Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

Έχω απόψε ραντεβού!


Φίλοι μπλόγκερς. Ξέρετε τι φταίει και πάνε κατά διαόλου όλες οι σχέσεις στις μέρες μας; Κοπιάστε να σας πω. Φταίει το πρώτο ραντεβού. Ναι καλά διαβάσατε, το πρώτο ραντεβού. Και εξηγούμαι:

Μόλις κανονίσεις να βγεις με κάποιον για πρώτη φορά, αμέσως κατακλύζεσαι από το άγχος να του γίνεις αρεστός. Ξεκινάς να στολίζεσαι, να φτιασιδώνεσαι, κάνεις άπειρες πρόβες μπροστά στο καθρέφτη για το πώς θα σταθείς, θα χαμογελάσεις κτλ, τα πάντα για να σε λατρέψει ο άλλος ο οποίος, μη γελιέστε , κάνει τα ίδια. Στο ραντεβού φυσικά είσαι οτιδήποτε εκτός από yourself, δίνοντας μια εικόνα του εαυτού σου όπως θα 'θελες να είναι. Έτσι, ο άλλος ερωτεύεται ένα πρόσωπο που δεν είναι αληθινό, με αποτέλεσμα όταν σε μάθει καλύτερα με τις ατέλειες, τις εμμονές, τα νεύρα και τη καθημερινή σου γκαρνταρόμπα να θέλει να τη κάνει σούμπιτος. Ξέρετε πώς θα σιγουρευτείτε πως ο άλλος ενδιαφέρεται ειλικρινώς για σας; Αν κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας να είστε πολύ, μα πολύ, χειρότεροι από το κανονικό. Αν ενδιαφερθεί για σας, σημαίνει πως, ίσως, υπάρχει μέλλον.

Επειδή σιχαίνομαι να μιλάω θεωρητικά αποφάσισα να βάλω σε πράξη την άποψη αυτή και να αναφέρω αποκλειστικά εδώ σε εσάς τα αποτελέσματα. Μπήκα λοιπόν στο gaydar, έψαξα profile και βρήκα τα πειραματόζωα.

1) Κώστας: Εικοσάρης φοιτητής με τον οποίο αποφασίσαμε να βγούμε για φαγητό στο κέντρο και ό,τι προκύψει.
Το δείπνο πήγαινε πάρα πολύ καλά, η κουβέντα κυλούσε αβίαστα μέχρι που ο Κωστάκης άρχισε να μου μιλάει για τη γάτα του που πέθανε πριν λίγες μέρες. Εγώ διακόπτοντάς τον, του έριξα ένα γερό χαστούκι φωνάζοντας 'Είσαι αλήτης, είσαι αλήτης ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ', ενώ του πέταγα στο πρόσωπο χούφτες πουρέ. Σηκώθηκα από το τραπέζι και βγήκα έξω με λυγμούς προσπαθώντας να τραβήξω όσο περισσότερο τη προσοχή του κόσμου. Μετά από κάνα πεντάλεπτο βγήκε και ο Κώστας με σηκωμένο το γιακά του παλτό του για να κρύψει το πεντακάθαρο αποτύπωμα της παλάμης μου που μόλις είχε αρχίσει να εμφανίζεται. Έγινε μπουχός.

Ο Κώστας απέτυχε γιατί: Σε μια σοβαρή σχέση ο ένας πρέπει να ανέχεται τον άλλο όταν βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική φάση που τον οδηγεί στη βία.

2) Αντώνης: 27 ετών στέλεχος επιχειρήσεων συνάντηση σε Starbucks για καφέ.
Ο Αντώνης ήταν πολύ cool άτομο, πολύ μάγκας και τελείως straight looking. Όταν σηκώθηκε να πάει τουαλέτα τον περίμενα, και όταν με την άκρη του ματιού μου είδα πως επιστρέφει άρχισα δήθεν να ψάχνω το χαρτοφύλακά του. 'Δεν έχει πορνοπεριοδικά!' μου είπε γελώντας και κάθισε σα να μην συνέβη τίποτα. 'Is he the one?' σκέφτηκα. Μετά το καφέ πήγαμε βολτούλα και ενώ ήμασταν στη πλατεία Συντάγματος περίπου στο συντριβάνι, παρατήρησα πως δε φορούσε ζώνη. Test 2. Με μια αστραπιαία κίνηση άρπαξα το παντελόνι και το μποξεράκι του και τον ξεγύμνωσα από τη μέση και κάτω. 'Είσαι μαλάκας; Είσαι μαλάκας;;;' μου φώναζε ενώ το κατακόκκινο πρόσωπό του ερχόταν σε έντονη αντίθεση με το λευκό του ποπουδάκι. Εγώ σαν αίλουρος πήδηξα στον αέρα και ουρλιάζοντας 'ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ' του έδωσα μια κλωτσιά στο στέρνο που τον έστειλε φαρδύ πλατύ μέσα στο συντριβάνι.

