Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Παρέα με τους Οντιμπίμπι.


Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Newsweek βρήκα ένα άρθρο που μου τράβηξε απευθείας τη προσοχή. Μιλούσε για μια αφρικανική φυλή, τους Οντιμπίμπι, που ζουν στο βορειοδυτικό τμήμα της ηπείρου. Οι Οντιμπίμπι, που υπολογίζονται περίπου στους 3000, έχουν μαζευτεί από όλες τις γωνιές της Αφρικής, είναι ομοφυλόφιλοι, και έχουν φτιάξει μια μικρή κοινότητα ζώντας όλοι μαζί ειρηνικά τα τελευταία 10 χρόνια. Σύμφωνα με το άρθρο είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον να έρθουν σε επαφή με άλλους πολιτισμούς της γης και έτσι αποφάσισα, σα νέος Μ. Αλέξανδρος, να τους επισκεφθώ για να μεταλαμπαδεύσω τη μαγεία του να είσαι Έλληνας γκέι.

Το ταξίδι ήταν κακοτράχολο αλλά η θερμότατη υποδοχή τους με αποζημίωσε και με το παραπάνω για όλες τις κακουχίες που είχα τραβήξει. Μου χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια της περιοχής τους, ενώ με έραναν με λουλούδια και έβαζαν στα χέρια μου λογής λογής δώρα. Εγώ για να τους ευχαριστήσω τους έπαιξα το 'Μαντουβάλα, αγάπη γλυκιά μου' με το μπουζουκάκι μου και τους μοίρασα από ένα κεσεδάκι τζατζίκι.

Τη φιλοξενία μου ανέλαβε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, ο Κουμάλο και o Γκεγκέμπεκ, που συμπλήρωναν 35 χρόνια μαζί εκείνη την εβδομάδα και είχαν την ευγενή καλοσύνη να μου εξηγήσουν πώς λειτουργεί η κοινότητα. Όλοι άνω των 21 είχαν έναν ισόβιο σύντροφο ο οποίος ονομαζόταν 'Ντίμποκ' και με τον οποίο συζούσαν μεγαλώνοντας μικρές μαύρες αδερφούλες που έβρισκαν καταφύγιο στους Οντιμπίμπι από τα αυταρχικά και ομοφοβικά αφρικανικά καθεστώτα. Όλα αυτά μετά από μια ιδιότυπη τελετή γάμου. Παράλληλα όμως, επιτρεπόταν να κάνουν no strings attached σεξ και με άλλους άντρες αλλά μόνο μετά από άδεια των 'Ντίμποκ'.
«Α! Ακριβώς το ίδιο κάνουμε και στην Ελλάδα», τους είπα. «Απλά σε μας οι Ντίμποκ είναι γυναίκες.»


Περπατώντας στο χωριό ένιωθα λίγο σα το γάλα μες τη μύγα. Όσο και να τρόμαζα όμως με τα μαύρα πρόσωπά τους, τόσο χαιρόμουν που έπεφτε στους ώμους μου το βάρος να διαδώσω τον ελληνικό πολιτισμό. Στη κεντρική πλατεία της κοινότητας, μου προκάλεσε εντύπωση ένας τεράστιος πίνακας ανακοινώσεων όπου οι Οντιμπίμπι έβαζαν φωτογραφίες του προσώπου τους και το τηλέφωνό τους. Ο Κουμάλο μου εξήγησε πως εδώ βάζεις φωτογραφία σου όταν ψάχνεις ευκαιριακό σεξ και μου έδειξε τις σφραγίδες έγκρισης εξωσυζυγικού κουτουπώματος στο πίσω μέρος της φωτογραφίας. Του εξήγησα πως στην Ελλάδα οι γκέι ντρέπονται να βάλουν φωτογραφίες του προσώπου τους σε δημόσιο χώρο. Αντιθέτως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αναρτούν οπουδήποτε φωτογραφίες του κώλου τους, κάτι που πλέον τείνει να γίνει έθιμο.

