Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

In Reality


Νέο reality παιχνίδι στην Αμερική με το τίτλο Kid Nation παίρνει σαράντα παιδιά 8-15 ετών από τις οικογένειές τους (ποιοί γονείς τα δίνουν θα 'θελα να 'ξερα) και τα στέλνουν σ'ένα χωριό στη μέση του πουθενά όπου με ελάχιστη επίβλεψη ενηλίκων πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνα τους στήνοντας μια δική τους κοινωνία.
Σε άλλο πετυχημένο reality σούπερ γκόμενος που έχει πια σιχαθεί τα ατέλειωτα one night stand πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε 25 ξελιγωμένες τσούλες ποια θα κάνει ταίρι του. Αυτά στο 'The Bachelor' που παρακαλώ βρίσκεται στην ενδέκατη σεζόν!!!!
Αλήθεια, που φτάνουν τα όρια του αδηφάγου τηλεοπτικού κοινού; Εγώ πάντως παραθέτω τις δικές μου προτάσεις για νέα reality και παρακαλώ στείλτε μου και δικές σας ιδέες. Το πράγμα έχει πολυ χρήμα!

1) Monks
Προτεινόμενος παρουσιαστής: Μητροπολίτης Θεσ/νίκης Άνθιμος.

Η εκπομπή ακολουθεί 5 νέους που επιθυμούν να μονάσουν στο Άγιο Όρος. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος αλλά ο νικητής θα υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με μονή της επιλογής του. Κριτές οι ακόλουθοι: Μητροπολίτης Ξεκώλιος, Μητροπολίτης Αυνάνιος, και ο ιερομόναχος Μπαλαμούτιος.
Οι νέοι θα υποβάλλονται σε σκληρές δοκιμασίες για να διαπιστωθεί ο ακέραιος χαρακτήρας τους, κυρίως με τη μορφή πειρασμών. Κατά τη διάρκεια νηστείας θα τους τοποθετούν σε απόσταση χειρός πουράκια Caprice Παπαδοπούλου ενώ οι τρεις κριτές θα ψήνουν κοντοσούβλι παραδίπλα αφήνοντας τις μυρωδιές να κατακλύζουν τους επίδοξους μοναχούς. Παράλληλα αυτοί θα φωνάζουν 'ΜΜΜμμμμ μα είναι θεσπέσιο! Γειά στα χέρια σου πάτερ μου.' Τα βράδια αιθέριες παρουσίες θα προσπαθούν να παραπλανήσουν τους συμμετέχοντες σε κάθε λογής ανείπωτες σεξουαλικές πράξεις και όποιος ενδώσει πάει σπίτι του χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Μέσα στο διάστημα τριών μηνών, θα πρέπει οι υποψήφιοι να έχουν τελέσει τουλάχιστον ένα θαύμα (ακόμα και τρικ με τραπουλόχαρτα) ή αν αυτό δε καταστεί εφικτό, να δουν κάποιο όραμα αγίου ή έστω κάποια να διατυπώσουν προφητεία για τα αποτελέσματα του ποδοσφαιρικού αγώνα της Κυριακής.

2) So You Think You're A Fascist
Προτεινόμενος Παρουσιαστής: Κώστας Πλεύρης

20 Εβραίοι απαγάγονται από τη παραγωγή και κλείνονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Νικητής όποιος καταφέρει να ξε- Εβραϊστεί το γρηγορότερο. Μελετούν ευλαβικά το 'Αγών Μου' του Χίτλερ και τους γίνονται συνεχείς μεταγγίσεις για να μειωθεί το εβραϊκό τους αίμα και να αντικατασταθεί με αίμα άλλων εθνοτήτων κατά προτίμηση ελληνικό. Κάθε εβδομάδα υποβάλλονται σε εξονυχιστικά τεστ από το παρουσιαστή για να διαπιστωθεί ποιός τα πάει καλύτερα, ενώ ο πιο πεισματικά Εβραίος κάθε εβδομάδας ακούει από τα χείλη του παρουσιαστή το αποτέλεσμα 'Θα γίνετε σαπούνι. Λυπάμαι πολύ.'

