Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Και μπορείς ν' αφήσεις το καπέλο σου.


Είναι μεγάλο προνόμιο να είσαι γκέι και να ζεις σε μεγάλο αστικό κέντρο.

Οι δυσκολίες του να είσαι ομοφυλόφιλος στην επαρχία είναι γνωστές. Η νοοτροπία μιας μικρής κλειστής κοινωνίας, η στενομυαλιά και ο συντηρητισμός των ανθρώπων, η φαινομενική έλλειψη άλλων γκέι, όλα αυτά μου προκαλούν συμπάθεια για τους 'εγκλωβισμένους' ομοφυλόφιλους της επαρχίας και έτσι αποφάσισα να εκμεταλλευτώ τις δυσκολίες τους για δικό μου οικονομικό όφελος.

Έφτιαξα μια πρόχειρη επιχείρηση και με διαφημίσεις μέσω διαδικτύου, υποσχόμουν ένα πλούσιο strip show με full frontal αντρικό γυμνό σε όποιον ενδιαφερόταν. Η ανταπόκριση ήταν θεαματική και σύντομα είχα φτιάξει ολόκληρο πρόγραμμα -τουρνέ σε όλη την ελληνική ύπαιθρο. Αναγκαστικά το σόου θα γινόταν σε κάποιο απομακρυσμένο χωράφι ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα ερχόντουσαν από όλα τα γύρω χωριά να απολαύσουν τη παράσταση.

Για όσους δεν έχουν σχετική εμπειρία, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως η ζωή του στρίπερ απαιτεί πολλές θυσίες. Δεν είναι για το καθένα. Πολλοί έχουν προσπαθήσει, λίγοι τα έχουν καταφέρει, και ακόμα λιγότεροι σταδιοδρόμησαν. Όποτε με πλησιάζουν νέα παιδιά που θέλουν να μπουν στο χώρο προσπαθώ να μετριάσω τον ενθουσιασμό τους. Πραγματικά αυτή τη δουλειά αν δεν την αγαπάς, δε πρέπει να την επιχειρείς.

Η πρώτη εμφάνιση θα λάμβανε χώρα σε ένα γραφικό χωριουδάκι, τα Κριτσίνια Ευρυτανίας. Τα Κριτσίνια έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική ιστορία, καθώς εκεί είχε, λένε, αποφασίσει ο Ανδρούτσος να κάνει αποτρίχωση στο στήθος του, κάτι που σίγουρα θα έκανε αν δεν τον δολοφονούσαν ή αν του είχαν αφήσει κερί και αποτριχωτικές ταινίες όσο ήταν στη φυλακή.

Τελικά κατάφερα να συγκεντρώσω περίπου 50 άτομα και στις 8 ακριβώς, σε έναν παραμελημένο αγρό λίγο έξω απ' το χωριό, άρχισαν να ακούγονται απ' τα ηχεία του φορητού ραδιοκασετόφωνου, οι πρώτες μελωδικές νότες του Macarena. Τα σφυρίγματα του κοινού με ενθάρρυναν και χωρίς αναστολές και ταμπού βγήκα στη σκηνή.

Όσοι έχετε περάσει από τα Κριτσίνια, ξέρετε πως ο χειμώνας είναι αμείλικτος και ειδικά το βράδυ οι θερμοκρασίες αγγίζουν πολικά επίπεδα. Καθ' ότι σε ανοιχτό χώρο, είναι παράλογο που αποφάσισα να μη γδυθώ και απλά να τους χορεύω επί δίωρο τη Macarena; Όχι, αν είναι παράλογο να μου το πείτε να το ξέρω. Εγώ πάντως θίχτηκα, επειδή με φώναζαν σουρλουλού και τζιτζιφιόγκο και σε κάποια φάση με άγχωσαν και μπέρδεψα τα χορευτικά μου βήματα και έγινα ρεζίλι. Και ναι, εντάξει, είμαι ο πρώτος που θα ομολογήσω πως δε μοιάζω με το Μπραντ Πιτ (το πρόσωπο του οποίου κοσμούσε την αφίσα που έφτιαξα) αλλά το βράδυ μέσα σ' ένα χωράφι εγώ τουλάχιστον θα μας μπέρδευα.

Αφού τελείωσε η παράσταση είχα ετοιμάσει και κλήρωση για ακριβά δώρα, αλλά ούτε αυτό το εκτίμησαν όταν τους εξήγησα πώς αν κερδίσουν πρέπει και να πληρώσουν το ακριβό δώρο.