Το ίδιο βράδυ τους έκανα μια σύντομη παρουσίαση του ελληνικού πολιτισμού και ενώ ανέλυα το βαθύτερο νόημα του γνωμικού «Χέζε ψηλά κι αγνάντευε', τη προσοχή μου τράβηξε ένας ψηλός μιγάς με καταπληκτικό χαμόγελο. Μετά το τέλος της διάλεξης που ήρθε να μου μιλήσει, μου είπε πως είναι ο Αγκντάσλου 19 ετών και θέλει να το κάνουμε. Είχε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αντιμετώπιση του σεξ, με έντονες επιρροές από το βασίλειο των ζώων και τον Νίτσε. Μπορώ να πω πως μου άρεσε, αν και κάπως χαλάστηκα όταν έφτανε σε οργασμό γιατί έβγαζε κάτι κραυγές τύπου « A LALALALALALALALALALA» και με τρόμαξε.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του ταξιδιού ήταν όταν είδα το τρόπο με τον οποίο οι Οντιμπίμπι έλυναν τις διαφορές που προέκυπταν ανάμεσα στα μέλη τους. Μαζεύονταν όλοι στην μαγευτική ακρογιαλιά κατά το ηλιοβασίλεμα τραγουδώντας τραγούδια συμφιλίωσης ενώ οι δύο 'εχθροί' ντυμένοι στα λευκά έκαναν αγώνες απολογίας μεταξύ τους. Εγώ αποφάσισα να τους δείξω τον ελληνικό τρόπο επίλυσης διαφορών και είδα πως είχα την αμέριστη προσοχή τους όταν ούρλιαζα στη μέση της παραλίας« Βλάααααχα! Τελευταίιιιιιιια! Γριάαααα!» και μέχρι το τέλος της βραδιάς είχαν όλοι μάθει να λένε το «Σκάσε ηλίθια».

Με μεγάλη συγκίνηση ετοίμασα τα πράγματά μου για να επιστρέψω στη πατρίδα. Όλοι οι Οντιμπίμπι μαζεύτηκαν να με αποχαιρετήσουν ενώ αντιπροσωπεία έστειλε και η αντίστοιχη φυλή λεσβιών οι Οντιπούντι. Με γέμισαν πάλι με δώρα που είχαν φτιάξει με τα χέρια τους όσο ήμουν εκεί -κάτι απίστευτες μαλακίες, τα πέταξα όλα όταν έφτασα Αθήνα. Στο τέλος μαζεύτηκαμε όλοι για αναμνηστική φωτογραφία, και σαν άνθρωποι βουτηγμένοι στον ελληνικό πολιτισμό πια, γυρίσαμε πλάτη για να φωτογραφηθούν οι κώλοι μας. «Say Cheese!» φώναξα, και υποσχέθηκα μόλις την εμφανίσω να τους στείλω 3000 αντίτυπα.

(Next time: Searching for Love)
revqueer@yahoo.com

27 σχόλια:

xipasmenos είπε...

Αν δεν είχαμε και σένα θα ήμασταν ακόμα τυφλοί.

oni είπε...

Ma giati petakses ta dwra tous??? :( Kakourge. Ax wraia ta pernas revqueer. To sex to kanate me profylaksh elpizw! Eides poso anoixtoi einai oi an8rwpoi sthn Afrikh? Deixnoun to proswpo tous. Ki edw bebaia anoixtoi einai, alla ston kwlo. Eleos eimaste!

Ανώνυμος είπε...

Take a walk on the wild side! hehehe καλό μέρος για να φανερώσεις τα ζωώδη ένστικτα σου!

Ναυτίλος είπε...

«[...] Του εξήγησα πως στην Ελλάδα οι γκέι ντρέπονται να βάλουν φωτογραφίες του προσώπου τους σε δημόσιο χώρο. Αντιθέτως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αναρτούν οπουδήποτε φωτογραφίες του κώλου τους, κάτι που πλέον τείνει να γίνει έθιμο.

[...]

« Βλάααααχα! Τελευταίιιιιιιια! Γριάαααα!» και μέχρι το τέλος της βραδιάς είχαν όλοι μάθει να λένε το «Σκάσε ηλίθια».

[...]