3) Your Highness!
Προτεινόμενος παρουσιαστής: Κορομηλά

Επιλέγονται τυχαία 15 παιδάκια από ορφανοτροφείο και τους ανακοινώνεται πως στη πραγματικότητα είναι πριγκηπόπουλα, γόνοι αριστοκρατικών οικογενειών. Μεταφέρονται για τον επόμενο μήνα σε 15 διαφορετικά παλάτια της Ευρώπης όπου ζουν μέσα στη χλίδα και στα κομφόρ μέχρι το τέλος που το κοινό ψηφίζει το αγαπημένο του ορφανό το οποίο θα στεφθεί βασιλιάς/βασίλισσα κάποιου ξεχασμένου κρατιδίου της Αφρικής. Στα υπόλοιπα θα πουν "Καλέ, πλάκα κάναμε!" και θα τα επιστρέψουν στο ορφανοτροφείο. Επειδή είναι ορφανά δε σημαίνει πως δεν έχουν και αίσθηση του χιούμορ.



(Next Time: Και ο χρόνος περνά...)
revqueer@yahoo.com

11 σχόλια:

xipasmenos είπε...

και κει που λες δεν υπαρχει αλλο reality σεναριο μας ερχεσε εσυ.
Θα θελα πλακα πλακα να δω αυτο με τα ορφανα...
ΥΓ πεθανα με το "επειδη ειναι ορφανα δε σημαινει οτι δεν εχουν χιούμορ ελιωσα..."

Cookie Basher είπε...

Χμμ..σκέφτηκες να τα πουλήσεις σε κανένα κανάλι;

Strahd είπε...

Εγώ θα ήθελα να δω το so you think you are a facist. Θα είχε τρελό γέλιο. Επίσης θα ήταν καλό και το reality "so you think you are str8" όπου 10 str8 παιρνάνε 3 μήνες σε μια έπαυλη γεμάτο gay. Σου λεω εγώ μετά αν δεν αλλαξοπιστήσουν :P

Είδωλο είπε...

Καλα ενταξει τα δικα σου τα Ριαλιτυ περαν αυτου με τη Ρουλα δεν νομιζω οτι ειναι ετοιμο το κοινο να τα δεχτει
Οσο για τα υπολοιπα τα οποια εφερες to my attention
το 1ο ριαλιτυ ειναι φανταστικο να στελνεις τα μουλικα στο καλο
Ακομα καλυτερα και απο κατασκηνωση.

το 2ο, συγνωμη αλλα τι σε χαλαει ο ΜΑΝΑΡΟΣ?
Αυτος ειναι ο λογος για τον οποιο αποκαλουμε τον ΘΕΟ Αδικο!
Μιαμ μιαμ μιαμ
Βεβαια αυτο που δεν μπορω να καταλαβω βλεποντας και το Ιντερβιου ειναι γιατι λεει οτι δεν του εχει καθισει καμια μεχρι τωρα για να τον παντρευτει...
Ελα δω μωρο μου περνα μια βολτα απο το PAgrati.
Μαζευτε με...

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Στον Καιάδα, βρε θα σε ρίξουν, άκου να στείλουμε μούλικα στο όρος το άγιον!!!

Μας έφτιαξες την Κυριακή.

Πάντως ο εργένης κόλαση

Patrick είπε...

Το videaki με τα παιδιά-survivor μου σήκωσε την τρίχα!Μου θύμησε το θρίλερ με τα παιδιά με τα άσπρα μαλλιά και τα γαλάζια μάτια.Spooky...
Το videaki με τον barchelo μου σήκωσε την...τρίχα(τι νόμιζες ότι θα έλεγα;) well done little boy.

Ανώνυμος είπε...

ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ ξέρεις τι είναι να μην έχω πιει καφέ ακόμη και να κλαίω από τα γέλια με τα υποθετικά ριάλιτυ? Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου, well done boy!

Neverlandean είπε...

ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ Μητροπολίτης Αυνάνιος λέει!! Αυτά είναι ριάλιτι όχι το 400χλμ με τα πόδια!

Επίσης, όσο περισσότερο σε διαβάζω Revqueer τόσο πείθομαι ότι θα είχες μεγαλουργήσει στο Ερωτοδικείο. xD

g for george είπε...

Δεν βλέπω τηλεόραση.. αλλά αν ποτέ πουλήσεις τις ιδέες σου σε κανάλι, θα έχεις έναν σίγουρο τηλεθεατή!!!!

sikia είπε...

xaxaxaxaxaxa, είσαι τρελός (με την καλή έννοια)!!!

Για το Kid Nation έκαναν και μερικοί γονείς μηνύσεις, γιατί κάτι παιδάκια για να ξεδιψάσουν, βρήκαν ένα μπουκάλι και ήπιαν να δροσιστούν τα δόλια, και ήταν λέει χλωρίνη... α πα πα πα

Keen On Boys είπε...

Αυτό με τα ορφανά με γονάτισε όμως "Ελα καλέ, πλάκα κάναμε" :P