Σε εκείνο το σημείο ήταν νομίζω που οι χωρικοί με περικύκλωσαν με τις τσουγκράνες τους (και δυστυχώς δε μιλάω μεταφορικά) και αν δε υπήρχε η σωτήρια παρέμβαση μερικών ψυχραιμότερων, θα με είχαν θάψει ζωντανό μαζί με το ραδιοκασετοφωνάκι μου.

Οι επαρχιώτες άρχισαν να αποχωρούν με τα αγροτικά τους βλαστημώντας , κι εγώ έμεινα με έναν ογδοντάχρονο που περίμενε να έρθει να τον πάρει ο γιος του. Φυσικά δεν έχασα ευκαιρία και του την έπεσα, αλλά με απέρριψε εξηγώντας μου πως τη βρίσκει μόνο με μεγαλύτερους.

Εγώ φταίω που θέλω να βοηθήσω...

(Next time: Sing it!)
revqueer@yahoo.com

35 σχόλια:

oni είπε...

XAXAXA! Ayta einai! Alloi xoreyoun mes ta xorta, s' allous kollane ta mamounia! Hr8e h arxh tou telous!!

P.S. Giati de dokimases na xorepseis Lambada pou nai kaytos xoros gia na mhn tous apogohteyseis tous an8rwpous?

Queerdom είπε...

Τι λέει η παροιμία; Σε μικρό και σε γερό να μην υπόσχεσαι, ε; Κάτι τέτοιο δεν είναι; Και σε στερημένο/καβλωμένο να μην υπόσχεσαι επίσης. Είναι πράγματα αυτά; Ντροπή σου! Θα μπορούσαν, βέβαια, να εκμταλλευτούν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να μπλέξουν τις τσουγκράνες τους κλπ.

Είδωλο είπε...

Εγω παλι στην ελληνικη υπαιθρο εκανα τουρνε οι οποιες εστεφθησαν με μεγαλη επιτυχια και μετεπειτα ηρθε προταση απο το υπουργειο Αμυνας για την διοργανωση της βραδιας του οπλιτη στα κατα τοπους στρατοπεδα, περιττο να σου πω οτι υπαρχει και ιστοσελιδα απο το Fanclub μου.

PN είπε...

Ρε Greek Closet είσαι απόλαυση. Έχεις πραγματικό ταλέντο στη συγγραφή. Σε διαβάζω εδώ και καιρό και πεθαίνω στα γέλια. Μπράβο φίλε, συνέχισε έτσι!!!

Τώρα σχετικά με το story, τι να περιμένεις από το Greek Agricolo; Αλλά να σε φτύσει και ο παππούς; Αυτό δεν το θέλει ούτε ο Θεός!!!! Να είσαι πάντως ευχαριστημένος που δεν κόλλησες κάνα τσιμπούρι μέσα στα χορτάρια που κυλιόσουν...

Ανώνυμος είπε...

Το στριπτιτζιλικι για να το επιχειρησεις, θελει π[ι]λατες. Οπως θα μπορουσε να λεει και η διαφημισης.

Εχουμε πολλα κοινα τελικα.
Και γω κανω show εδω στην επαρχια.
Για καποιο απροσδιοριστο λογο [λεγε με παλιοπαιδο, λεγε με πορνιδιο και οτι θες εσυ] μ'αρεσει να τσιτσιδωνομαι μπροστα στην μπαλκονοπορτα. Χμμ.

xipasmenos είπε...

Δεν θα είχες βάλει τη σαμπρέλα να σου έκανε πιο ποθητό το κωλαράκι μάλλον...

Cookie Basher είπε...

Εγώ πάντως εδώ στην επαρχία δοκιμάζω τα χορευτικά μου με κοινό τους γέρους οικοδόμους απέναντι που χτίζουν.
Θέλω να εντυπωσιάσω το βράδυ της Ανάστασης στην εκκλησία του χωριού, που θα βγω ντυμένος λαμπάδα και θα χορεύω lambada

tovenito είπε...

α, αν δεν μοιάζεις με τον πιτ δεν έχει κανένα ενδιαφέρον!!

Elerran είπε...

You can leave your hat on??? LOL!!
Πάντως αφού είχες υποσχεθεί strip-tease και full frontal, καλά έκαναν και τα πήραν στο κρανίο. Ο καλός επαγγελματίας αντέχει το κρύο. Τυχερός είσαι που δεν σε πήραν με τις ντομάτες!!!

g for george είπε...

Είναι απόλαυση να σε διαβάζει κανείς μόλις έχει επιστρέψει από δουλειά!!!!

