Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

Η δουλειά κάνει τους άντρες.



Όταν ήμουν μπόμπιρας και με ρωτούσαν τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου ως έναν υπέρ επιτυχημένο προστάτη των αδυνάτων (σαν το Γκάντι περίπου), με τα λεφτά του Ωνάση και τη φυσιογνωμία του George Clooney. Όσο περνάνε τα χρόνια βέβαια οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις πέφτουν, μέχρι που ξυπνάς ένα πρωί και ανακαλύπτεις έντρομος πως αν δεν είσαι σε 5 λεπτά στο κουβούκλιο - γραφείο σου (με θέα το κώλο του υπέρβαρου συναδέλφου) της πολυεθνικής επιχείρησης που πλουτίζει παράγοντας τα προϊόντα της σε εργοστάσιο στο Αζερμπαϊτζάν απασχολώντας 16 ώρες ημερησίως πεντάχρονα παιδάκια με αντάλλαγμα ένα καρβέλι ψωμί κάθε Σάββατο, θα μείνεις άνεργος και τότε... you're fucked.





Ως φοιτητής εργάζομαι part time με μια επιχείρηση και λόγω του είδους της δουλειάς μου περνάω τη μέρα μου στους δρόμους εξυπηρετώντας πλούσιους ανθρώπους (όχι, δεν είμαι αρσενική πόρνη). Συνεργάτης μου είναι ένας Ελληνοαμερικανός μπουχέσας ο οποίος πριν από κάτι μήνες επέστρεψε στα πάτρια εδάφη με μόνο στόχο να με καταντήσει δολοφόνο, εμένα , το πιο φιλήσυχο παλικάρι του νομού Αττικής. Για να καταλάβετε, είναι από εκείνα τα αμερικανάκια που στο κολέγιο το έβρισκε εξαιρετικά διασκεδαστικό με τους φίλους του να προσπαθούν να μιμηθούν τη μελωδία του αμερικανικού εθνικού ύμνου κλάνοντας. Με το αμερικλανοειδές αυτό περνάω τουλάχιστον 4 ώρες ημερησίως και έχει το μοναδικό χάρισμα να κάνει το κάθε λεπτό της συναναστροφής μαζί του να κυλάει με αργό, βασανιστικό και εξουθενωτικό τρόπο.



Τις προάλλες όταν σε ένα μικρό κενό που είχαμε πήγαμε στη καφετέρια που συχνάζουμε σε παρόμοιες περιπτώσεις, μου είπε αστειευόμενος να μη καθίσουμε μαζί γιατί τόσες φορές που έχουμε πάει μπορεί να μας περάσουν για τίποτα αδερφές και κάτι τέτοιο δε θα το ήθελε. Όσοι διαβάζετε το blog μου ξέρετε πως εγώ δε τα σηκώνω κάτι τέτοια σχόλια και πάντα προτάσσω τα γυμνασμένα στήθη μου μπροστά σε κάθε μαλάκα ομοφοβικό, και έτσι του απάντησα "ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ", κάτι που έκανε την αυτοεκτίμησή μου να σημειώσει νέο ναδίρ ενώ το μυαλό μου έψαχνε να βρει δημιουργικούς τρόπους αυτοκτονίας.



Η δουλειά βέβαια είναι προσωρινή, μέχρι να πάρουμε πτυχίο, αλλά η όλη φάση με έβαλε σε σκέψεις. Γιατί όλοι, μα όλοι, οι άνθρωποι που ξέρω μισούν τη δουλειά τους; Γιατί όλοι οι εργοδότες θυμίζουν συμμετέχοντες σε εκπομπές της Πάνια; Αν καταντήσω να παίζω τρομπέτα σε καμιά ξεχασμένη γωνιά αθηναϊκού δρόμου περιμένοντας από περαστικούς να ρίξουν κανά νόμισμα στο αναποδογυρισμένο μου καπέλο θα είμαι πιο ευτυχισμένος; Ε;



(Next time: Hollinghurst and Me)

revqueer@yahoo.com

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν νομίζω ότι υπήρχε λόγος να απαντήσεις στο σχόλιο περί αδερφών.... ουσιαστικά ο τύπος ξεστόμισε μια μαλακία στον αέρα, δεν νομίζω ήταν προσβολή απεναντί σου ούτε κάποιο είδος μπηχτής. μια χαρά το χειρίστηκες if you ask me, σιγά που έπεσε η αυτοεκτίμηση σου επειδή δεν σήκωσες σημαία!