Ο Αντώνης απέτυχε γιατί: Ενώ δε θα είχε πρόβλημα στη σχέση μας να είμαι ζηλόφθων, αδιάκριτος και να του κοιτάω τα πράγματα, δε θα μπορέσουμε ποτέ να τα βρούμε γιατί δεν έχει χιούμορ.

3) Τάκης: 30 ετών ιδιωτικός υπάλληλος.
Με το Τάκη κάναμε ένα chat ενώ ήταν στη δουλειά και κανονίσαμε να περάσω από το σπίτι του το βράδυ για περαιτέρω γνωριμία. Εγώ πήγα 5 ώρες νωρίτερα από τη συμφωνημένη, και επειδή ήταν ακόμα στη δουλειά αναγκάστηκα να παραβιάσω τη πόρτα. Το δωμάτιό του πραγματικά υπέροχο! Όταν τον άκουσα να επιστρέφει κρύφτηκα γρήγορα στη ντουλάπα (inthe closet, get it? Get it? XAXAXAXAXA) και μόλις μπήκε στο δωμάτιο πετάχτηκα έξω φωνάζοντας 'Μπου!!!!'. Όπως περίμενα χέστηκε πάνω του αλλά ακόμα και αφού εξήγησα ποιος είμαι, ήταν πολύ αγενής και μου έλεγε πως δεν έχω κανένα δικαίωμα να κατεβάζω τσόντες στον υπολογιστή του και να βάλω τα φαγητά πίσω στο ψυγείο όπως τα βρήκα πριν φύγω μια και καλή.

Ο Τάκης απέτυχε γιατί: Οι εκπλήξεις είναι το πιο ζωογόνο πράγμα σε μια σχέση. Του Τάκη εμφανώς δε του αρέσουν.

Εγώ έμαθα πολλά από αυτές τις εμπειρίες (που αποδεικνύουν πλήρως τις θέσεις μου) αλλά δε θα το βάλω κάτω. Συνεχίζω τα πρώτα ραντεβού μέχρι να βρεθεί ο Mr Right.

(Next time: Sexy or not?)
revqueer@yahoo.com

35 σχόλια:

xipasmenos είπε...

Aμα συνέλθω απο τα γελια, ίσως μπορέσω να σου απαντήσω καταλλήλος.
Είσαι θεός κάθε Κυριακή ανεβάζεις τα πιο ξεκαρδιστηκα σου τελικά.....

ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ

Cookie Basher είπε...

Και γαμώ! Μου δίνεις ιδέες για όταν θα θέλω να ξεφορτωθώ κάποιον

Good As You είπε...

Άκυρα όλα..χαχαχαχαχαχαχα.... Βασικά αυτό που λες για το πρώτο ραντεβού ισχύει...

cobden είπε...

:) Πολύ καλό!Μου αρέσει η γλυκύτητα και το τακτ που έχεις στο πρώτο ραντεβού!

Wrong Guy είπε...

eisai theos!

to psaxnis ki esy ton mr.right more?

tosoi wrong yparxoun!

jg είπε...

ε, εισαι ΘΕΟΣ!!! τελειο τελειο τελειο. με τον Τακη υπαρχει περιπτωση να εχω βγει και γω ραντεβου. οντως πολυ παραξενος.

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτό με τα κατεβασμένα παντελόνια δημοσίως και τη διάρρηξη προσωπικού χώρου, αλλά αυτό με τις χούφτες πουρέ μου φάνηκε λίγο τραβηγμένο. Λίγο τάκτ, λίγη φινέτσα βρε παιδί μου. Τόσα χρόνια πιάνο και γαλλικά να παν στράφι; 'Ντροπής πράμματα'. Τς. τς .τς....

sikia είπε...

Αν δεν ήξερα με απόλυτη βεβαιότητα ότι η Τσουτσουνέλα δε ξέρει τίποτε από κομπιούτερς. θα έλεγα ότι είστε το ίδιο πρόσωπο... Γιατί την ίδια συμπεριφορά που περιγράφεις, έδειχνε και αυτή με τους άντρες....

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Τελικά το αποφάσισα. Το πρώτο ποστ που θα διαβάζω κάθε Δευτέρα θα είναι το δικό σου για να μου φτιάχνει την μέρα!

Ναυτίλος είπε...

Να είσαι πάντα καλά φίλε μου.