και σαν άνθρωποι βουτηγμένοι στον ελληνικό πολιτισμό πια, γυρίσαμε πλάτη για να φωτογραφηθούν οι κώλοι μας. [...]
»


Απίστευτα ερωτικό και θελκτικό μου παιδί (τι παιδί; Παίδαρος!),

Καλά, εκτός του ότι στην πρώτη παράγραφό, ψάρωσα άγρια κι ετοιμαζόμουν να κάνω ένα διεξοδικό google-search, το όλο κείμενο ήταν άψογο. Έριξα τρελό γέλιο με τα παραπάνω quotes. Το μόνο «κακό», είναι ότι μέσα στο κείμενό σου, χτυπάς αλήθειες που πονάνε —αλλά που καλά κάνεις και της χτυπάς! Μπας και ξυπνήσουν μερικοί-μερικοί.

Νά ’σαι καλά και σύντομα το επόμενο!

:-)

ethanandthecity είπε...

Απευθείας πτήση της Ολυμπιακής υπάρχει?

Ανώνυμος είπε...

Χωρὶς πλάκα, αὐτὰ πρέπει νὰ τὰ ἐκδώσεις μιὰ μέρα... εἶναι φανταστικὲς οἱ ἱστορίες σου, καὶ ἄκρως καυστικές!

Equilibrium είπε...

(παρατήρηση για να σε ξενερώσω)
παραβίασες δύο πρωτόκολλα:

1 αλλο ποστ περιμέναμε, άλλο ήρθε, ως μάνα x-oyranoy βεβαίως βεβαίως

2 όταν πάμε στην Αφρική παίρνουμε πάντα μαζί μας για σωματοφύλακα τον Εκουιλι ο οποίος πρώτος χάραξε τον δρόμο της φιλίας με μελαμψά αγόρια

χαχαχα

εξαίρετος αγόρι μου, για άλλη μια φορά. τι οργασμός είναι αυτός πια; (αφρικανικός αλαλαλαλαλαλα)εν μέσω εξεταστικής κιόλας... (σφυρίζω αδιάφορα κοιτώντας ψηλά)

φιλούρες

{.πavλος.} είπε...

:))))).....

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Στους Οντιμπίμπι, αδερφοί μου,
στους Οντιμπίμπι!!!!!!!!!

foolish cloud είπε...

Τι καλύτερο να διαβάζεις για να ξεκινάει η μέρα σου κυριακάτικο πρωινό..!

φιλιά!

nikisot είπε...

skase hli8ia
mou ebgales ton kafe apo th myth
xaxaxxaxaxax

Hfaistiwnas είπε...

"Τζατζίκι" και "σκάσε ηλίθια". Ακόμη γελάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ
Είσαι τέλειος!!!!! Να στείλεις και σε μας φωτο!!!

Υ.Γ. Σωστός ο ναυτίλος!

Είδωλο είπε...

Nαι δε σου φτανε η Ελλαδα, πες αγαπη μου οτι σε εχει μαθει και το τελευταιο χαλικακι στις βουρνοκορφες της Παρνηθας και ασε σε τα μας αυτα περι Ξενων πολιτισμων και Νational Geographic, ο μονος λογος που το ξερεις καν ειναι επειδη ερχεται σαν δωρεαν καναλι με τις αλλες τσοντες που εχεις βαλει στην νοβα
Βλαχα , τελευταια.

comingThrough είπε...

χαίρομαι που και στην Αφρική, στο βορειοδυτικό τούλαχιστον τμήμα της, υπάρχουν άνθρωποι που ποτίζουν την ορχιδέα, σηκώνουν τη καμπαρντίνα τους, μαδάνε τη τριανταφυλλιά:P

One Big DJ είπε...

Θα θεωρηθώ πολύ ανισόρροπος αν παραδεχτώ πως θέλω να μετακομίσω εκεί?

Ρεμπεσκές είπε...

Συσφιξη λαων!!!
Μηπως να σε κανουμε υπουργο εξωτερικων???Να μας κανεις αγαπητους ανα τον κοσμο???