Neverlandean είπε...

πάντα προτάσσω τα γυμνασμένα στήθη μου μπροστά σε κάθε μαλάκα ομοφοβικό, και έτσι του απάντησα "ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ"
ΘΕΟΣ! ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!

Έλεος να σου ρίξει την αυτοεκτίμηση το αμερικλανοειδές!

Keen On Boys είπε...

An pantws ksereis trompeta, mpravo :)
panta hthela na mathw trompeta 'h arpa (how gay is that?)

Ypomonh me ton malaka... kai kalo kouragio/ptyxio

Είδωλο είπε...

χαχαχαχαχαχα τελειο...
Μα καλα τι δουλεια ειναι αυτη?
ΠΛηρωνεσαι καλα?

Personal Shopper?
επρεπε να ειχες απαντησει ρε ζαβο...
Επρεπε να γυρισεις και να του πεις... "Με τετοια μαπα μην ανησυχεις, δεν υπαρχει ουδεμια τετοια περιπτωση (να σε περασουν για αδερφη)... οχι οτι εχεις σουξε και διφορετικα αλλα τι να κανεις ολα για τον ανθρωπο ειναι"
Και θα τον αφηνες μαλακα, θα επαιρνεις το Tall Grande Caramel SuperGay Starbucks Coffe στο χερι και θα ρουφουσες προκλητικα το καλαμακι και θα γυρναγες να κατσεις σε μια αλλη θεση
ΘΕΑ
Θ Ε Α
Αντε γιατι η μεγαλοψυχια και το υπερανω μας εχει φαει, ανοιχτε το το γαμημενο και βαλτε τον καθε πουστη στην θεση του, αμα του το πουνε κι αλλοι 5-10 μπορει και να αντιληφθει οτι ειναι μαλακας ή εστω να μπει σε σκεψεις.

xipasmenos είπε...

Αμα κάθε φορά που πέφτουν τέτοιου είδους σχόλια κάποιος πεταγόταν να υπερασπιστεί την ομοφυλοφιλία του τότε θα συναντούσες τέτοια σκηνικά στο δρόμο πιο συχνά απο το άκουσμα της λέξης μαλακας.

Equilibrium είπε...

@xipaki εγραψες!!!

όσο για τον ρεβάκο, τι να πω, υπομονή γιατί η ανεργία... αλήθεια τι είδους δουλειά είναι αυτή?..

g for george είπε...

Συμφωνώ με xipaki!!

Αυτό το αμήχανο γέλιο σου μπορείς να το ηχογραφήσεις και να το κάνεις podcast?

(πόσο κακός είμαι, τελικά!)

Είδωλο είπε...

Δεν με πειραζει εμενα, καλυτερα να γεμισουμε πουστηδες παρα μαλακες που διοικουν τωρα...
Αλλωστε εχει καταληξει κι η μαλακια να θεωρειται τεχνη
Ημαρτον

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Να φανταστώ δεν έγινες Ωνάσης ακόμα, αλλά του Κλούνεη του φέρνεις?

Πες μας τι δουλειά κάνεις; ΛΟΛ

Ανώνυμος είπε...

Θα αισθανθείς πολύ πιο ελεύθερος αλλά πιθανόν να μείνεις πεινασμένος και καταφρονημένος!Θυμείζει ταινία με πρωταγωνιστή το παιδί του λαού.Αν τον ξέρει η γεννιά σας.

Υπερμίκης

xipasmenos είπε...

Οτι θέλουνε;
Μα οτι οτι θέλουνε;
Αντε βρε σου ευχομαι next τιμε να έχεις ενα ΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ τιπ απο ένα Αμερικάνο στυλ mr Big......

Ανώνυμος είπε...

complete anonymous web surfing 3.2 crack
lingoware crack
emagic logic 6 crack
advanced system optimizer 2.00.1 crack
dj mixstation crack
net detective 8.0 warez
ultravixen 2 crack
get right keygen
crack hoe confessions
esi tronic keygen




advanced pdf password recovery pro 2.12 crack
ulead videostudio 7 crack
silentsurf crack
ip2location warez
isound crack
startap crack
netstudio crack
autopilot for xp warez
active password changer warez
xp home sp1 activation crack
thumbs plus pro crack
altomp3 crack
bluelist xp keygen
tom tom navigator 3 crack
sparxsystems crack
stardock object desktop crack
crack matlab r14
office mac product key crack
billionaire 2 1.07 crack
warcraft 3 frozen throne crack file