Με έκανες και γέλασα με τα κείμενά σου. Πάντως θα συμφωνίσω απόλυτα με την αρχή του κειμένού σου, στο θέμα σχετικά με τα ραντεβού.

Άντε καλή εβδομάδα.

d(^__~)b

Είδωλο είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
χαχαχαχαχαχα
χαχαχαχα

ΤΕΛΕΙΟ

Περαν τουτου, δεν νομιζω οτι μπαινεις σε τετοια ψυχολογια οταν τιθεται για 1ο ραντβου εαν η γνωριμια σας ειναι απο το Dar, εαν η γνωριμια εχει επελθει ομαλα (στον εξω κοσμο) ή μεσω φιλων τοτε ναι μπαινεις σε αυτην την ψυχολογια να γινεις αρεστο στον αλλο, αλλα οχι σε date απο το dar, μη τρελλαθουμε.

Donnie είπε...

Kala,stin arxi ego psarosa asxima,nomiza oti egrafes alithina symvanta.:))) Ekpliktiko to post! Mporeis parakalo na grapseis ena post gia to posa pragmata tha anexosoun esy apo kapoion? Kai eidika se first date? Mexri poso tha antexes na travikseis?

Patrick είπε...

Εμείς πότε θα βγούμε ραντεβού?Υπόσχομαι να σου δείξω τον χειρότερό μου εαυτό...

nikisot είπε...

xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxa
8a se parw na mou kaneis analysh sxesewn
smouts,smack kai oti 8eleis

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα ρε συ rev, ελα βρε αδερφε στη λεβεντογεννα να σε γνωρισω.
Εκανα visualization στο πρωτο ραντεβου και ελιωσααααα!


Παρεπιπτοντως εγω ΠΑΝΤΑ ειμαι ο εαυτος μου στα dates, only a tad more nervous.
Για αυτο δεν εχω βγει πολλα ραντεβου μαλλον..χμμμ...
Ειμαι απο τα λιγα ατομα που ξερω που εχουν γραμμενη στα παλια τους τα dildo την γνωμη των αλλων. Μεγα προσον αδερφε. Μεγα. Σαν τον Αλεξανδρο.

PaNoS είπε...

Αλήθεια μπορούν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα?? απο και κλειέται! :-PP

revqueer είπε...

Xipaki: Υπονοείς πως τις καθημερινές δεν είναι ξεκαρδιστικά;;;; Ε;

Cookie: Παρακαλώ να τις εφαρμόσεις!

Good: Ισχύει και το πιστεύω!

Cobden: Είναι στον άνθρωπο!

Mr. Wrong: Έχεις δίκιο! Με τόσους wrong, τι να το κάνεις τον right?

P.O.VofaG.: Είδες! Για να μη νομίζουν πως είμαι υπερβολικός!

BiBi: Είναι αλήθεια πως είμαι πολύ αγροίκος μερικές φορές.

Sikia: U never know...

Pavlos: Και πολύ καλά θα κάνεις Παύλο!

Ναυτίλος: :-)

x-oyranoy: Μη το λες...

Donnie: Εγώ είδες πως ανταποκρίθηκα μόλις με είπε μαλάκα!

Patrick: Φιλική συμβουλή: Φόρα ζώνη.

Deeona: Μέχρι να έρθω εγώ, μπορείς να περάσεις κι εσύ από το κλεινόν άστυ...

P@nos: Why not? Πες μου ότι πίστεψες και το post για το πως περνάω το Σαββατοκύριακό μου!

bill g. είπε...

haha εσύ έμαθες λες; αυτοί να δεις πόσα έμαθαν για τα ραντεβού από σένα, απλώς δε θα ξαναβγούν! Κ γαμώ τα συμβουλευτικά posts :P

Και thanks για τα καλά σου σχόλια στη σελίδα μου (ο gawd ας την κάνει)...

Soula είπε...

Κλωτσιά στο στήθος και μπλούμ στο συντριβάνι μου έκανε πολύ Kill Bill.
Εμένα πάντως ο 2ος μου φάνηκε καλή περίπτωση αλλά κι εσύ όμως..τί bitch;;

xipasmenos είπε...

(Περνει υφος ωχ μαλακία είπα)

Εεε οχι βρε δεν ενοουσα αυτό, να εγω...
Αγκαλίτσα;

(Τωρα βλεμα πληγωμενο λαγουδάκι)

Καθε μερα τα αρθρα σου ειναι φοβερά.....

Το σωσα;

APSOY είπε...

Δεν ξέρω τι να σχολιάσω χωρίς να γίνω πάλι γραφικός...

Αλήθεια!!!

revqueer είπε...