Ασχετο...αλλα θα ρωτησω.
Ενα βταδυ που σε ψαχναν και δεν ησουν στη σκηνη...μηπως πηγες κατα Μασαι μερια????Γιατι νομιζω πως ειχες παρερμηνευσει το ασμα της Κοκκινου...Αν πηγες..εισαι μπολυ μουλωχτος...

*Τι ειναι λευκο μεσα σε μαυρο φοντο?Ο κωλος του ΡεβΚουηρ σε πικ με τα κωλια των ιθαγενων*

Soula είπε...

όταν έφτανε σε οργασμό γιατί έβγαζε κάτι κραυγές τύπου « A LALALALALALALALALALA»
LOL!! Σε φαντάζομαι να κάνεις σαίκς με τη Warrior Princess..Ecstasy!!

mahler76 είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ έγραψες πάλι φιλαράκι. Οδηγίες για το πως φτάνουμε σε αυτό το όμορφο χωριό θα μας δώσεις????

Strahd είπε...

Όντιμπιμπι... Χαχαχαχαχαχα... Ακόμα γελάω!! :P Πολύ καλή αυτή η ιστορία. Όσο αφορά το ουρλιαχτό αλα Ζήνα ήταν όλα τα λεφτά. :P

revqueer είπε...

xipasmenos: είμαι ο μονόφθαλμος;

oni: Ανοιχτοί δε λες τίποτα!

Μαριλένα: Yeah baby!!

Ναυτίλος: Revqueer-Ξυπνητήρι.

Ethan: Εννοείται! Γι' αυτό πρέπει να παραμείνει ανοιχτή πάση θυσία!

Gordon: :-) Thanx και πάλι συγχαρητήρια για το φλουρί!

Equilibrium: Το συγκεκριμένο δεν ήταν ακόμα έτοιμο, οι Οντιμπίμπι ήταν, οπότε ανέβασα αυτούς.

Παύλος: Γέλα πουλί μου, γέλα!!

Pavlos: Να πάμε μαζί πατριώτη!

Foolish: Έτσι θα πάει καλά η νέα εβδομάδα!

moody: I hate it when that happens!!

hfaistiwnas: θα σας τη στείλω άμεσα!

x-oyranoy: Παρέλειψες το γριά.

Comingthrough: ΧαΧα! Ευτυχώς!

DJ: Το αντίθετο dj μου, το αντίθετο.

jojee: Συγχαρητήρια. Αυτό είναι με διαφορά το πιο αστείο σχόλιο που έχω λάβει!

soula: Ναι! Από εκεί το εμπνεύστηκα-έκλεψα!

Mahler76: Πήγαινε οπουδήποτε στην Αφρική και πες Revqueer. Θα σε κατευθύνουν αυτοί.

Strahd: Thank you!!!!!!!

Dr_MAD είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ελπίζω να μην ήρθες σε αυτούς τους συνειρμούς από το δικό μου post! Λες να καταλήξω κάπως έτσι? Μωρέ λες?!

Αλλη μια φορά κορυφαίος! Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Α-Ι-Ο-Σ λλλέμε.

Και πού'σαι... σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσω το μπλογοπαίγνιό σου με το σεξ με τους μπλόγκερς... ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ χεχε

g for george είπε...

Τρομερέ μου!
Σε φιλώ!!!

jg είπε...

Ειπα και γω, τοσες αδερφες μαζεμενες να ζουνε ειρηνικα για 10 χρονια...

mahler76 είπε...

P.O.V of a G
Mα γιατί το λές αυτό????


χαχαχαχαχαχαχαααχα

Κώστας είπε...

Τέλειο! Ειδικά οι συνειρμοί με την ελληνική πραγματικότητα!

"-κάτι απίστευτες μαλακίες, τα πέταξα όλα όταν έφτασα Αθήνα"

χαχαχαχαχαχα
μα δεν είχαν συναισθηματική αξία;

Patrick είπε...

Τρέχω να βγάλω την pic του κώλου μου από το profile....Aλλά με έχεις δει φάτσα;Σαν κώλος είμαι...

orestis είπε...

Μεσιέ....

Μεσιέ....

Πες αλεύρι...η Orestis σε γυρέυει.....χεχε

Ελπίζω να το ευχαριστηθείς!