Τι γέλιο, να'σαι καλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν εχεις τυχη διαβαινε..παλι καλα να λες που δεν κατεληξες κρεμμασμενος σε καμια συκια...Πω..τι πηγες να παθεις παλικαρι μου.Την επομενη φορα ρε συ,βαλε αλλους να κανουν τα κολπα τους και εσυ απλα παρακολουθα απο τα παρασκηνια.Και για πιο συγουρη επιτυχια,να εμπλουτισεις την μουσικη συλλογη με τα απαντα της Θωδη...η Εφη κατευναζει τα πνευματα και ηρεμει τα πληθη.

Ναυτίλος είπε...

Δύστυχό μου πλάσμα. Ένα καλό πήγες να κάνεις και σου βγήκε σε κακό! Αγράμματοι παιδί μου, αγράμματοι!

orestis είπε...

Το χωράφι μου θύμισε μι νύχτα στην Πάρο, που πηγαίναμε σε ένα πάρτυ στην Σάμτα Μαρία και εκκεί που τρέχαμε αμέριμνα, κάτι κόλλαγε...η λάσπη....δεν θες να ξέρεις πως βγήκαμε!

Hfaistiwnas είπε...

Εγώ πως δεν το έμαθα; Ήρθες στα μέρη μου και δεν το πήρα είδηση; Δεν θα το πιστέψεις, έχω ως κειμήλιο το τσιμπιδάκι φρυδιών του Ανδρούτσου!!!
Αλήθεια ο ογδοντάχρονος πήγαινε με μεγαλύτερους απο ποιόν;;

Aviator είπε...

To επόμενο tour πότε είναι?

Keen On Boys είπε...

re den yparxeis!
prepei na grapseis senario esy! :)

filakia apo eparxia
(kai perimenw me agwnia to show sou sta merh mas)

jg είπε...

ti na pw....
esy kanonika prepei na pas sto las vegas na ginei ap'tin arxi to showgirls. to pisteuw.

Ανώνυμος είπε...

you know, you shouldnt really post your true birthday asshole

Ανώνυμος είπε...

To μαλακιστηρι κατω κατω που λεει για post your true birthday asshole και λοιπες πιπες τι ειναι?
Τσιρακι για τα μπλογκς?Παντως αν μου εξηγησει καποιος τι εννοει,θα εκτιμηθει δεοντως.

xomeritis είπε...

ΑΠΟ-ΤΡΙΧΩΣΗ! Ο Ανδρούτσος; 5 γενιές ελλήνων bears διαμαρτύρονται! Δε μπορείς να προσβάλλεις τα σύμβολά μας, τα role model μας, με τόση ευκολία και αβάσιμες, ως προς την ιστορικότητά τους, πληροφορίες.

Ο σύλλογος Μεγάλη Άρκτος της Άμφισσας είναι έτοιμος να προβεί σε επίσημη διαμαρτυρία (Είναι γνωστός ως Salona Bears, το a στη λήγουσα άφωνο και ο τόνος στο on – προφέρεται Salón. It’s important).

Σου άξιζε η χυλόπιτα από τον 80χρονο.

revqueer είπε...

Oni: Ακόμα να ξεπεράσω το ποστ σου με τα μαμούνια!! Τι μου το θύμησες?

Queerdom: Απ' ότι έμαθα εκ των υστέρων έγιναν κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Εξ ουρανού: Τα πάντα για τη πατρίδα!

VK: Ευχαριστώ! ;-)

Poon: Εσύ είσαι η τρελή Κρητικιά που τσιτσιδώνεται στις τζαμαρίες?

xipasmenos: Όχι, τη φορούσα! Κάτι άλλο θα έφτασε!

Cookie: LOL!! Δε μπορώ να βγάλω την εικόνα απ' το μυαλό μου!

Tovene: Εντάξει, δε μοιάζουμε και σαν αδέρφια, αλλά σα μακρινοί ξάδερφοι ίσως.

Elerran: Ναι!! Τον έπιασες το τίτλο!!

G4george: ;-)

Γ(κ)άμει: Αυτό για τη Θώδη είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο.

Ναυτίλε: Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις!

Ορέστις: LoL!! Τι δουλειά είχατε στα χωράφια νυχτιάτικα?

Ηφαιστίων: Αυτό το κειμήλιο έχει ανυπολόγιστη αξία. Hold on to it!

Aviator: Σύντομα θα ανακοινώσω ημερομηνίες. Μείνε συντονισμένος!

Keen: Θα περάσουμε κι από σας σύντομα!

Povofag: Αγαπημένη ταινία!

Ανώνυμος: ???

Γ(κ)άμει: Κι εγώ με την ίδια απορία είμαι.

Xomeriti: Είστε όλοι μάρτυρες των απειλών που δέχομαι! Αρκούδες οργισμένες ποτέ νικημένες.

gay super hero είπε...