Bill g.: Ρε να κάνεις κι εσύ blog! Πραγματικά είναι άψογες οι ζωγραφιές σου!

Soula: Ναι, το Kill Bill από εμένα το
εμπνεύστηκαν!

xipaki: Συγχωρεμένος, συγχωρεμένος...

Apsou: Πες το, μη ντρέπεσαι!

united colours of Gay είπε...

Δε περίμενα οτι θα δω την σύντομη ιστορια μας αναρτημένη σε μπλογκ.

Αμα θες να ξερεις, όταν έφυγες με πλησίασε ενας κουστουμαρισμένος 30άρης σκέτη ηδονή, με εβαλέ στη μαύρη bmw του και μου είπε οτι δεν έχει δει πιο όμορφο κατασπρο κωλαράκι. Απο τότε είμαστε μαζι ερωτευμένη (και δε μπορω να κατσω αλλα αυτο ειναι αλλο θέμα)

Φτου σου.

Αντώνης.

Mirela είπε...

Right on, sister!!!

Που βρίσκεις κι εσύ και μπλέκεις με όλους τους κομπλεξικούς? Ακούς εκεί να τραβάνε ζόρι με το παραμικρό απειροελάχιστο κουσούρι...!

Their bloody loss!!!

APSOY είπε...

ΑΚΡΑΤΕΙΑ! :Ρ
(το έχεσα?)

Keen On Boys είπε...

Λολ και χαζευοντας τις προάλλες στο dar (forgive me father for i have sinned) βρήκα το προφίλ σου... μια καλή ιδεα θα ήταν να βγάλεις το λινκ για το μπλόγκ.. όχι τπτ άλλο, μη το δουν τα... πειραματόζωα κι εχουμε άλλα :P

Ωραιότατο ποστ ε!

Ανώνυμος είπε...

Οταν δηλαδη βαζουν τους κωλους τους φωτο στο dar δεν τον δειχνουν δημοσίως; Στην πλατεία τον πείραξε; Απαπαπα .... χιλια δίκια εχεις....χίλια δίκια ....

nikisot είπε...

me 3exases:(

revqueer είπε...

Moody: Είμαι και πολύ κάθαρμα! Χίλια συγγνώμη, πραγματικά δε ξέρω τι συνέβη! Εισαι μια πεντάμορφη, θεά γατούλα, πανέξυπνη και τσαχπίνα και ξέρω πως θα συγχωρέσεις. Από εδώ και στο εξής θα απαντάω πρώτα στο δικό σου σχόλιο για να επανορθώσω! Σ' αγαπώ!

united: Αντώνη παραμένεις ξενέρωτος και χωρίς χιούμορ!

Mirela: Ν' αγιάσει το στόμα σου!

Apsoy: Όχι, το κατούρησες.

Keen: A, για το συγκεκριμένο πείραμα χρησιμοποίησα ειδικό προφίλ με φωτο που αποκαλύπτουν τους τονισμένους μου κοιλιακούς και το σφιχτό μου κωλαράκι.

Constademon: Έλα μου ντε! Εκεί πήγαν να τον πιάσουν οι σεμνοτυφίες!

g for george είπε...

Θεέ μου... έχω πεθάνει στα γέλια... δεν μπορώ άλλο!!!!!!!!!!!!!

Υπερμίκης είπε...

Καλογραμμένο,θυμίζει λογοτεχνία!
Μας κάνεις πλάκα βασιζόμενος στην
βιαιότητα των αισθημάτων και την έλλειψη σεβασμού προς τον πλησίον..Πολύ ζωντανό πάντως!
Τέλειο σενάριο για ταινία.Με έναν
ταλαντούχο σκηνοθέτη θα έβγαινε κάτι πολύ καλύτερο απο σχεδόν όλες
τις ταινίες του νέου ελληνικού κινηματογράφου.I mean it.Je le crois!

nikisot είπε...

kai egw ( kokkinisma mayrogatas)

musicbug είπε...

Molis gyrisa apo date prin kamia wra kai vlepo to post sou ayto. Gam.... sta gelia:-) Ontws otan vgenoume rantevou me kapoion prospathoume na kanoume to kalytero promo ston eayto mas, kai distixws mono an de mou aresei kapoios deixnw ton pragmatiko mou eayto pou moiazei me apofoitos tou super bitch academy:-) (kidding:-))

oni είπε...

Φέρε καλέ κανέναν από δω. Τον Αντώνη προτιμότερα. Υπόσχομαι να του φέρομαι καλά και να μην του κατεβάσω το παντελόνι στο Σύνταγμα. Για την Αριστοτέλους δεν υπόσχομαι τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει προσκυνάω!!!