Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007

Είσαι γκομενάκι!



Πραγματικά δε μπορώ να σας εξηγήσω πόσο μου αρέσει να παρατηρώ ελληνικές οικογένειες. Πώς πάνε τα παιδάκια στο ζωολογικό κήπο και ανακαλύπτουν με θαυμασμό το ανεξήγητο βασίλειο των ζώων; Έτσι κι εγώ πάντα μένω με το στόμα ανοιχτό παρατηρώντας τη συμπεριφορά ανθρώπων όταν βρίσκονται μεταξύ των συγγενών τους. Εκεί που πάω να πιστέψω πως τα έχω δει όλα, πάντα κάτι καινούριο θα συμβεί, μια μικρή εκπληξούλα, που θα με κάνει να θέλω να απαγάγω όλα τα ελληνάκια νεογέννητα για να τα σώσω από τα νύχια αυτού του τρισκατάρατου θεσμού.


Για όσους ασχολείστε με το συγκεκριμένο χόμπι θα ξέρετε πως βασίλειο της ελληνικής οικογένειας, εκεί που βγαίνουν όλα τα κόμπλεξ στη σειρά το ένα μετά το άλλο, είναι η χασαποταβέρνα.


Προ ολίγων ημερών, ενώ απολάμβανα σχεδόν υπνωτισμένος κάτι υπέροχα παϊδάκια σε παραδοσιακή ταβέρνα με μια κολλητή φίλη, μας πλησίασε ένα αγοράκι το πολύ τριών ετών. Το συγκεκριμένο παιδί δεν είχε βάλει γλώσσα μέσα του από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο μαγαζί μαζί με τη πολυπληθέστατη φαμίλια του, και για καλή μου τύχη είχε καθίσει σε απόσταση το πολύ 5 μέτρων από δίπλα μου, ενώ το έβρισκε εξαιρετικά αστείο να μου πετάει κομματάκια αγγούρι από τη χωριάτικη σαλάτα που οι υπόλοιποι καταβρόχθιζαν λες και ήταν η τελευταία σαλάτα του κόσμου.


"Είσαι γκομενάκι", είπε σχεδόν τσιρίζοντας στη φίλη μου και στο διπλανό τραπέζι όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Αυτό ήταν. Τους έφτιαξε τη μέρα. Ξέσπασαν σε ξέφρενα γέλια και επευφημίες ενώ ο πατέρας του παιδιού γύρισε στη γυναίκα του και είπε με περηφάνια 'Καλά, αυτός είναι και πολύ γαμίκουλας'. Ακολούθησαν αγκαλιές και φιλιά, ό,τι πρέπει για να εντυπωθεί βαθιά στο υποσυνείδητο του νεαρού ταραξία πως 'τη πέφτω σε κορίτσια = κάνω γονείς ευτυχισμένους'.


Ο πατέρας εν συνεχεία μου ζήτησε συγγνώμη. "Δε πιστεύω να ζηλεύεις;" σα να λέει 'δε φταίω εγώ που ο γιος μου έχει υπεραναπτυγμένη λίμπιντο' ενώ εγώ μπήκα στο πειρασμό να απαντήσω πως όχι δε με πειράζει διότι δε τα έχω με τη κοπέλα, απλά είναι η fag hag μου, αλλά επειδή όποτε πάω να κάνω κάτι τολμηρό το μετανιώνω πικρά (Πειστήριο 1, Πειστήριο 2) το βούλωσα και έριξα ένα γέλιο που επάξια θα έμπαινε στο βιβλίο ρεκόρ Guiness ως 'Πιο Ηλίθιο Γέλιο 2007'.


Για να πω την αμαρτία μου, εκείνη τη στιγμή ευχήθηκα το συγκεκριμένο παιδάκι να είναι gay έτσι για να σκάσει ο πατέρας του. Πολύ απαίσια σκέψη, το ξέρω. Λίγη ώρα αργότερα που το πέτυχα να με κοιτάζει του χαμογέλασα και προσπάθησα να του στείλω τηλεπαθητικά το μήνυμα πως ό,τι και να γίνει δε πρέπει να κατηγορεί τον εαυτό του. Απλά ο πατέρας του είναι πολύ μαλάκας. Ελπίζω να το έλαβε...
(Next time: Πόλεμος και πιπίνι)
revqueer@yahoo.com

15 σχόλια:

gay super hero είπε...

Ax Ι Hate παιδάκια!

Ανώνυμος είπε...