Τι να πω, η ελληνική επαρχία δεν ξέρει να αναγνωρίζει τους πρωτοπόρους καλλιτέχνες! Αλλά καλά να πάθεις που δεν με πήρες για ατζέντη σου. Σου έχω κανονίσει μια τουρνέ σε Κουρδιστάν / Τατζικιστάν / Αφιόν Καραχισάρ που θα αφήσει εποχή! Οι μαμελούκοι φύλαρχοι είναι πολύ ανοιχτοί στις νέες διεθνείς τάσεις και ξέρουν να ανταμοίβουν τους νέους καλλιτέχνες ;-)

PaNoS είπε...

Πας να κάνεις το καλό και βγαίνεις μπερδεμένος!!!
Ίσως ήθελαν να δουν ενα ερασιτέχη και όχι ένα επαγγελματία, σακ και σένα!!! :-Ρ
χιχιχι πολυ καλή η ιστορία σου!! :-)

λολιτα είπε...

χαχαχαχα

θελω να γνωριστουμεεε

Elementstv είπε...

τρομερος οπως παντα...

Dr_MAD είπε...

Χαχαχαχα
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!

Ακου εκεί μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι!

PS: Είδες στου Good As You την ανάρτηση με τη φωτο "GAZI" και από δίπλα το όνομά σου? Ανατρίχιασα...

Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι...

Υπερμίκης είπε...

Στους καλλιτεχνικούς κύκλους όλοι παραπονιούνται ότι σήμερα δεν έχουμε πια ευθυμογράφους της προκοπής.Ότι τα ταλέντα στέρεψαν..Ότι ο Τσιφόρος,ο Ψαθάς είναι προ πολλού αναντικατάστατοι..Φαίνεται δεν πέρασαν ΠΟΤΕ από το Greek Closet Stories!

Έχεις τον τρόπο σου στο να απορρίπτεις τα γεροντάκια...
Το άρπαξα το νόημα έ..;

erva_cidreira είπε...

Με αφορμή την αναφορά σου στον Ανδρούτσο αναρωτήθηκα μήπως θα έπρεπε να αφιερώσεις ένα ποστ στην Επανάσταση του 1821, μια ιστορική περίοδο λίγο παραμελημένη στα greek gay studies, δεν νομίζεις κι εσύ;

Equilibrium είπε...

Έχεις πρόσκληση! καλό πέταγμα του χαρταετού!

Υπερμίκης είπε...

Φαεινή η ιδέα της ERVA CIDREIRA!
Θα μπορούσες να μας γράψεις ένα σόουπ σε συνέχειες πάνω σ'αυτό το θέμα.(σε Φωσκολικό στυλ βεβαίως,αλλά να μη ξεπερνά τον αριθμό επεισοδίων της Λάμψης)Και περιμένω λεπτομερή περιγραφή όλων των συναντήσεων του εθνικόυ μας ήρωα με τα παλικάρια της ένδοξής μας πατρίδας.
Όχι τίποτα άλλο ,αλλά για να μη λένε ότι η γκεόσφαιρα παραμελεί την ιστορία μας...

revqueer είπε...

Gaysuperhero: You're hired!

P@n0s: Πες τα φίλε μου!

λολίτα: ;-)

elementstv: Ευχαριστώ μικρούλη.

Mad: Κάνω διεθνή καριέρα!

Υπερμίκης: Μάλλον τα γεροντάκια με αποφεύγουν ;-)

Erva: Ξεκινάω έρευνα.

Υπερμίκης: Αρχίσαμε και παραγγελιές τώρα; LOL!!!

APSOY είπε...

you know, you shouldn't really post that you prefer Cher than Vougiou(klak) you pervert!

:P

alienlover είπε...

Αυτη είναι η παλιοκοινωνία μας. Να καταδικάζει όσους επιτελούν κοινωνικό θεάρεστο έργο...

Κώστας είπε...

Καλά, το τέλος ήταν όλα τα λεφτά!

Anubis είπε...

ε ρε γλέντια στα Κριτσίνια!
τις τρίχες του Ανδρούτσου, θα τις είχαν για κειμήλιο στα γραφεία του ΛΑΟΣ.
Macarena για στριπτίζ δε λέει και ειδικά σε τέτοιο κοινό, την επόμενη φορά να προσλάβεις μάνατζερ και όχι μάνατζμεντ (η Λαίδη θα σου εξηγήσει τη διαφορά)
http://www.youtube.com/watch?v=AUFafvS-3rY
Ο ογδοντάχρονος πάλι, μάλλον το βαρκάρη του Αχέροντα περίμενε και όχι το γιο του.
τις ευλογίες μου
(εκ της ελληνικής υπαίθρου όπου περιοδεύω)
Anubis