συνεννοηθείς με τον άλλον ή δίνεις mixed signals? ουφ!

Ανώνυμος είπε...

να μαι και γω....βεβαια δεν εχω καμια σχεση με τον πρωταγωνιστη της ιστοριας.....αν ειχα παει με 2000 αντρες θα το θυμομουν αλλα που τετοια τυχη..τεσπα, θα περιμενω και το part 3..αληθεια τι εστι johnny;;;

jg είπε...

eixa mia aporia alla ksexasa..kane ta comments se pop up!!! plz!!!

gay super hero είπε...

Buttman Returns looooooooooooooool

Ανώνυμος είπε...

Είσθε εκπληκτικός! Ζητάμε την άδεια σας για να συμπεριλάβουμε το πόνημα σας στη συλλογή μας
"Νέοι Ελληνες Blogοτέχνες".

Επικοινωνήστε μαζί μας ώρες και μέρες γραφείου.

Υ.Γ. Τα δέοντα στο Johnny...

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Μικρέ σαδιστή...

hourglass είπε...

OMG Μπίγαλης! Προτείνω στα επόμενα μέρη της ιστορίας σου να σκεφτείς σοβαρά σαν μουσική επένδυση τα "Τρεχαντήρι" και "Του Αιγαίου Τα Blues", πρέπει να διατηρήσεις θαλασσινό κλίμα! :P

Ανώνυμος είπε...

Sta kalytera mas ekopses!!
Poly kali grafi!

turigr είπε...

Ανυπομονώ να διαβάσω τη συνέχεια! Ελπίζω αυτή τη φορά να έχει καλό τέλος και να είσαστε ακόμη μαζί με τον πορνοστάρ!

Aviator είπε...

Νομίζω οι πορνοστάρ κοιτούν πράγματα πιο βαθιά. Το sex απλά το βρίσκουν στις ταινίες τους.

Καλησπέρα.

revqueer είπε...

Σούλα: Ω ναι! Μουστακαλής και μόρτης!

Chaos Onion: Απαπαπα! Για δικό σου καλό, μείνε έξω απ' το μυαλό μου!

Ελεμεντς: Στα χέρια μου σας παίζω! Μπουαχαχαχα!

Στραντ: ;)

Ηφαιστίωνας: Έλα μωρέ!! Γλυκούλικο τραγουδάκι είναι!

G4George: 11 πμ? Είσαι τεμπέλαρος! ΤΕΜΠΕΛΑΡΟΣ!

DJ: Έτσι είναι! Η ψυχή πάνω απ' όλα!

Mad: Έχεις δίκιο. Πρέπει να μελετήσω αναλυτικά τις ταινίες του.

Τοβενε: Το περιμένω!!

Προφυλακτικό: Ήρθε!

Ναυτίλος: Να ανεβάσεις φωτο του!

Musicbug: XAXAXAXA!!! Πού το θυμήθηκες βρε;

revqueer είπε...

Jimmy: Α, δεν είναι στη φωτό! Σας τον κρατάω κρυφό!

Diarist: Ε, δώσε και μισό βαθμό υπέρ του μαθητή!

Akon: It's up!

Ethan: Αν έχεις κριθαράκι είναι καλό να μη το διακινδυνέψεις. Έχουν γίνει απίστευτες παρεξηγήσεις μ' αυτό το τρόπο.

johnny: Yay! Είστε συνονόματοι!

Povofag: Alzheimer's...

GaySuperHero: ;)

Μr. Kastaniwtis: ...

Παύλος: λολ!

Hourglass: Ή Κονιτοπούλου!

Mr. Bean: Έτσι, θέλω να σας βασανίζω!

Turi: You'll see!

Aviator: Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις τώρα!