Κι ἐγὼ τὰ σιχαίνομαι... Μακάρι οἱ ἄνθρωποι νὰ γεννιοῦνταν ἀπ' εὐθείας στὰ 15, χωρὶς οἰκογένεια φυσικά!!

sikia είπε...

Στην αρχή διάβασα ότι πήγες στη ταβέρνα παιδάκια (αντί για παϊδάκια) και είπα, εντάξει να μη τα αγαπάμε, αλλά όχι να γίνουμε και κανίβαλοι! Έχεις απόλυτο δίκιο, η χαζομάρα των γονιών βλάπτει σοβαρά τα παιδάκια!

Τα παϊδάκια πως ήτανε?

Neverlandean είπε...

Κι εμείς ήμασταν κάποτε παιδιά, μην ξεχνάτε. Βέβαια εμείς δεν ήμασταν τόσο αγενή και νευρόσπαστα όσο τα τωρινά αααρκγ τα μισώ!

Άνετα θα κάρφωνα από ένα πιρούνι στα μάτια του πατέρα χε χε χε....

Keen On Boys είπε...

Θέλουν λίγο ξύλο τα σημερινά παιδιά. :P
Ανυπομονώ να διαβάσω το επόμενο ποστ που τιτλοφορείται "Πόλεμος και Πιπίνι" πάσχεις κι εσύ απο το πιπινο-συνδρομο αγαπημενε μου revqueer e?
Κουράγιο!

Geo είπε...

Έχουν φάει κλοτσιές έτσι μερικά σκασμένα...

g for george είπε...

Χαχα! Συκιά rules!

Έπιασες το νόημα της Ελληνικής οικογένειας, Rev!

Όσο για τα παιδάκια... είναι πραγματικά δημιούργημα των γονιών τους κατά το μεγαλύτερο ποσοστό. Εκτός από την εκ φύσεως κωλοπαιδίαση που τα δέρνει.

Περισσότερα δεν μπορώ να πω!

Strahd είπε...

Εγώ πραγματικά τα αγαπάω τα σκασμένα. Δεν με πειράζουν και τόσο εκτώς κι αν αρχίσουν τίποτα πολύ περίεργα...:P

@sikia
Είχα δει μια φορά στην TV "ΠΑΙΔΑΚΙΑ 15€ ΤΟ ΚΙΛΟ" αντι για "ΠΑΪΔΑΚΙΑ"...

lol

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Καλά βρε πάς για παϊδάκια και δεν λες κουβέντα?

Ανώνυμος είπε...

τα παιδάκια είναι η προσωποποίηση του σατανά. χωρίς καμία αίσθηση φόβου, κινδύνου ή μέτρου σου κάνουν τα νεύρα κρόσια στο δευτερόλεπτο. move away from me little bitch!

Cookie Basher είπε...

Μάλλον θα το άκουσε να το λέει ο μπαμπάς του σε γκόμενες και το παπαγάλισε

Προσεύχομαι το ανίψι μου όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα να μη μεταμορφωθεί στον Βελζεβούλ

revqueer είπε...

gay super hero: Δεν είσαι ο μόνος!

gordongr: Μακάρι!

sikia: Άψογα, sikia μου, άψογα!

Neverlandean: Για να πω την αλήθεια ήμουν κι εγώ πολύ κωλόπαιδο...

Keen: Κουράγιο φίλε, κουράγιο!

Βορέας: LOL

G 4 george: Συμφωνώ!

strahd: Αχ, τι καλός που είσαι!

Pavlos: Την επόμενα φορά θα σε καλέσω!

Ethan: LOL!!

Cookie: Οι προσευχές μου μαζί σου!

xipasmenos είπε...

δλδ εσεις όλοι φυτρώσατε ξαφνικά στα 20?

Κώστας είπε...

Είναι όντως βάσανο, αλλά με ένα τους χαμόγελο σε κάνουν να τους τα συγχωρείς όλα.

APSOY είπε...

Μόνο εγώ συμπαθώ τα παιδιά - ρε παιδιά??? :\

Συμφωνώ με xipaki! Κι εμείς υπήρξαμε σκασμένα...
Άλλωστε, από την συγκεκριμένη ιστορία, πιό νορμάλ μου κάνει να πω "i hate parents" :Ρ (λέμε τώρα...)

Πάντως, αν εμένα ερχόταν παιδάκι και μου έλεγε "είσαι γκομενάκι", μέχρι και καραμέλες θα το κέρναγα...
(...ακούστηκε κάπως το τελευταίο, ε? :Ρ)

R αργώ, λίγο, αλλά σε διαβάζω :Ρ
:D